Anket Sonuçlarını Görüntüle: Küçük ülkenin yürekli gençleri devler liginde devlere karşı akibeti ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar

3 23.08%
  • Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler

3 23.08%
  • Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler

5 38.46%
  • Çeyrek Final

0 0%
  • Yarı Final

0 0%
  • Final

0 0%
  • Devlerin Devi

2 15.38%
1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: San Marino Devler Liginde Devlere Karşı |7.Sezon|

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Hocam San Marinolu oyuncular artıyorda kalite seviyesi artıyormu milli takım için güzel oyuncular gelmiş aslında özellikle Poggiali

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Hocam San Marinolu oyuncular artıyorda kalite seviyesi artıyormu milli takım için güzel oyuncular gelmiş aslında özellikle Poggiali
    Anlamadığım bir olay vuku buldu. Adam gözlemci raporumda 2 yıldızdı, sözleşme imzaladım 4.5 yıldız şuan. Diğeride 4 yıldız oldu. Ne iştir anlamadım ama sevindim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

geliyor geliyor dünya yıldızı olucak poggiali ve zavoli inanıyorum Anlamadığım bi olay var normalde 2 yıldız gözüken adamlar sözleşme imzalayınca 4,5 5 yıldıza çıktılar :/

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Velilerden para alın bir de kulübe yazdırma parası falan diye Ekonomi yav
    Çayımızı içip cocukları klübe bıraksınlar yeter. O çocuklar üzerinden kazanılacak başarı prestij zaten parayı beraberinde getirir kısa gün yerine uzun vadeye yatırım düşünüyoruz. bugün cebimizden bi kase corpa parası cıkar 5 yıl sonra çorbacı acarız

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Lecce ve Alto yenilgileri acı olmuş. Bu sene güzel bir tecrübe oldu. Olsun yinede gelecek sezon için elimizde güzel bir örnek var. bir aksilik olmaz ise gelecek sezon alırız bu ligi

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    geliyor geliyor dünya yıldızı olucak poggiali ve zavoli inanıyorum Anlamadığım bi olay var normalde 2 yıldız gözüken adamlar sözleşme imzalayınca 4,5 5 yıldıza çıktılar :/
    şöyle bir durum var. ilk çıktıklarında oyuncuların tam değerleri belli olmuyor. İyi bir asistan ile 1-3, vasat bi asistan ile 4-5 maç sonra netleşiyor potansiyelleri. Tabi sendeki tam durum nasıldı bilemiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lecce ve Alto yenilgileri acı olmuş. Bu sene güzel bir tecrübe oldu. Olsun yinede gelecek sezon için elimizde güzel bir örnek var. bir aksilik olmaz ise gelecek sezon alırız bu ligi
    Bizde öyle umuyoruz. zaten en dipteyiz bu sene epey gence yönelecem birkaç gencimiz var iki tane de altyapıdan gelen var. Bir iki de transfer edip harmanlayacaz kadroyu.
    Quote Originally Posted by trinitrotloen
    şöyle bir durum var. ilk çıktıklarında oyuncuların tam değerleri belli olmuyor. İyi bir asistan ile 1-3, vasat bi asistan ile 4-5 maç sonra netleşiyor potansiyelleri. Tabi sendeki tam durum nasıldı bilemiyorum.
    sanırım öyle oldu. birde şöyle bi konu var adam san marino uyruklu ama ben milli takıma çağıramıyorum. Yaşı daha 20 mesela milli olmamış ama çağıramıyorum :/

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    sanırım öyle oldu. birde şöyle bi konu var adam san marino uyruklu ama ben milli takıma çağıramıyorum. Yaşı daha 20 mesela milli olmamış ama çağıramıyorum :/
    Hmm. Kötü olmuş bu. San Marino'da oynamanın ne büyük bi onur olduğunu anlatamamışsın demekki İtalya vs gibi başka bir uyruğu yok değil mi adamın ? Bazı oyuncular kaprisli oluyor. Benimde başıma geliyordu bu tarz şeyler. Senegal ile oynarken gelmişti hatta başıma. Adamın Fransız uyruğuda vardı. Tercihini Fransa milli takımından yana kullanıyordu

2. Sezonda umarım başarılı olursun. San Marino başarıyı fazlasıyl hakediyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İtalya vs gibi başka bir uyruğu yok değil mi adamın ? Bazı oyuncular kaprisli oluyor. Benimde başıma geliyordu bu tarz şeyler
    2. Sezonda umarım başarılı olursun. San Marino başarıyı fazlasıyl hakediyor
    öncelikle eyv (: Adamın diğer uyrugu olup olmaması önemli mi ki devsirme oynatabilrim diye düşünmüştüm. milli takımda oynamadıysa diye ama zaten pek san marino uyruklu oyuncuda yok
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Hocam bu alt yapıdan San Marinolu oyuncular çıkıyor ama acaba takımda uzun süre oynattığın adam italyanmı oluyor San Marinolumu
    Olmaması lazım çünkü biz italya buyrugu altında degiliz direk san marinoya bağlıyız ama italyada oynuyoruz öz be öz SAn Marinolu cocuklar

Mesaj Yetkileri