Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Türkiye Kupası maçlarında hep oynattığı Salih'i umarım bu maç da oynatır Aykut hoca.
Maça gelirsek, mutlak favoriyiz ancak bir sürpriz bekliyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Salih'in oynaması demek artık Fenerbahçe'de formayı hak edenin oynamaya başladığının ve rekabetin bir sonuç verdiğinin anlamı haline gelecek.
...
Merieles bu maçta cezasını bitiriyor. Aykut maça Topal, Salih, Cristian üçlüsüyle çıkar. Deplasman maçlarında yine klasik bizi kanser eden üçlüye döner. İçerideki maçlar ölçü değil. Gaziantep maçında şampiyon olup olamayacağımız büyük oranda belli olur. Takım maça Kuyt, Sow ve Semih üçlüsüyle çıkarsa ciddi bir hücum gücümüz olur diye düşünüyorum.
Sistemsel olarak bakıyorum olaya ben.Elazığspor ayağa iyi pas yapan bir takım.Genelde gereksiz ortalar yerine göbekten girmeye calışıyorlar.Yılmaz Vural geldikten sonra bu hiç değişmedi.Orta kolay kolay acmıyorlar.Göbekten giriceklerini var sayalım.Bekir-Yobo defansta ne kadar güven verir.
Fenerbahce hucum gücü cok iyi olarak amam ne kadar iyi desek'te Fenerbahce güven vermiyor.Bursaspor fizik olarka toparlanmış durduk.Umarım yine tek maçlık Eskişehir maçı gibi olmaz.Eğer olursa Fenerabahce yine kaybeder.Bursa da oynadığı topu oynarsa kazanma ihitmalli yüksek.
Analizleri bir kenara bırakırsak Fenerbahcem kazansın ya![]()
Last edited by petrol_fb12 : 18.Ocak.2013 at 16:12
bu maci kaybetme ihtimalimiz % 0. handikapli bir galibiyet alip moralleri daha da yukseltebiliriz. rakiplerimiz de puan kaybederse tadindan yenmez bir hafta olur. gs macina kadar olan bolumde bir kadro istikrari vardi ancak yeniden kadroda oynamalar oldu. bu macta cikacak 11 icin tahmin yapmak zor. yeni devrenin ilk macindaki oyun takimin bundan sonrasi icin verecegi sinyaller olacak. umarim cok guzel bir baslangic olur.
Aykut hocanın istifa etmesi,sonra geri gelmesi falan derken yaşanan olayları takımı ateşleyecektir.Bu maçı rahat kazanacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin.Hatta bir kaç maç bu gazla gidebilir takım.Önemli olan bunu senenin tamamına yayabilmek,bakalım neler olacak.
Rahat kazanırız gibi duruyor
Elazığspor yönetiminden iddaalı acıklamalar var, bakalım nasıl bir sonuc cıkacak.
Galatasaray kaybettiğine göre yarın puan kaybetmeye yakınız : )
...
Gs kaybetti . Kazanıp rüzgarı arkamıza alırız .
6 puan değerinde bir maç oldu. Kazanmak şarttan da öte oldu.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Galatasaray beklenmedik bir mağlubiyet aldığı için kazanmak 2 kat şart oldu. Kazanıp zirveye yaklaşırız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şu maçı alıp iyi başlayalım başka bir şey istemiyorum.
Takıma zahmet olacak ama şu maçı kazansınlar artık![]()
Hep kesin alırız bu sefer Gs puan kaybetti diyoruz ama bizimkiler Gs kaybettimi ayıp edip puan almıyorlar.İnşallah bu sefer kazanırız.
Yılmaz Vural bir işin içindeyse herşey olur arkadaş. FB fark da atabilir, çok kötü kaybedebilir de. Yılmaz Vural varsa ben çekinirim herşeyden![]()
Elbette favoriyiz ama sürpriz de olabilir,futbol bu; belli olmaz
Galatasaray'ın puan kaybettiğini ve haftaya Beşiktaş ile maçı olduğunu düşünürsek,kesinlikle kazanmamız gereken bir maç.
Yobo milli takımda Bekir ve Hasan Ali kart cezalısı. Savunma'da GG-Serdar-Egemen-Caner başlarız. Orta alanda Meireles'in yerine Salih yanında Cristian ve M.Topal. Solda Stoch'un hastalığı varmış sanırım Krasiç görev yapar sağda Kuyt forvette Sow. Bu şekil bir 11 çıkar yüksek ihtimal.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Haydi Sarı Kanaryam.
Fırsat ayağımıza geldi bunu değerlendirmek zorundayız artık. Tek korktuğum Yılmaz Vural. Düşünüldüğünde rakibin kadrosuda çok kaliteli. Şampiyonluk yaşamış isimlerde var. Güzel maç olacaktır; ama umarım kazanırız.
Selçuk ve Topal çıkarsak ilk yarıda maç elimizden kopar gider, Bursa maçında son dakikalarda oynadığımız oyun ve skorun dönmesi bizde sanki maçın tamamının iyi geçtiği algısını yarattı. Oysa iyi oyunu, biz sahada Cristian, Topuz, Kuyt, Sow ve Semih gibi ileride daha fazla dolanan oyuncular sahadayken oynadık. Ondan önce oyun tamamen Bursa'nın elinde ve kontrolündeydi. Bu maça da Selçuk ve Topal ile çıkmak oyunu rakibe vermeye eş değer. Kendimizi bu kadar geri çekmenin lüzumu yok.
...
Avantajımızda o oldu, maçta Semih rakip savunmanın aklını karıştırdı belki iyi pas atamadı; gol atamadı veya etkili şut çekemedi; ama Semih çok hareket eden bir isim ve bu nedenle Sow çok rahat boş alanlar buldu. Top sürme ve fizik özelliğini çok daha rahat konuşturdu. Artık Aykut Kocaman bunu fark etti yani geride bile olsak Semih ile Sow'u yan yana koyup maç çevirebilecek avantaja sahip. Ama yarın eğer Fenerbahçe geriye düşerse maçta taraftar pozitif yaklaşmaz tahamülü yok artık; ama eğer öne geçerse sonuç çok farklı olur. Yarın biraz daha pozitif ileriye dönük ortasaha görürse Fenerbahçe avantajı yakalar. Sezer'in oynaması bu yüzden avantaj olabilir. Yani Belhanda gibi bir isim alacaksak onun görevini Sezer'e vermemiz gerek çünkü en yatkın oyuncu o.
Yilmaz Vural ust olur dedi beyler, basin kuponlara![]()
Fenerbahçe'nin bu kadar çok eksiği olduğunu bilmiyordum, rahat galibiyet beklentim, sıkıntılı bir galibiyet olarak değişti. Yılmaz Vural da Cnntürk'te pek bir güvenliydi kendine, sağlam maç olabilir.![]()
Ustteki takimlar puan kaybetti ya biz bu maci hayatta kazanamayiz, hatta ben 2 farkli yenilgi bekliyorum..
Aziz Başkanımız muhalifleri almaz stada rahat olun tribünde sıkıntı çıkmaz.
...
Gören de her kötü sonuçta muhalifler protesto etmiyor sanacak
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly