Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Dün Bursa'da yine olaylar yaşadık tabi biz sadece saha içini görebildik, Türkiye'nin neresine gidersek gidelim bize karşı bir nefretle karşı karşıyayız, olaysız deplasmanımız olmuyor artık, bir zamanlar halkın sevgilisi olan Anadolu'nun sevgilisi olan bu takım bugün aynı kesimin nefret kaynağı. Güzelim kulübe tarihi leke vurulmasına sebebiyet veren ve gütmüş oldukları yanlış yolla bu nefretin kaynaklarını oluşturan, Başta Aziz Yıldırım olmak üzere sorumlu tüm yönetim üyeleri gidin artık. Gidin de kurtulsun Fenerbahçe sizden ve bu nefret eserinizden.
Aziz Yıldırım bana kalırsa bi efsanedir. Kişilik olarak sevmeyebilirsiniz(ki bende bayılmıyorum) ama bu onun Fenerbahçe için yaptıklarını gözardı edecek duruma gelmenize sebep olmamalı. Fenerbahçe şuan bu kadar güçlüyse bunun tek sebebi Aziz Yıldırım'dır .. Ki bırakın Fenerbahçe'yi Türk kulüplerinin bu kadar ekonomik olarak büyümesinin tek sebebi kendisidir. Ben bu nefreti atalarımızın söylediği gibi "Meyve veren ağaç taşlanır" sözü ile bağdaştırıyorum.