Konsantre olunmadığında neler olabileceğini görmüş olmaları lazımdı.
Salih uçan geliyor , selçuk çok gereksiz oyuncu çoooookkkk
Salih, Kuyt ve Mert gerisi umrumda bile değil şuanki ilkonbirde.
Baroni paslı oynamasın ya zaten bir yararı yok bu kez hiç bişey yapamıyor bari arada giriyo şutları.
Stoch ise geçen sene ortaladığında sert giden topları çok kötü gidiyo bu sene, gücü mü bitti bu sene anlamadım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Nabıyor bu Fatih![]()
şimdi bu maçtaki cezayı trabzonspormu yer yoksa 1461 trabzonmu ?
1461'in kalecisi iyi "oyuncu" her iki anlamda da ama.
Yorumcu tamamen TRABZONLU olduğunu bu kadar belli eder.
Tribünde şampiyonluk kupamızı istiyoruz yazmışlar sanırsam 1461 yılında kazandıkları kupayı istiyorlar çünkü yakın bir geçmişte bu takım herhangibi bir şampiyonluk kazanmadı.
oyuncunun kafasına su da geldi dedimi hami mandırları ?
Rövanş maçında da Selçuk Yula olur yorumcu, ödeşirsiniz. Atv'nin sistemi bu şekilde, Beşiktaş maçlarında da Turgay Demir oluyor. Hami'den tarafsızlık mı bekliyordunuz anlamadım ki.
Sivas maçında da G. Bilgiç değil miydi? Her Fenerbahçe maçında Fenerbahçeli yorumcu mu olmak zorunda![]()
Özellikle 2 farklı tarafın müsabakasında taraflı kişiler ne kadar objektif olmaya çalışsa da bunu başaramaz, Selçuk Yula'yı koysaydık oraya aynı durumun tersi olacaktı. Keza Gürcan Bilgiç veya Lemi Çelik.
...
Enteresan kartlar ve kararlar var
Cristian ve Stoch bu takıma verecekleri hiçbir şey kalmamış. Aykut hoca bunlara güvenerek yanlış yapıyor. Salih de çok pas hatası yaptı, sürekli oynayıp pişmesi lazım bence kiralık gönderilmeli.
Bu tarz maçlarda mümkün değil bu, nedeni de tamamen reyting. Şimdi çoğu Trabzonsporlunun hoşuna gidiyor bu, rövanşta Selçuk Yula ya da Gürcan Bilgiç olur bu sefer de Fenerbahçe üzerinden döner muhabbet. Objektif yorum yapabilen kaç tane yorumcu var ki ? Uğur Meleke, Ali Ece, Bülent Timurlenk bitti daha da yok.
Bir yandan da iyi oldu Hami olayı, empati yapmış oldu bazıları istemeden de olsa, Rıdvan konusunda verilen tepkiler daha net anlaşılır.
4-4-2'ye mi döndük lan yoksa![]()
salih bizim takımda her türlü oynar şu ilk yarıyı izledim fb adına bişeyler yapmaya çalışan kaç kişi var
cristian konusuna katılıyorum bana kalsa takımdan kovarım
stoch konusuna da katılmıyorum stoch'u oynatıcak adam lazım aralara kaçırıcak veya verkaç yapabiliceği bir bücür pırpır oyuncu daha lazım yanlız kalıyor ayrıca stochu yöneticek adamda lazım
Hami'den inciler: "Futbolcunun fiziği yerinde ise her mevkide oynar." demek ki Aykut Volkan'ı birazdan forvete alacak...
...
Kuyt şu ana kadar isabetli pas atamadı sanırım..
Burak
ilginç gokhan niye solbek