1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Uzaktan şutları azaltma ?

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Uzaktan şut oyuncu komutlarından azaltmakla da olmuyor. Ben işe yaradığını daha hiç görmedim. Forvetin markaj altında ise orta saha ve kanat oyuncuları pas verecek oyuncu bulamayınca her türlü uzaktan vuruyor. Bu durumda ben forvet oyuncuma destek rolü ve daha çok serbestlik veriyorum. Bu sayede markajdan daha çabuk kurtulabiliyor. Özellikle tek forvetli taktiklerde daha çok uzaktan vuruyor oyuncular.

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Uzaktan şut oyuncu komutlarından azaltmakla da olmuyor. Ben işe yaradığını daha hiç görmedim. Forvetin markaj altında ise orta saha ve kanat oyuncuları pas verecek oyuncu bulamayınca her türlü uzaktan vuruyor. Bu durumda ben forvet oyuncuma destek rolü ve daha çok serbestlik veriyorum. Bu sayede markajdan daha çabuk kurtulabiliyor. Özellikle tek forvetli taktiklerde daha çok uzaktan vuruyor oyuncular.
    Quote Originally Posted by nowayyy View Post
    rakip ceza alanına paslaşarak gir komutu
    uzaktan şutları azaltma yönünde oyuncu talimatlarını değiştiriyor ama ben de şu ana kadar etkisini görmedim :d
    rakip kapatınca vuruyorlar
    Valla napacağımı bilemedm. Hele şu Ronaldoyu hiç oynatasım gelmiyor gereksiz ve isabetsiz uzaktan şutları yüzünden Tepkiden çekiniyorum , bi mourinho olamadım

Mesaj Yetkileri