STSL 18. HAFTA
Eskişehirspor 1 - 0 Bursaspor
Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapıyoruz.. Gol yollarında sıkıntı yaşadığımız çok belli oluyor, ceza sahasına girmekte zorlanıyoruz.. En kısa zamanda bu soruna bir çözüm bulmamız gerek.
STSL 19. HAFTA
Bursaspor 2 - 0 Antalyaspor
Çok iyi oynamadık ama en azından maçı kazanmasını bildik. Oyuncularım 1 aylık boşluktan sonra yine de iyi toparlandılar.
STSL 20. HAFTA
Beşiktaş 1 - 2 Bursaspor
İnönü'de güzel futbolumuzun karşılığını alıyoruz. Takımın kendine güveni geldi, moralimiz yüksek.. Bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağız.
STSL 21. HAFTA
Bursaspor 2 - 0 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin kilit adamlarını iyi marke ettik ve oyun kuramalarına müsade etmedik.. Güçlü rakibimizden 3 puanı söküp alıyoruz..
AVRUPA LİGİ 1. ELEME TURU
1. MAÇ
Bursaspor 3 - 1 Spartak Moscow
4 şutumuzun direkten dönmesine rağmen rakibimizi 3-1 mağlup ederek rövanş için avantaj elde ettik.
STSL 22. HAFTA
Bursaspor 3 - 0 Akhisar Bld.
Baştan sona üstün götürdüğümüz mücadeleyi zorlanmadan kazanıyoruz. Pinto'nun gününde olmadığı zamanlarda orta saha oyuncularımız katkıda bulunuyorlar..
AVRUPA LİGİ 1. ELEME TURU
2. MAÇ
Spartak Moscow 3 - 3 Bursaspor
İlk yarıda 3 farklı üstünlüğü elde etmemize rağmen ikinci yarıda adeta sahadan silindik.. Kendi evimizde aldığımız galibiyetin avantajıyla turu geçen taraf oluyoruz..
AVRUPA LİGİ 2. ELEME TURU EŞLEŞMELERİ
İkinci Tur'da Napoli'yi eleyen FC Kobenhavn ile eşleşiyoruz.. Turu geçebileceğimize inanıyorum..![]()
Süper Lig'de son durumlar, Avrupa Ligi istatistikleri ve daha fazlası birazdan..
Süper gidiyoruz Kobenhavn havada karada geçeriz.
Bende seni 6-1 yendiler sandım resmi büyütünce çözdüm olayı![]()
İtalya ligi en barbat sezonlarını yaşıyor normaldir.![]()
Ligde galatasarayın takılmasını bekliyceğiz artık![]()
2 Beraberlik olmamış.![]()
Zor kardesim zor galatasayı durdursa durdursa yeni yama durdurur![]()
Güzel işler yapmışız, son iki beraberliği kafaya takmayıp önümüzdeki maçlara bakalım.![]()
Beraberlikler birazcık sıkıntı yaratsa da erkenden pes etmemek lazım daha erken.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
AVRUPA LİGİ 2. ELEME TURU
1. MAÇ
Bursaspor 2 - 1 FC Kobenhavn
Kobenhavn'a karşı biraz zorlandık açıkası.. Genç sağ bekimiz Romario'nun hatası sonrası yediğimiz gol bizi epey zor duruma düşürdü.. Dakika 83'te kazandığımız penaltıyı gole çevirince rahatladık..
STSL 25. HAFTA
Mersin İ.Y 1 - 2 Bursaspor
İnanılmaz kötü oynadığımız karşılaşmada son dakikada attığımız golle 3 puanı alıyoruz.. Oynadığımız futboldan memnun değilim ama en azından istediğimiz sonucu aldık..
AVRUPA LİGİ 2. ELEME TURU
2. MAÇ
FC Kobenhavn 0 - 2 Bursaspor
Ligde başkaa Avrupa'da başka! Deplasmanda rakibimize karşı üstün oynadık. Rakibimiz gol bulmak için fazla açılınca bizde fırsatları iyi değerlendirdik.. Sonuç olarak çeyrek finale yükseldik!
YENİ KRAL PİNTO!
Bu sezon Avrupa Ligi'nde üstün bir performans sergileyen Bursaspor'un golcüsü Sebastian Pinto FC Kobenhavn maçında attığı 2 gol ile yeni Avrupa Ligi rekorunun sahibi oldu. Bir önceki rekor 1994-95 sezonunda 15 gol atan Jürgen Klinsmann'a aitti.. Henüz çeyrek final maçlarının oynanmamış olması, Pinto'nun bu rekoru geliştirebileceğine işaret ediyor.
Maçlar harika vites küçültmeden devam.![]()
Aynen devam hız kesmek yok.![]()
Uzun bir aradan sonra tekrar sahalara dönüyoruz! Kaldığımız yerden devam edeceğiz..
AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL
İLK MAÇ
Bursaspor 1 - 1 FC Bayern
Güçlü rakibimize karşı iyi direnç gösterdik.. Kazanabilirdik ama olmadı.. Tur şansımız mucizelere kaldı..
STSL 28. HAFTA
Bursaspor 0 - 3 Galatasaray
Bayern Münih maçı sonrası nda yorgun olan futbolcularımız maça konsantre olmakta çok zorlandılar.. Şampiyonluk malesef yarınlara kaldı..
AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL
İKİNCİ MAÇ
Erken dakikalarda gördüğümüz kırmızı kart ve hiç haketmediğimiz bir yenilgi.. Ozan İpek bizi kupadan etti.. Sağlık olsun..
UEFA'dan elenmemize çok üzüldüm,ligde de seneye şampiyonluk bekliyorum.
İlk sene için gerçekten güzel şeyler başarmışsın hocam , gerçi daha sezon tamamlanmamış fakat iyi olacağı şimdiden belli.![]()
Çeyrek finale kalmak harika ccok iyi sene geçirmişsin