1 ile 30 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Bugün kü maçtada ne kadar gereksiz ve bilinçsiz futbol karşıtı bir taraftar grubu olduklarını gösterdiler bence. Aykut Kocaman'ın kafasına taş atmalar.. Oyunu sabote etmeler.. Gereksiz yere maçı durduracak şekilde yabancı maddeler atmalar. Boş adamlar bunu yapanların hepsi ve izleyenler içinde çok rahatsızlık verici..
    http://www.milliyet.com.tr/2007/06/11/son/sonspo33.asp

    TURKIYE GERCEGI


  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

    Ben Galatasaray taraftarı yapmıyor demedim ki. Yapıyorlar onlarda çirkinleştiriyor fakat sadece Fenerbahçe derbilerinde oluyor. Trabzon taraftarları her maçta yapıyorlar bunu. Geçen sene bir çok maçta yaptılar yok sahaya atlet don atmalar falan ne bileyim çok saçma protestolar bunlar. Sahadaki oyuncuların sağlığını ve futbol zevkimizi bitirmekten başka bir işe yaradıgı yok.
    Last edited by Nocna Mora : 14.Ocak.2013 at 21:29
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  3. #3
    Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak
    Mesajlar
    10,144

    Default

    Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ben Galatasaray taraftarı yapmıyorum demedim ki. Yapıyorlar onlarda çirkinleştiriyor fakat sadece Fenerbahçe derbilerinde oluyor. Trabzon taraftarları her maçta yapıyorlar bunu. Geçen sene bir çok maçta yaptılar yok sahaya atlet don atmalar falan ne bileyim çok saçma protestolar bunlar. Sahadaki oyuncuların sağlığını ve futbol zevkimizi bitirmekten başka bir işe yaradıgı yok.
    Sahadaki bu olayların Trabzonspor'a her açıdan zarar verdiğinin bizde farkındayız. Yalnız Trabzon dışındaki taraftar bilsede bu işi içerdeki taraftarlar şike olayları sonucunda hala yaşanan adaletsizliklerdem yakınarak bu şekilde protestolarını yapıyorlar. Ayrıca sadece sahada değil yapılan yürüyüşlerlede bunlar dile getiriliyor. Bu şike sürecini adalet tamann tesis edilmedikçe bu malar bu şekilde olacaktır.

    Ayrıca sağda solda millet kalkıp Trabzon seyircisi ülkenin utancı falan yazıyor. Onları yazanlar önce kendisine baksın. Bizim tarftarımız sahaya girip güvenlik görevlilerini tekmelemiyor, koltujları kırıp sahaya atmıyor,stadı yakmıyor,sokakları savaş alanına çevirmiyor,polis arabalarını da yakıp yıkmıyor. Bizim tatftar sahaya 2 su. 2 meşale atınca utanc kaynağı oluyor terör estiren insan olmayan taraftarlara alkış tutulur. O olaylar bizim maçımızdan sonra falan olsa ne utanc vericiliğimiz kalır nede teröristliğimiz.

    Onun için kimse kendi pisliklerini görmezden gelip başkasına laf etmesin.Önce kendi kapının önünü süpür sonra komşuya laf at.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •