Sayfa 9 / 39 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oly-Siena maçını izleyen oldu mu?Yok böyle bir maç.Son 30 saniyeydi sanırım Oly 72-67 öndeydi.Siena maçı 74-72 aldı.Bobby Brown inanılmaz biri.Yoktan yere 72-69 iken 3 atış aldırdı.Sonra 72-72 son top Oly'de ve Siena kapıp Bobby turnikeyi attı.Oly uzun süre atlatamaz bu şoku.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İzlemedim ama şoktayım, Oly kazanıra kalan kuponum vardı, nasıl başardılar bunu anlamıyorum. Ne kötü bir gün oldu, herşey üst üste geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İzlemedim ama şoktayım, Oly kazanıra kalan kuponum vardı, nasıl başardılar bunu anlamıyorum. Ne kötü bir gün oldu, herşey üst üste geliyor.
    Hines sağ olsun.İyiki izlememişsin.Boş turnikeleri kaçırdı.Spanoulis'e yazık oldu.El üstünden üçlük ve yine el üstünden atış ile son dakikalarda durumu 72-67 yaptı.Ben kapatacaktım maç bitti diye ama ne olduysa 30 saniyede 7 sayı attılar.
    Last edited by C h A o S : 19.Ocak.2013 at 02:09

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Hines sağ olsun.İyiki izlememişsin.Boş turnikeleri kaçırdı.Spanoulis'e yazık oldu.El üstünden üçlük ve yine el üstünden atış ile son dakikalarda durumu 72-67 yaptı.Ben kapatacaktım maç bitti diye ama ne olduysa 30 saniyede 7 sayı attılar.
    Oly itiraz etmiş, süre ile ilgili birşeyler deniyor.

http://www.basketdergisi.com/khimki-...yor-88-67.html

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kararı merak ettim bende. Top Spanoulis'in elindeyken 10.0'da süre yaklaşık 3-4 saniye duruyor. Bobby Brown top elinden çıkarken 2.6 saniye gibi bir süre var basketin geçersiz olması gerekir o zaman değişik bi olay bakalım ne sonuç çıkıcak.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Avrupa Basketbolu'nda en nefret ettiğim şey şu sürelerden gelen hatalar. NBA'deki bir sistem yok. Çok görüyorum 2. periyodun bitimine 3 saniye varken basket oluyor oyuncu oyuna topu sokarken süre ilerliyor oyuncu daha başlayamadan devre bitiyor hatta.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Avrupa Basketbolu'nda en nefret ettiğim şey şu sürelerden gelen hatalar. NBA'deki bir sistem yok. Çok görüyorum 2. periyodun bitimine 3 saniye varken basket oluyor oyuncu oyuna topu sokarken süre ilerliyor oyuncu daha başlayamadan devre bitiyor hatta.
    Bu NBA'de de böyle. Sürelere bir tek 4.periyotta dikkat ediliyor yeri zamanında durduruluyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bu NBA'de de böyle. Sürelere bir tek 4.periyotta dikkat ediliyor yeri zamanında durduruluyor.
    Valla ona dikkat etmedim ama basket olunca tak diye duruyor süre. Böyle bir şey olmasın sonuçta o 3 saniye çok çok değerli bu spor için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Oly itiraz etmiş, süre ile ilgili birşeyler deniyor.

http://www.basketdergisi.com/khimki-...yor-88-67.html
    Burada bence önemli olan pota üstündeki 24 saniye süreside takılı kalmış mı?Sadece Tv kaynaklı'da olabilir.Bazen dikkatimi çekiyor tvdeki süre ile o tepedeki sürede 2 saniye felan fark görüyorum.Ama eğer bir kural hatası varsa sanırım maç tekrarlanır.Zaten 72-72'idi.Ama Siena'ya üzülürüm valla.Efsane dönüş yaptılar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Burada bence önemli olan pota üstündeki 24 saniye süreside takılı kalmış mı?Sadece Tv kaynaklı'da olabilir.Bazen dikkatimi çekiyor tvdeki süre ile o tepedeki sürede 2 saniye felan fark görüyorum.Ama eğer bir kural hatası varsa sanırım maç tekrarlanır.Zaten 72-72'idi.Ama Siena'ya üzülürüm valla.Efsane dönüş yaptılar.
    Video'da 1.26'ya bakarsanız TV süresi 10.0 da kalınca potanın üstünde ki tabelada 10.0'da kalıyor aynı sürede. O yüzden aynılar yanı bana kalırsa sayılmaması lazım tabi ama şöyle de bi durum var öle bi durumda Bobby Brown daha önceden topu elinden çıkarabilirdi o da girebilirdi felan bir sürü senaryo kararı ondan merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Video'da 1.26'ya bakarsanız TV süresi 10.0 da kalınca potanın üstünde ki tabelada 10.0'da kalıyor aynı sürede. O yüzden aynılar yanı bana kalırsa sayılmaması lazım tabi ama şöyle de bi durum var öle bi durumda Bobby Brown daha önceden topu elinden çıkarabilirdi o da girebilirdi felan bir sürü senaryo kararı ondan merak ediyorum.
    Teknik aksalık gibi.Bu tür teknik aksaklık kural hatası oluyormu bilmek lazım.Süre orada durmasa Bobby muhtemelen öyle rahat turnike atamayacaktı.Ama yinede atış şansı olucaktı.Zor karar.

Nesil
    2006

Ohh be sonunda kazandık; bu gruptan çıkmak çok zor; ama diğer rakiplerimizi en azından rahat rahat çıkartmayalım kendimize yakışan bir şekilde veda edelim. Umarım bu ölü toprak bu maç ile birlikte atılır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anadolu Efes 56 - 52 Zalgiris Kaunas

Nedense Beşiktaş kazanıcakmış gibi bir his var içimde hadi hayırlısı umarım maçı alırız

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hücumda çok kötüyüz. İki çeyrekte de 13'er sayı atabildik. Bu sıkıntıya bir çare bulunması lazım artık. Savunmada aman aman iyi değiliz; fakat hücuma göre daha derli topluyuz. Eğer hücumda daha doğru tercihlerde bulunabilirsek ve organize hücumlar geliştirebilirsek, maçı zorlayabiliriz 2. yarıda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tövbe bismillah! Bu takıma devre arası ne olmuş la böyle? 19-6'lık seriyle birlikte son periyoda 45-43 önde giriyoruz, Markota'nın son saniye 3'lüğüyle.

Böyle devam beyler, hadi bu maçı alacağız inşallah!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş 3. periyot ne yaptı öyle, vay vay vay. 71 sayı atamaz bahsim var ama kazanacaklarsa yansın gitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adam yüzüne yumruk yedi devam yok böyle bir şey ya !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hakem son pozisyonda katletti oyunu. Beşiktaş'ın burdan çevirmesi zor artık ama iyi mücadele ettiler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yine olmadı, son periyodun ilk anlarında oynanan oyun maçı verdi rakibe. Daha sonra canlandık; fakat bu defa da hakem çıktı önümüze. Maçın son periyodlarını oynamayı da bir türlü öğrenemedik ya! Yazık oldu 3. periyoddaki oyunumuza.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kadar şanssız bir mağlubiyeti ancak biz alabilirdik zaten. İnsan üstü mücadele gösterdik ama kazanamadık. Hakem'in Vidmar'a yapılan faulü çalmaması da cabası. Mücadelenize sağlık ne diyelim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bugun Beşiktaş'ı 78-72 yenerek 7 maçta 2. galibiyetimizi aldık.Perşembe günü Barcelona'yla kendi sahamızda oynıycaz bana göre kader maçı olacak bu maç kazanırsak gruptan cıkacagımızı düsünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yine olmadı, son periyodun ilk anlarında oynanan oyun maçı verdi rakibe. Daha sonra canlandık; fakat bu defa da hakem çıktı önümüze. Maçın son periyodlarını oynamayı da bir türlü öğrenemedik ya! Yazık oldu 3. periyoddaki oyunumuza.
    3 hafta önce yaptığım yorum. Değişen hiçbir şey yok! Beşiktaş açısından, daha fazla konuşmanın da alemi yok!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ederim ama bu maçı Erman Kunter hediye etti ötesi yok. Evelallah taraftarın kendisine saygısı çok büyük ama yanlışları da çok büyük.

Ayrıca İbrahim Kutluay resmen amigoluk yaptı. Ayıptır yahu Kutluay terbiyesiz herifin teki anladık onu Ntvspor'a hiç yakışmıyor. İkisi de Türk takımı sonuçta nedir yani taraflı yorum yapmak. Spikeri ayrı bir cins , yorumcusu ayrı bir cins İsmail Şenol ve Ercan Taner dışında.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çok keyifli son periyottu çok kolay sayı yiyoruz kaybedeceğiz sandım ama son çeyrek güzel oynadık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bizim koçu acilen göndermemiz gerekiyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Kazandığımız maçlara dikkat edin hep Oğuz Savaş'ın ekstra katkısı var. Bence Oğuz Savaş ilk 5 başlamalı. Koçun inadı yersiz.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence fenerbahçenin çeyrek finale kalması çok zor ve efes top 16yı ilk 2 de bitirip çeyrek finalde daha kolay rakiple yapıp final four a kalma şansı çok fazla

Nesil
    2006

Fenerbahçe gibi bir kadronun bu halde olması çok üzücü. Matematiksel olarak tabii ki şans var; ama kimse inanmıyor en kötüsüde bu. Çok kötü mücadele ediyoruz. En azından bazı takımlara darbe koyarak bitirelim.

Anadolu Efes iyi bir basketbol oynuyor. Böyle devam ederse yenemeyeceği takım yok. Final-Four bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Barcelona çok kötü bir şekilde fenerbahçeyle dalga geçiyor daha 2.periyot 30 sayı oldu FARK

Sayfa 9 / 39 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri