Sayfa 8 / 22 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 654 sonuç

Konu: FM 2013 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

8 şutum direkte patladı. Geçebilen varsa beri gelsin

İBB olayında Boz Baykuşlar organize olmuştur

Oyuna ''Kötü Futbolcu'' seçeneği ile başladım,FC Porto'nun başındaydım.İlk sezonumda CL (yarı finalde elendim) dışında tüm Portekiz kupalarını topladım.İtibarım Kıtasal oldu,En İyi Türk Teknik Direktörler sıralamasında 9. oldum.Buraya kadar normal,ama bir baktım Portekiz ligindeki takımlar akın akın Türk almaya başladılar,Portekiz'in Türkiye itibarı mı yükseldi nedir

Oyun zekanı beğenmişler. Bu ülkenin kötü futbolcu adamı bile bu kadar futbol zekasına sahipse, profesyonel futbolcuları nasıldır kim bilir diye düşünmüşlerdir)

Default Buda neyin nesi?

Bu arkadaş emekli oluyor, bende gözlemci olarak kadroma katıyorum emekli olduğunda katılması gerekiyor fakat o da ne 01.01.1900 tarihinde ekibime katılacakmış! Yani Karşıyakaspor bile henüz kurulmamışken.

İlginç...

Ayrıca gözlemci kotasınıda dolu tutuyor ama ne personel listesinde ne de gözlemlemede görünmüyor!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen bende Eboue ile aynısını yaşadım,ben ayrıldıktan sonra başka kulübe gitmiş,Galatasaray'a tekrar döndüm baktım emekli oluyor,gözlemci olarak anlaşayım dedim,anlaştım sözleşme imzaladım son olarak anlaşmayı onayladım ancak emekli olmaktan vazgeçti ve Frankfurt'da kaldı.Büyük ihtimal emekli olduktan sonra gelecektir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Stan13 View Post

8 şutum direkte patladı. Geçebilen varsa beri gelsin
    Bende rekor 11 uygun oldugum bir zaman Ss atarım.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aynen bende Eboue ile aynısını yaşadım,ben ayrıldıktan sonra başka kulübe gitmiş,Galatasaray'a tekrar döndüm baktım emekli oluyor,gözlemci olarak anlaşayım dedim,anlaştım sözleşme imzaladım son olarak anlaşmayı onayladım ancak emekli olmaktan vazgeçti ve Frankfurt'da kaldı.Büyük ihtimal emekli olduktan sonra gelecektir.

Çok enteresan.

Evet, vaz geçmiş mevcut takımında oynamaya devam ediyor ama hala bana katılacağı yazıyor profilinde ve gözlemci kotasını dolduruyor...

bir an yok artık dedirtti

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

şu yediğim gole bak ya.

Sampiyonlar Ligi Gruplari son maç'ta Galatasaray rakibini ezdi geçti
    Toplam 45 sut'un 31'i kaleye

Bu konu neden sabit degil?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son maçta kullanmak zorunda kaldığım diziliş

Nesil
    2005
    Yer
    eskişehir

Kariyerimde Beşiktaşı aldım. Harika giden sezonda son 6 haftaya lig 2. si olarak girdim. Galatasaray maçında Mustafa Pektemek gol attı. Sağ taraftaki akışta gol elmander yazdı. Sonra Galatasarayın kalecisi mahmut bezgin faul yaptığı gerekçeiyle gol iptal edildi. Dahada kötüsü benim takım penaltı kullanmadı. Galatasaray serbest vuruş kullandı. Bundan dahada kötüsü bir sonraki ordu maçında maçta sadece 1 pozisyon oldu. Onuda Mustafa Pektemek kaırdı. 90 dakikada sadece bir pozisyon. Nasıl bir defans yapmaksa artık. Bu olayların ardından 32. haftada 4. sıradayım. Oyunun bana garezi olduğunu düşünmeye başladım.

Regenin ada bak. Rahmetlinin filmi aklıma geldi. Nur içinde yatsın.

Quote Originally Posted by futureless View Post
    İBB'den ortalama seyirci rekoru ?

İnci sözlüğün işidir

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Sabri coştu !

Sarı kartlara dikkat !

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

bende galatasaray kariyerimde manchester city ile 1-1 devam eden maçta taktiklere girdim çıktığımda 20dk geçmiş ve 3-1 öne geçmiş oldugunu gördüm çok kısa bi süre kaldım taktikte nasıl oldu anlamadım ama güzel bi jestti benim için

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post

Sarı kartlara dikkat !
    O daha ne ki, birde suna bak

Quote Originally Posted by tosyalinl View Post
    O daha ne ki, birde suna bak

Seninki daha ilginçmiş Gösterilen sarı kartlar maç sonu görünmedi bendede. Taktik değişikliği yaptığımdan dolayı oyuncularda o dakiklarda kart görmediler hiç müdahele etmesek o kartları futbolcular görür. Buda bir çeşit bug onlarında orda görünmemesi lazım. Zararı yok düzeltilir

Seninki daha ilginçmiş Gösterilen sarı kartlar maç sonu görünmedi bendede. Taktik değişikliği yaptığımdan dolayı oyuncularda o dakiklarda kart görmediler hiç müdahele etmesek o kartları futbolcular görür. Buda bir çeşit bug onlarında orda görünmemesi lazım. Zararı yok düzeltilir

bir keresinde o kartlar bende şu şekilde oldu
    atletico madrid kariyerimde tt areneya galatasaray barcelona maçını izlemeye gittim
    gs barca maçında görülen kartlar
    benim bir sonra takımımın başında çıktığım maçta altta görünüyordu

Quote Originally Posted by nowayyy View Post
    bir keresinde o kartlar bende şu şekilde oldu
    atletico madrid kariyerimde tt areneya galatasaray barcelona maçını izlemeye gittim
    gs barca maçında görülen kartlar
    benim bir sonra takımımın başında çıktığım maçta altta görünüyordu
    Hemen hemen bütün maçlarda yukardaki tabloyla karsilasiyorum, bir dahakine önceki ve sonraki maçlarin kart zamanlarina bakacagim. belki birbirleriyle karisiyor olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Mert degajını yapıyor ve o da ne kalecinin üzerine giden top ağlarla buluşuyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dün Göksu'nun golünü gördükten sonra bu oyunda bana artık hiçbir şey anormal gelmiyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bi masalariyla caylari eksik, bu nasil oldu boyle az kaldi puan kaybedecektik macta

bu ismi nereden buldu bu yapay zeka? şenol güneş'in oğlu mu yoksa?

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

onun mevzusu şu, bazen oyunu açtığın vakit ilk oynadığın maçtaki o toplar ve kartlar silinmiyor.
    bütün maçlarda o sürekli çıkıyor ama o maçta kart veya gol olursa yeni toplar ve kartlar ekleniyor.
    yani goller ve kartlar önceden belli gibi bir durum değil o.
    oyunu kapayıp tekrar açınca düzelir.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Oyundan atılan adam devre arası konuşmalarında motive oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

volkan efendi ortasahadaki foulde hakeme itiraz edicek illa

Abi 10 tane de atılmaz ya. Şimdi Arsenal'le eşleşirsem ne yapıcam ben