Sayfa 18 / 43 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Bugün kü maçtada ne kadar gereksiz ve bilinçsiz futbol karşıtı bir taraftar grubu olduklarını gösterdiler bence. Aykut Kocaman'ın kafasına taş atmalar.. Oyunu sabote etmeler.. Gereksiz yere maçı durduracak şekilde yabancı maddeler atmalar. Boş adamlar bunu yapanların hepsi ve izleyenler içinde çok rahatsızlık verici..
    http://www.milliyet.com.tr/2007/06/11/son/sonspo33.asp

TURKIYE GERCEGI

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Adrian iyice ısınmış ortama. Umarım performansını arttırarak sürdürürde, her fırsatta Jaja Jaja diye tutturan taraftarlarımız biraz olsun susar.

http://web.stagram.com/p/334750007213434971_214720265

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

masallah adrian bu yil yukseliste boyle devam ederse bonservisinin hakkini oducek

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adrian tam bir Turk pozu vermis bi gol sevincinden sonrada Henri ile beraber tavla oynuyormus gibi bir sevinc yaptilar.

Tuncaya bak yavrum benim be

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Adrian iyice ısınmış ortama. Umarım performansını arttırarak sürdürürde, her fırsatta Jaja Jaja diye tutturan taraftarlarımız biraz olsun susar.

http://web.stagram.com/p/334750007213434971_214720265
    Jaja olsaydı Antalyadan 2 gol yemezdik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Jaja olsaydı Antalyadan 2 gol yemezdik
    Jaja olsa yandaşlarıyla beraber hala tatilinden dönmemiş olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Jaja olaydi bizim tesislere coktan tekel bayisi acmisti akkili bir yatirimci

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Ben Galatasaray taraftarı yapmıyor demedim ki. Yapıyorlar onlarda çirkinleştiriyor fakat sadece Fenerbahçe derbilerinde oluyor. Trabzon taraftarları her maçta yapıyorlar bunu. Geçen sene bir çok maçta yaptılar yok sahaya atlet don atmalar falan ne bileyim çok saçma protestolar bunlar. Sahadaki oyuncuların sağlığını ve futbol zevkimizi bitirmekten başka bir işe yaradıgı yok.
    Last edited by Nocna Mora : 14.Ocak.2013 at 21:29
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ben Galatasaray taraftarı yapmıyorum demedim ki. Yapıyorlar onlarda çirkinleştiriyor fakat sadece Fenerbahçe derbilerinde oluyor. Trabzon taraftarları her maçta yapıyorlar bunu. Geçen sene bir çok maçta yaptılar yok sahaya atlet don atmalar falan ne bileyim çok saçma protestolar bunlar. Sahadaki oyuncuların sağlığını ve futbol zevkimizi bitirmekten başka bir işe yaradıgı yok.
    Sahadaki bu olayların Trabzonspor'a her açıdan zarar verdiğinin bizde farkındayız. Yalnız Trabzon dışındaki taraftar bilsede bu işi içerdeki taraftarlar şike olayları sonucunda hala yaşanan adaletsizliklerdem yakınarak bu şekilde protestolarını yapıyorlar. Ayrıca sadece sahada değil yapılan yürüyüşlerlede bunlar dile getiriliyor. Bu şike sürecini adalet tamann tesis edilmedikçe bu malar bu şekilde olacaktır.

Ayrıca sağda solda millet kalkıp Trabzon seyircisi ülkenin utancı falan yazıyor. Onları yazanlar önce kendisine baksın. Bizim tarftarımız sahaya girip güvenlik görevlilerini tekmelemiyor, koltujları kırıp sahaya atmıyor,stadı yakmıyor,sokakları savaş alanına çevirmiyor,polis arabalarını da yakıp yıkmıyor. Bizim tatftar sahaya 2 su. 2 meşale atınca utanc kaynağı oluyor terör estiren insan olmayan taraftarlara alkış tutulur. O olaylar bizim maçımızdan sonra falan olsa ne utanc vericiliğimiz kalır nede teröristliğimiz.

Onun için kimse kendi pisliklerini görmezden gelip başkasına laf etmesin.Önce kendi kapının önünü süpür sonra komşuya laf at.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yürüyüşlerden haberim var fakat keşke hep öyle yapılsa ya. Oyunu sabote etmek saçma bir yöntem bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Trabzonsporlu arkadaşların verdiği örneklerin hepsi o anda gelişen ve oluşan tepkilerden doğan saha olaylarıdır. Yani daha önceden hazırlanmış planlanmış bir olay yoktur..

Ancak Trabzonda olan olaylar artık kronikleşmeye başladı.. Bu farkı ayırt etmek gerekir eleştirirken..

Galatasaraylıların Volkana içki şişesi atması ya da Kadıköyde stadımızda yaşanan kötü olaylar, bunların hiçbirisi daha önceden planlanmamıştır. Ancak Trabzonspor'lu taraftarlar -en azından stada giden- Fenerbahçe maçlarına giderken, ne atalım nasıl küfredelim diye düşünerek gidiyorlar.. Maalesef her maçtan sonra da böyle olacak artık.. Önce bunu anlamak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

O kale arkasi tribun liderinin bi videosu var 35 dakikalik. Mehmet Findikci (Jan Mari)

Yine genelleme icine aliniyor taraftar ama alakasi yok. Dinlemek isterseniz dinlersiniz ben yine bi kac satirbasi verim

"ben tribun lideriyim Trabzonlu genclerin , yapmak isteseler dahada cok yaparlar diyor ama boyle biz kendimize zarar veriyoruz "

"Ama ayni zamandada ben nasil herkese sahip cikabilirim orda d, atma diyoruz kufur etme diyoruz bi yerde elden kaciyor"

"gecen sene Burak Yilmaz bizi costururken, bu sene bizim ceza almamiza neden olmamali"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ayrica bi tepki hic bir zaman o anda olusmaz, insanin icinde vardir ve disari cikar bugun veya yarin.
    Tabi sen stadda giderken bu icimde kalmasin diye gidiyorsan orasi baska.

Dun diger konuyada yazdim, Mehmet Findikcinin aciklamasini izlemeseniz daha kisa bir aciklama Aykut Kocamandan geldi ilk defa kendisine saygi duydum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Net konuşalım, Trabzonsporlulara göre adalet sağlanmadı. Şike yapıldığına inanıyorlar ve haklarını istiyorlar. Üstelik geçerli bir gerekçeleri de var, mahkeme kararı. Hiçbir Trabzonspor taraftarı 3 temmuzdan önce şike yapıldı dememiştir, sürece bakarak kupalarını istiyorlar. Adalet tecelli etmediği sürece de her platformda tepkilerini gösteriyorlar. Yürüyüş yetmiyor, çünkü çoğu basın organı yürüyüşleri yok sayıyor. Yargıtay kararı onasa bile sahaya yansımadı diyen TFF şampiyonluğu vermeyecek gibi gözüküyor. Bu durumda da her maç bu gerilim artar, bunun suçunu Trabzonspor taraftarına atmak da kolaycılıktır.

Eleştiren Fenerbahçe taraftarlarını da cidden anlamıyorum, kendi taraftarlarınız kaçan şampiyonluğun ardından ortalığı savaş alanına çevirmedi mi ? Polis arabaları devrilmedi mi ? Buna gerekçe olarak da üzerimize oynanan oyunlar, şike yapmadığımız halde yaptık gibi gösterilmeye çalışıyorlar tepkimiz buna denmedi mi ? Sizin ki varsayım, kanıt yok. Buna rağmen savunma yapabiliyorken, ellerinde daha somut sebepler bulunan Trabzonsporlulara tepki vermek bence çok büyük çelişki.

Olayı şike vardır / yoktur, sahaya yansımıştır/yansımamıştır, para transferi, futbolcu vs olayına getirmek amaçlı yazmadım bunları, tepki verirken biraz empati yapılması lazım. Varsayımların üzerine polis arabası deviren taraftarlar, kendileri gerçekten mağdur durumda olsaydı çok daha vahim şeyler yapabilecekmiş gibi geliyor bana, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

O günki olayların (polis arabası devirme, ortalığı savaş alanına çevirme vs.) fitili o an kaçan şampiyonluktan daha çok polisin ordaki aşırı sert müdahalesidir önce bunu bi ayırt edelim. Bi kaç kişi bile sahaya atlamamışken polisler tribünde oturan çocukların kadınların içine biber gazı bombaları attılar. Ondan sonra izdiham yaşandı, polisle taraftar o izdihamda birbirine girdi. O gün maçta olan kuzenim anlatıyor, polisler saçı başı bağlı kadına cop vuruyorlarmış, bu sadece bir örnek. Zaten bu tip olaylar o gün yaşananların o derece şiddetli olmasına yol açtı. Lütfen düzgün yorumlayalım

http://www.focushaber.com/videogaler...latti--v-19745

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    O günki olayların (polis arabası devirme, ortalığı savaş alanına çevirme vs.) fitili o an kaçan şampiyonluktan daha çok polisin ordaki aşırı sert müdahalesidir önce bunu bi ayırt edelim. Bi kaç kişi sahaya atlamışken polisler tribünde oturan çocukların kadınların içine biber gazı bombaları attılar. Ondan sonra izdiham yaşandı, polisle taraftar o izdihamda birbirine girdi. O gün maçta olan kuzenim anlatıyor, polisler saçı başı bağlı kadına cop vuruyorlarmış, bu sadece bir örnek. Zaten bu tip olaylar o gün yaşananların o derece şiddetli olmasına yol açtı. Lütfen düzgün yorumlayalım

http://www.focushaber.com/videogaler...latti--v-19745
    Tamam işte o olaylar polisin yanlış tutumundan gelişti bu olaylarda devlet başkanına varacak kadar herkesin duruma müdahil olup Fenerbahçeyi aklama çabalarından meydana geliyor.

Herkes üzerine düşeni yaparsa ortada olay çıkaran kimse kalmaz.Sahaya yansıyan birşey yok diyip,3-5 ay önce çıkan yasayı değiştirip.federasyondaki şike maddelerini değiştirip, şampiyon olduğu söylenen takımı değilde şampiyon olması gerekeni ş.l'ne yollarsalar insanlara sakin olmalarını söyleyemezsiniz söylersenizde sizi dinlemezler. Birde bu olayların arasında namus davasından ülke menfaatini düşünerek çekildiğini söyleyen olayın sanık tarafı varki hala ülke nasıl bir menfaat sağladı kimse bilmiyor.

Lütfen sizde olayları doğru yorumlayın.

Tamam işte o olaylar polisin yanlış tutumundan gelişti bu olaylarda devlet başkanına varacak kadar herkesin duruma müdahil olup Fenerbahçeyi aklama çabalarından meydana geliyor.

Herkes üzerine düşeni yaparsa ortada olay çıkaran kimse kalmaz.Sahaya yansıyan birşey yok diyip,3-5 ay önce çıkan yasayı değiştirip.federasyondaki şike maddelerini değiştirip, şampiyon olduğu söylenen takımı değilde şampiyon olması gerekeni ş.l'ne yollarsalar insanlara sakin olmalarını söyleyemezsiniz söylersenizde sizi dinlemezler. Birde bu olayların arasında namus davasından ülke menfaatini düşünerek çekildiğini söyleyen olayın sanık tarafı varki hala ülke nasıl bir menfaat sağladı kimse bilmiyor.

Lütfen sizde olayları doğru yorumlayın.
    Sonuç itibariyle bu maçta olan olayların doğru olduğunu yazdıklarınızın hiçbiri göstermiyor. Eğer burada olayları savunan varsa mesaj yazmamasını rica ediyor ve kendilerini taraftar forumlarına yazmaya davet ediyorum. Artı olarak her takımın taraftarlarının bulaştığı olaylar vardır, onlar ozaman olmuştur ve ozaman tepkiler gösterilmiştir. Bu olaylarda şu zamanda olmuş ve ve şu anda tepkiler gösterilmiştir. GS taraftarının tee bilmem ne tarihinde bilmem ne olayına karıştığını veya FB taraftarının tee bilmem ne zaman çıkardığı olayı şu konu altında şu anda yazmak son derece gereksizdir ve art niyet içerir
    Burak

Ya usta ben her zaman taraftarın olay çıkarmasına karşıyım.Zaten bunlar yüzünden iç sahada kötü durumdayız.Buna birde maddi kayıplar ekleniyor bunlar yüzünden.Tabiki şiddeti destekleyecek değiliz. Her olay yapıldığında eleştirilirde bu olay sanki sahaya inip 2 oyuncuyu öldürmüşler gibi abartıyorlarda o yüzden buralara kadar geldi ve eski defterler açıldı.Benim bir art neyietim yok. Herkes taraftara eleştiri yapmadan önce dönüp bir baksın arkasında sonra konuşsun istiyorum sadece. Çünkü insanlar eleştiriyle ağır laflar söylemeyi karıştırıyor.

Bu olaylar çok kötü yapılmasın denebilir ama Türkiyenin utancı Trabzon taraftarı dersen böyle teröristler gibi davrandığın olayları önüne sererler.
    Terörist ne demektir yahu. Bunun için ceza alacaksın.

Zamanında bu tip davranışta bulunan taraftarların yada grupların tamamı eleştirilmedimi, eleştirilidi. Şimdi bunu yapanlar Trabzonspor taraftarı değili mi? Trabzonspor taraftarı. Tabiki bütün Trabzonspor taraftarı bunları yaptı demiyor kimse ama bunları yapanlar Trabzonspor taraftarıdır ve sonuna kadar da eleştiriyi hakediyor, sen yapmadıysan ve buna karşıysan üstüne alınmana gerek yok, aynı senin o geçmişte gerçekleşmiş diğer gösterdiğin olayların eleştirildiği gibi şu anda da eleştiri normaldir.
    Burak

Ülkeyi bölmeye çalışanları ve Askerlerimizi şehit edenleri adlandırdığımız sıfatla bu insanları adlandıramazsınız, en azından burada buna izin vermem. Yarın birgün belkide bu insanlarla birlikte herhangi birimiz birlikte askerde silah tutacağız, bunun benzetmesi bile benim gözümde hakaretten öte birşey. Özelliklede sana bunu hiç yakıştıramadım.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu Güney Afrika'da alt liglerindeki Trabzon FC'nin Trabzonspor'la bağlantısı var mı ? Trabzonlu arkadaşlar bu konu hakkında bir şey biliyor mu ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şu Güney Afrika'da alt liglerindeki Trabzon FC'nin Trabzonspor'la bağlantısı var mı ? Trabzonlu arkadaşlar bu konu hakkında bir şey biliyor mu ?
    Yattara ile baglantili olabilir

Yani hiç bağlantısı yokmuş gibi de gözükmüyor isimden

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bizim kulüpten hiç kimse gidip afrikada kulüp kuralım, gençleri yetiştirip takımımıza kazandıralım dememiştir. Bu konu hakkındaki net bilgimiz bu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben de Yattara'nin oyle bi yatirimi vardi diye biliyorum. Ama bunlarin renkleri farkli https://www.youtube.com/watch?v=XPpc...e_gdata_player

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baskan diyorki bu takimi bilgisayara koy sampiyon olur

Taraftarin biride demesinmi, baskanim gercek hayatta crash dumps'mi veriyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ertugrul Saglam'da istifa etmis galiba yeni teknik adam belli oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdi tam oldu Tolunay geliyor. Allahim sen buyuk konusturma beni bugun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Simdi tam oldu Tolunay geliyor. Allahim sen buyuk konusturma beni bugun
    Tolunay Kafkas mı ? eğer öyleyse bence iyi iş yapmış olur Trabzon özellikle yaptığı transferlerle iyi oyuncular kazandırır size

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Eğer bu doğruysa yönetim hatalarına birini daha eklemiş oluyor.

Sayfa 18 / 43 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri