8 şutum direkte patladı. Geçebilen varsa beri gelsin![]()
8 şutum direkte patladı. Geçebilen varsa beri gelsin![]()
İBB olayında Boz Baykuşlar organize olmuştur![]()
Oyuna ''Kötü Futbolcu'' seçeneği ile başladım,FC Porto'nun başındaydım.İlk sezonumda CL (yarı finalde elendim) dışında tüm Portekiz kupalarını topladım.İtibarım Kıtasal oldu,En İyi Türk Teknik Direktörler sıralamasında 9. oldum.Buraya kadar normal,ama bir baktım Portekiz ligindeki takımlar akın akın Türk almaya başladılar,Portekiz'in Türkiye itibarı mı yükseldi nedir![]()
Oyun zekanı beğenmişler. Bu ülkenin kötü futbolcu adamı bile bu kadar futbol zekasına sahipse, profesyonel futbolcuları nasıldır kim bilir diye düşünmüşlerdir)
Bu arkadaş emekli oluyor, bende gözlemci olarak kadroma katıyorum emekli olduğunda katılması gerekiyor fakat o da ne 01.01.1900 tarihinde ekibime katılacakmış! Yani Karşıyakaspor bile henüz kurulmamışken.
İlginç...
Ayrıca gözlemci kotasınıda dolu tutuyor ama ne personel listesinde ne de gözlemlemede görünmüyor!
Aynen bende Eboue ile aynısını yaşadım,ben ayrıldıktan sonra başka kulübe gitmiş,Galatasaray'a tekrar döndüm baktım emekli oluyor,gözlemci olarak anlaşayım dedim,anlaştım sözleşme imzaladım son olarak anlaşmayı onayladım ancak emekli olmaktan vazgeçti ve Frankfurt'da kaldı.Büyük ihtimal emekli olduktan sonra gelecektir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bir an yok artık dedirtti
![]()
şu yediğim gole bak ya.
Sampiyonlar Ligi Gruplari son maç'ta Galatasaray rakibini ezdi geçti
Toplam 45 sut'un 31'i kaleye
![]()
Bu konu neden sabit degil?
Son maçta kullanmak zorunda kaldığım diziliş![]()
Kariyerimde Beşiktaşı aldım. Harika giden sezonda son 6 haftaya lig 2. si olarak girdim. Galatasaray maçında Mustafa Pektemek gol attı. Sağ taraftaki akışta gol elmander yazdı. Sonra Galatasarayın kalecisi mahmut bezgin faul yaptığı gerekçeiyle gol iptal edildi. Dahada kötüsü benim takım penaltı kullanmadı. Galatasaray serbest vuruş kullandı. Bundan dahada kötüsü bir sonraki ordu maçında maçta sadece 1 pozisyon oldu. Onuda Mustafa Pektemek kaırdı. 90 dakikada sadece bir pozisyon. Nasıl bir defans yapmaksa artık. Bu olayların ardından 32. haftada 4. sıradayım. Oyunun bana garezi olduğunu düşünmeye başladım.
Regenin ada bak. Rahmetlinin filmi aklıma geldi. Nur içinde yatsın.
Sarı kartlara dikkat !
bende galatasaray kariyerimde manchester city ile 1-1 devam eden maçta taktiklere girdim çıktığımda 20dk geçmiş ve 3-1 öne geçmiş oldugunu gördüm çok kısa bi süre kaldım taktikte nasıl oldu anlamadım ama güzel bi jestti benim için![]()
Seninki daha ilginçmişGösterilen sarı kartlar maç sonu görünmedi bendede. Taktik değişikliği yaptığımdan dolayı oyuncularda o dakiklarda kart görmediler hiç müdahele etmesek o kartları futbolcular görür. Buda bir çeşit bug onlarında orda görünmemesi lazım. Zararı yok düzeltilir
![]()
Mert degajını yapıyor ve o da ne kalecinin üzerine giden top ağlarla buluşuyor![]()
Dün Göksu'nun golünü gördükten sonra bu oyunda bana artık hiçbir şey anormal gelmiyor.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bi masalariyla caylari eksik, bu nasil oldu boyle az kaldi puan kaybedecektik macta
![]()
onun mevzusu şu, bazen oyunu açtığın vakit ilk oynadığın maçtaki o toplar ve kartlar silinmiyor.
bütün maçlarda o sürekli çıkıyor ama o maçta kart veya gol olursa yeni toplar ve kartlar ekleniyor.
yani goller ve kartlar önceden belli gibi bir durum değil o.
oyunu kapayıp tekrar açınca düzelir.
Oyundan atılan adam devre arası konuşmalarında motive oluyor
![]()
volkan efendi ortasahadaki foulde hakeme itiraz edicek illa
![]()
Abi 10 tane de atılmaz ya. Şimdi Arsenal'le eşleşirsem ne yapıcam ben![]()