1 ile 30 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Burada bence önemli olan pota üstündeki 24 saniye süreside takılı kalmış mı?Sadece Tv kaynaklı'da olabilir.Bazen dikkatimi çekiyor tvdeki süre ile o tepedeki sürede 2 saniye felan fark görüyorum.Ama eğer bir kural hatası varsa sanırım maç tekrarlanır.Zaten 72-72'idi.Ama Siena'ya üzülürüm valla.Efsane dönüş yaptılar.
    Video'da 1.26'ya bakarsanız TV süresi 10.0 da kalınca potanın üstünde ki tabelada 10.0'da kalıyor aynı sürede. O yüzden aynılar yanı bana kalırsa sayılmaması lazım tabi ama şöyle de bi durum var öle bi durumda Bobby Brown daha önceden topu elinden çıkarabilirdi o da girebilirdi felan bir sürü senaryo kararı ondan merak ediyorum.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Video'da 1.26'ya bakarsanız TV süresi 10.0 da kalınca potanın üstünde ki tabelada 10.0'da kalıyor aynı sürede. O yüzden aynılar yanı bana kalırsa sayılmaması lazım tabi ama şöyle de bi durum var öle bi durumda Bobby Brown daha önceden topu elinden çıkarabilirdi o da girebilirdi felan bir sürü senaryo kararı ondan merak ediyorum.
    Teknik aksalık gibi.Bu tür teknik aksaklık kural hatası oluyormu bilmek lazım.Süre orada durmasa Bobby muhtemelen öyle rahat turnike atamayacaktı.Ama yinede atış şansı olucaktı.Zor karar.

Mesaj Yetkileri