1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Barcelona'yı maymun etmek

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Barcelona'yı sen değil oyun maymun etmiş resmen. Her oyunda farklı bir Barcelona çıkıyor, her takıma olduğu gibi. Adamlar ya bütün kupalara ambargo koyuyor ya da çok kötü oynuyorlar.

Benim ilk oyunumda ilk sezon Sevilla şampiyon olmuştu mesela Barcelona da 4-5 gibi bir sıradaydı. Bu durum da devre arası güncellemesi ile düzeltilir diye düşünüyorum.

Eskiden bu tarz takımlar ne olursa olsun yenilmez olulardı şimdi herşey oluyor oyunda. Galiba Manchester, Juventus ve Roma gibi takımların kabusumuz olduğu zamanları, ne yaparsak yapalım kaç kere maçı tekrar edersek edelim yenemediğimizi hatırlıyordur herkes. Şimdi taktiğe biraz dikkat edip uğraştın mı herkesi yeniyorsun hem de fark atarak.

Quote Originally Posted by nowayyy View Post
    taktiğinden ekran görüntüleri ekleyebilir misin
    ya da görüntü olmasada diziliş ve takım talimatları gibi bilgiler verir misin

Quote Originally Posted by himone View Post
    Barcelona'yı sen değil oyun maymun etmiş resmen. Her oyunda farklı bir Barcelona çıkıyor, her takıma olduğu gibi. Adamlar ya bütün kupalara ambargo koyuyor ya da çok kötü oynuyorlar.

Benim ilk oyunumda ilk sezon Sevilla şampiyon olmuştu mesela Barcelona da 4-5 gibi bir sıradaydı. Bu durum da devre arası güncellemesi ile düzeltilir diye düşünüyorum.

Eskiden bu tarz takımlar ne olursa olsun yenilmez olulardı şimdi herşey oluyor oyunda. Galiba Manchester, Juventus ve Roma gibi takımların kabusumuz olduğu zamanları, ne yaparsak yapalım kaç kere maçı tekrar edersek edelim yenemediğimizi hatırlıyordur herkes. Şimdi taktiğe biraz dikkat edip uğraştın mı herkesi yeniyorsun hem de fark atarak.

İlk sezon Avrupa Ligi'ndeydim ve kuraların da yardımıyla kupayı aldım. İkinci sezon Şampiyonlar Ligi'nde yine Avrupa Ligi'ne kaldım. 3. Sezon 0 çekmekten son maçta kurtuldum. 4. sezon son 16'da elendim ve bu 5. sezonum. Yani 5. sezonluk bir emeğin ürünü. Barça gayet iyi gidiyor fakat 5 sezonluk emeğimin karşılığını aldım diyebilirim. İlk 18'deki 15 oyuncu milli takımlarında vazgeçilmezleri. Hatta biri de Draxler ki o da Alman milli takım olayından dolayı gidemiyor. Bilemiyorum diğer kariyerlerde nasıl ama bu oyun gayet güzel şimdilik. Ha Barça gitti Man United geldi orası ayrı. Guardiola, Alex Ferguson'dan sonra iyi bir ivme yakalattı takımına.

Mesaj Yetkileri