Hocam San Marinolu oyuncular artıyorda kalite seviyesi artıyormumilli takım için güzel oyuncular gelmiş aslında
özellikle Poggiali
Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar
Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler
Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Devlerin Devi
Hocam San Marinolu oyuncular artıyorda kalite seviyesi artıyormumilli takım için güzel oyuncular gelmiş aslında
özellikle Poggiali
geliyor geliyor dünya yıldızı olucak poggiali ve zavoli inanıyorumAnlamadığım bi olay var normalde 2 yıldız gözüken adamlar sözleşme imzalayınca 4,5 5 yıldıza çıktılar :/
Çayımızı içip cocukları klübe bıraksınlar yeter. O çocuklar üzerinden kazanılacak başarı prestij zaten parayı beraberinde getirirkısa gün yerine uzun vadeye yatırım düşünüyoruz. bugün cebimizden bi kase corpa parası cıkar 5 yıl sonra çorbacı acarız
![]()
Lecce ve Alto yenilgileri acı olmuş. Bu sene güzel bir tecrübe oldu. Olsun yinede gelecek sezon için elimizde güzel bir örnek var. bir aksilik olmaz ise gelecek sezon alırız bu ligi
şöyle bir durum var. ilk çıktıklarında oyuncuların tam değerleri belli olmuyor. İyi bir asistan ile 1-3, vasat bi asistan ile 4-5 maç sonra netleşiyor potansiyelleri. Tabi sendeki tam durum nasıldı bilemiyorum.
Bizde öyle umuyoruz. zaten en dipteyiz bu sene epey gence yönelecem birkaç gencimiz var iki tane de altyapıdan gelen var. Bir iki de transfer edip harmanlayacaz kadroyu.
sanırım öyle oldu. birde şöyle bi konu var adam san marino uyruklu ama ben milli takıma çağıramıyorum. Yaşı daha 20 mesela milli olmamış ama çağıramıyorum :/Originally Posted by trinitrotloen
Hmm. Kötü olmuş bu. San Marino'da oynamanın ne büyük bi onur olduğunu anlatamamışsın demekkiİtalya vs gibi başka bir uyruğu yok değil mi adamın ? Bazı oyuncular kaprisli oluyor. Benimde başıma geliyordu bu tarz şeyler. Senegal ile oynarken gelmişti hatta başıma. Adamın Fransız uyruğuda vardı. Tercihini Fransa milli takımından yana kullanıyordu
2. Sezonda umarım başarılı olursun. San Marino başarıyı fazlasıyl hakediyor![]()
öncelikle eyv (: Adamın diğer uyrugu olup olmaması önemli mi ki devsirme oynatabilrim diye düşünmüştüm. milli takımda oynamadıysa diye ama zaten pek san marino uyruklu oyuncuda yok
Olmaması lazım çünkü biz italya buyrugu altında degiliz direk san marinoya bağlıyız ama italyada oynuyoruz öz be öz SAn Marinolu cocuklar![]()