Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Dün Bursa'da yine olaylar yaşadık tabi biz sadece saha içini görebildik, Türkiye'nin neresine gidersek gidelim bize karşı bir nefretle karşı karşıyayız, olaysız deplasmanımız olmuyor artık, bir zamanlar halkın sevgilisi olan Anadolu'nun sevgilisi olan bu takım bugün aynı kesimin nefret kaynağı. Güzelim kulübe tarihi leke vurulmasına sebebiyet veren ve gütmüş oldukları yanlış yolla bu nefretin kaynaklarını oluşturan, Başta Aziz Yıldırım olmak üzere sorumlu tüm yönetim üyeleri gidin artık. Gidin de kurtulsun Fenerbahçe sizden ve bu nefret eserinizden.
Aynen. Sebep bu yani. Yoksa Fenerbahce'ye özel bir nefret duyulmasının başka ne sebebi olabilir ki.
Sadece nefret de değil olay. Bu kadar kaynakları olan bu kadar güçlü taraftarı olan bir klubün başarısızlığı da var yani. Yok istifa ederim, yok havuzdan cıkarım, yok goksu'nun eli sıkılmadı. Bu ne ya. Koskoca Fenerbahce 1461 Trabzonlu genc oyuncuya elini sıkmayarak tepki gösteriyor bu da taraftarın hoşuna gidiyor. Orada elini sıkıp hiç olayı uzatmasa büyüklük Fenerbahçe'de kalacaktı. Sonra hukuksal yollardan dava açılırdı. Sen koskoca Baroni'sin Krasic'sin Goksu'yu ne muhattap alıyorsun. Yok mu bu klubün avukatı. Ama yok Aziz Yıldırım kafa yapısı klübün futbolcusundan taraftarına herkesi sarmış durumda. Kırmızı kart gören adam arma öper, hatası unutulur. İçerde maç kaybetmiş hoca ben istifa ediyorum der, hataları unutulur. Kötü futbol oynayan takımın başkanı tam taraftar tarafından istifaya davet edilecekken 2-3 tane yıldız oyuncu getireceğiz der herşey unutulur. Yani sadece dışarıdan nefret edilmek önemli değil o bir türlü giderilir. Ama bu Fenerbahce klubünün başkanının içeriye verdiği zarardan ne zaman kurtulacaklar.