40. Hafta
41. Hafta
42. Hafta
Kalan maçlarımızı da tamamlayıp ligi 100 puanla Şampiyon olarak tamamlıyoruz
![]()
40. Hafta
41. Hafta
42. Hafta
Kalan maçlarımızı da tamamlayıp ligi 100 puanla Şampiyon olarak tamamlıyoruz
![]()
Trabzon kariyerimden sonra boyle bir kariyerde ben acmak istiodum, sonuclari gorunce kesin karari verdim bende ingiltere alt liglerine gelecem.
Sampiyonluk mesaleleri yansin artik
Northern League Challenge Cup Final !
Zamblera nın 2 gol 2 asistle yıldızlaştığı maçta kupayı 4-0 luk bir galibiyetle müzemize götürüyoruz
Hay maşallah
Tebrikler hocam , çok iyi bitirmişiz ligi çok merak ediyorum , EPL 'de Satılmış Manu ile karşılaşman nasıl olacak![]()
Karssporda çalışırken seni seven oyuncu yok mu çağır gelsin bi el atsın uniteda![]()
Kupa güzel oldu![]()
Bu daha başlangıç
Glazer ManU yu aldığına pişman olacak
2020-2021 sezonunda bırakmıştım ve yabancıların çoğu daha 20-21 yaşındaydı. Şimdiyi düşünürsek daha bebe onlar bize hayırları dokunmaz![]()
Zaten daha önceden de kulüp bu kupayı kazanmıştı bende koleksiyona başladım![]()
FA Cup
EPL
La Liga
Seri A
Süper Lig
![]()
Başlangıç bütçemiz belli oldu. Çok fazla değil ama iyi kullanabilirsek yeterli olacaktır. Tüm kulüpleri tek tek inceleme vakti geldi
![]()
üst liglerden salınan oyuncuları topla![]()
Çok zevkli bir kariyer oluyor.. Geçen sezon Mike Norton sırtlamış takımı, inşallah yeni sezonda da performansını arttırarak devam eder..![]()
öyle yapıyorum dostum. Şuandaki ligim ve üst ligde tüm takımlara teker teker bakıyorum. Serbest bıraktıkları oyuncuların özelliklerine bakıyorum. Beğendiklerime kontrat önerebiliyor muyum diye bakıyorum eğer oluyorsa gözlemcimden rapor istiyorum. Raporda olumlu gelirse o zaman kontrat öneriyorum. Baya bi uzun sürüyor ama iyi bir takım ortaya çıkıyor
Üst lig için özelliği biraz daha düştü ama yine de etkili olacaktır inanıyorumteşekkür ederim
Yeni kariyerinde başarılar hocam biraz geç oldu ama![]()
Hocam , saha ne renk bu arada gene toprak saha değil dimi![]()
san marino genclerini bir gün getireyim parklardaki çimi kesip stada monte edelimdost kara günde belli olur
![]()
Şampiyonluk ve kupa iyi olmuş gerçekten iyi bir kadro kuracağına inanıyorum ve bekliyoruzArkadaşlar bir sorum var kullandığınız forma paketini link atarmısınız iyi bir forma paketi bulamadım forumdada var ama çok karışık geldi varsa iyi bir tane link atarsanız iyi olur Teşekkür ederim
![]()
Sezon harika geçmiş.
Yol uzun ama en kısa zamanda EPL'ye çıkacağına inanıyorum.![]()
TariboWest
Çok iyi bir sezon geçirmişsin.İyi transferlerle bu sezon da üst sıralarda yer alacağını düşünüyorum.
Taktiğini anlatır mısın?
Hocam burası Türkiye mi ? İngilterede toprak saha mı var. Zaten o kadar yağışa en kurak yerde bile çim çıkar![]()
Teşekkür ederim dostumben paket kullanmıyorum o yüzden yardımım dokunamıycak
Teşekkür ederim hocam
5 ligcik kaldı hemen çıkarız
Alabileceğim en iyi oyuncuları aldım umarım iyi geçer![]()
Hocam bu yamayı nerden bulabilirim ?![]()
Forumdaki veritabanı güncelleştirmelerinde paylaşmıştım hocam
bu da linki http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=112561
Teşşşekürler hocam başarılarDarısı Premier Lige.
Hocam ikinci sezon transferleri bitti mi. Oyuncuları paylaşmanı büyük bir merakla bekliyorum. İskoçya ve İrlandalı gençlerden faydalanacak mıyız?