Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 80.77%
  • Berabere

1 3.85%
  • Elazığspor

4 15.38%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 168 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Elazığspor | STSL 18. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Fenerbahçe - Elazığspor | STSL 18. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Türkiye Kupası maçlarında hep oynattığı Salih'i umarım bu maç da oynatır Aykut hoca.

Maça gelirsek, mutlak favoriyiz ancak bir sürpriz bekliyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Salih'in oynaması demek artık Fenerbahçe'de formayı hak edenin oynamaya başladığının ve rekabetin bir sonuç verdiğinin anlamı haline gelecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Merieles bu maçta cezasını bitiriyor. Aykut maça Topal, Salih, Cristian üçlüsüyle çıkar. Deplasman maçlarında yine klasik bizi kanser eden üçlüye döner. İçerideki maçlar ölçü değil. Gaziantep maçında şampiyon olup olamayacağımız büyük oranda belli olur. Takım maça Kuyt, Sow ve Semih üçlüsüyle çıkarsa ciddi bir hücum gücümüz olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sistemsel olarak bakıyorum olaya ben.Elazığspor ayağa iyi pas yapan bir takım.Genelde gereksiz ortalar yerine göbekten girmeye calışıyorlar.Yılmaz Vural geldikten sonra bu hiç değişmedi.Orta kolay kolay acmıyorlar.Göbekten giriceklerini var sayalım.Bekir-Yobo defansta ne kadar güven verir.

Fenerbahce hucum gücü cok iyi olarak amam ne kadar iyi desek'te Fenerbahce güven vermiyor.Bursaspor fizik olarka toparlanmış durduk.Umarım yine tek maçlık Eskişehir maçı gibi olmaz.Eğer olursa Fenerabahce yine kaybeder.Bursa da oynadığı topu oynarsa kazanma ihitmalli yüksek.

Analizleri bir kenara bırakırsak Fenerbahcem kazansın ya
    Last edited by petrol_fb12 : 18.Ocak.2013 at 16:12

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu maci kaybetme ihtimalimiz % 0. handikapli bir galibiyet alip moralleri daha da yukseltebiliriz. rakiplerimiz de puan kaybederse tadindan yenmez bir hafta olur. gs macina kadar olan bolumde bir kadro istikrari vardi ancak yeniden kadroda oynamalar oldu. bu macta cikacak 11 icin tahmin yapmak zor. yeni devrenin ilk macindaki oyun takimin bundan sonrasi icin verecegi sinyaller olacak. umarim cok guzel bir baslangic olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aykut hocanın istifa etmesi,sonra geri gelmesi falan derken yaşanan olayları takımı ateşleyecektir.Bu maçı rahat kazanacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin.Hatta bir kaç maç bu gazla gidebilir takım.Önemli olan bunu senenin tamamına yayabilmek,bakalım neler olacak.

Rahat kazanırız gibi duruyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Elazığspor yönetiminden iddaalı acıklamalar var, bakalım nasıl bir sonuc cıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray kaybettiğine göre yarın puan kaybetmeye yakınız : )
    ...

Gs kaybetti . Kazanıp rüzgarı arkamıza alırız .

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

6 puan değerinde bir maç oldu. Kazanmak şarttan da öte oldu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray beklenmedik bir mağlubiyet aldığı için kazanmak 2 kat şart oldu. Kazanıp zirveye yaklaşırız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şu maçı alıp iyi başlayalım başka bir şey istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takıma zahmet olacak ama şu maçı kazansınlar artık

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hep kesin alırız bu sefer Gs puan kaybetti diyoruz ama bizimkiler Gs kaybettimi ayıp edip puan almıyorlar.İnşallah bu sefer kazanırız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Hep kesin alırız bu sefer Gs puan kaybetti diyoruz ama bizimkiler Gs kaybettimi ayıp edip puan almıyorlar.İnşallah bu sefer kazanırız.
    Böyle devam etsin iyi ya

Yılmaz Vural bir işin içindeyse herşey olur arkadaş. FB fark da atabilir, çok kötü kaybedebilir de. Yılmaz Vural varsa ben çekinirim herşeyden

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Galatasaray beklenmedik bir mağlubiyet aldığı için kazanmak 2 kat şart oldu. Kazanıp zirveye yaklaşırız.
    Ben bekliyordum acıkcası

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yılmaz Vural bir işin içindeyse herşey olur arkadaş. FB fark da atabilir, çok kötü kaybedebilir de. Yılmaz Vural varsa ben çekinirim herşeyden
    Kesinlikle hocam orta sahaya yaptıkları transferler kalbur üstü bence dedğiniz gibi.Ya fark yiyicez yada farklı yenicez ortası yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Elbette favoriyiz ama sürpriz de olabilir,futbol bu; belli olmaz

Galatasaray'ın puan kaybettiğini ve haftaya Beşiktaş ile maçı olduğunu düşünürsek,kesinlikle kazanmamız gereken bir maç.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yobo milli takımda Bekir ve Hasan Ali kart cezalısı. Savunma'da GG-Serdar-Egemen-Caner başlarız. Orta alanda Meireles'in yerine Salih yanında Cristian ve M.Topal. Solda Stoch'un hastalığı varmış sanırım Krasiç görev yapar sağda Kuyt forvette Sow. Bu şekil bir 11 çıkar yüksek ihtimal.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006

Haydi Sarı Kanaryam.

Fırsat ayağımıza geldi bunu değerlendirmek zorundayız artık. Tek korktuğum Yılmaz Vural. Düşünüldüğünde rakibin kadrosuda çok kaliteli. Şampiyonluk yaşamış isimlerde var. Güzel maç olacaktır; ama umarım kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuk ve Topal çıkarsak ilk yarıda maç elimizden kopar gider, Bursa maçında son dakikalarda oynadığımız oyun ve skorun dönmesi bizde sanki maçın tamamının iyi geçtiği algısını yarattı. Oysa iyi oyunu, biz sahada Cristian, Topuz, Kuyt, Sow ve Semih gibi ileride daha fazla dolanan oyuncular sahadayken oynadık. Ondan önce oyun tamamen Bursa'nın elinde ve kontrolündeydi. Bu maça da Selçuk ve Topal ile çıkmak oyunu rakibe vermeye eş değer. Kendimizi bu kadar geri çekmenin lüzumu yok.
    ...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Selçuk ve Topal çıkarsak ilk yarıda maç elimizden kopar gider, Bursa maçında son dakikalarda oynadığımız oyun ve skorun dönmesi bizde sanki maçın tamamının iyi geçtiği algısını yarattı. Oysa iyi oyunu, biz sahada Cristian, Topuz, Kuyt, Sow ve Semih gibi ileride daha fazla dolanan oyuncular sahadayken oynadık. Ondan önce oyun tamamen Bursa'nın elinde ve kontrolündeydi. Bu maça da Selçuk ve Topal ile çıkmak oyunu rakibe vermeye eş değer. Kendimizi bu kadar geri çekmenin lüzumu yok.
    Avantajımızda o oldu, maçta Semih rakip savunmanın aklını karıştırdı belki iyi pas atamadı; gol atamadı veya etkili şut çekemedi; ama Semih çok hareket eden bir isim ve bu nedenle Sow çok rahat boş alanlar buldu. Top sürme ve fizik özelliğini çok daha rahat konuşturdu. Artık Aykut Kocaman bunu fark etti yani geride bile olsak Semih ile Sow'u yan yana koyup maç çevirebilecek avantaja sahip. Ama yarın eğer Fenerbahçe geriye düşerse maçta taraftar pozitif yaklaşmaz tahamülü yok artık; ama eğer öne geçerse sonuç çok farklı olur. Yarın biraz daha pozitif ileriye dönük ortasaha görürse Fenerbahçe avantajı yakalar. Sezer'in oynaması bu yüzden avantaj olabilir. Yani Belhanda gibi bir isim alacaksak onun görevini Sezer'e vermemiz gerek çünkü en yatkın oyuncu o.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yilmaz Vural ust olur dedi beyler, basin kuponlara

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin bu kadar çok eksiği olduğunu bilmiyordum, rahat galibiyet beklentim, sıkıntılı bir galibiyet olarak değişti. Yılmaz Vural da Cnntürk'te pek bir güvenliydi kendine, sağlam maç olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ustteki takimlar puan kaybetti ya biz bu maci hayatta kazanamayiz, hatta ben 2 farkli yenilgi bekliyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Ustteki takimlar puan kaybetti ya biz bu maci hayatta kazanamayiz, hatta ben 2 farkli yenilgi bekliyorum..
    Eger bu maçta geriye düsersek tribünde olacakları hayal edemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Başkanımız muhalifleri almaz stada rahat olun tribünde sıkıntı çıkmaz.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gören de her kötü sonuçta muhalifler protesto etmiyor sanacak
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri