Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
Aziz Yıldırım bana kalırsa bi efsanedir. Kişilik olarak sevmeyebilirsiniz(ki bende bayılmıyorum) ama bu onun Fenerbahçe için yaptıklarını gözardı edecek duruma gelmenize sebep olmamalı. Fenerbahçe şuan bu kadar güçlüyse bunun tek sebebi Aziz Yıldırım'dır .. Ki bırakın Fenerbahçe'yi Türk kulüplerinin bu kadar ekonomik olarak büyümesinin tek sebebi kendisidir. Ben bu nefreti atalarımızın söylediği gibi "Meyve veren ağaç taşlanır" sözü ile bağdaştırıyorum.
Gözünüzü seveyim bir kafanızı kaldırın ve Fenerbahçe'nin şuan ne durumda olduğuna bir bakın. Fenerbahçe tarihinden silinmeyecek bir kara leke kulübe bulaşmış durumda, Futbol tarihinde futbolun doğasına ve etik değerlerine aykırı bir şekilde ceza almış, damga yemiş bir kulüp olduk onun yüzünden ve bana gelip "Eee ama bunu da yaptı şunu da yaptı, meyve ağacı O" demeyin.

Keşke bu kulübü bu batağın içine koymasaydı da hiç yükseltmeseydi, büyütmeseydi. Ben bu dava başladığı andan karar verildiği ana kadar bulunduğum tüm platformlarda onu savundum, hep aksini savunacak bu iddiaları çürütecek diye bekledim, Fenerbahçe'ye leke gelmeyecek diye de emindim. Ama hem Fenerbahçe'nin adına lekeyi yapıştırdı hem de benim gibi onu destekleyen insanların hepsini hayal kırıklığına uğrattı. Hep konuşacam, göreceksiniz dedi dedi, Mahkemede ve çıktıktan sonra hep aynı şeyleri konuşup aksini bir türlü dile getirmedi, ha bi de sürekli hava civa olan "havuzdan çıkarız yea" mezvusunu da unutmamak gerek. Biz ondan duymamız gereken şeyleri değil hep balon hikayeler duyduk. Değer miydi bir şampiyonluk için bir teneke parçası için kulübün temiz tarihini lekelemeye ?

@himone

Olaylar her yerde oluyor ama burada direk Fenerbahçe hedef alınıyor, Ot ile samanı karıştırmamak gerek, Galatasaray ve Beşiktaş hangi deplasmanlarda bizim yaşadığımız olayları yaşamış ? Sürekli takım otobüsüne saldırılar, oyunculara ve hocaya saha içinde eşya fırlatmalar, olaysız deplasmanımız olmuyor. Madem her yerde ve herkese karşı durum böyle neden Galatasaray ve Beşiktaş aynı şeyleri yaşamıyor ?