Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyeri ilk sayfadan beri okuyanlar, kariyere kaç puan veriyorsunuz?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • 10

14 58.33%
  • 9

4 16.67%
  • 8

2 8.33%
  • 7

1 4.17%
  • 6

1 4.17%
  • 5'ten aşağıya inmem; o kadar da kötü bir kariyer değil

2 8.33%
Sayfa 4 / 18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 524 sonuç

Konu: Absürt bir kariyer

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Muhtemelen transfer olmustur ama iyice piyasa yapmadan al. hiljemark diye bir oyuncu var kap getir takıma

Tamamdır hocam bu oyuncuya da mutlaka bakarım .

Nesil
    2012

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Bu sezon çok kaliteli bir kadro kurmuşsun.Bir üst lige rahatlıkla çıkacağını düşünüyorum.

Hocam uzun suredir boyle renkli eglenceli kariyer gormemistik tebrik ederim seni ugraslarin icin ayrica ligi rahat domine edecek bi kadron var kupayi alip avrupaya erken gidebilmeye ugras derim

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Bu sezon çok kaliteli bir kadro kurmuşsun.Bir üst lige rahatlıkla çıkacağını düşünüyorum.
    Çok para harcadık ama geleceğe çok sağlam yatırım yaptık , bir üst lige çıktığımızda iskelet kadromuz belli ,

Quote Originally Posted by cemre29 View Post
    Hocam uzun suredir boyle renkli eglenceli kariyer gormemistik tebrik ederim seni ugraslarin icin ayrica ligi rahat domine edecek bi kadron var kupayi alip avrupaya erken gidebilmeye ugras derim
    Öncelikle teşekkür ediyorum , ama şimdi fark ettim , kupa maçını eklememişim , çok sinirlenmiştim ve utanmıştım , ilk turda maalesef kupa'dan elendik .

Nesil
    2012

Nesil
    2012

FRANSA LİG 2

13 .HAFTA

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hocam gidişat çok iyi , detaylarda 10 numara , yardımcın da iyi analizler yapıyor ,

Nesil
    2012

Fransa Lig 2

14. Hafta

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam gidişat çok iyi , detaylarda 10 numara , yardımcın da iyi analizler yapıyor ,
    Aynen hocam gidişat çok iyi , yardımcıyı özellikle kadın seçtim , kadınlar biliyon , erkeklere oranla işlerini daha çok ciddiye alıyorlar

Nesil
    2012

Biri beni aydınlata bilir mi ?

Lig kupasından elendim , şimdi Fransa kupası mücadelesi vericez hangisi Avrupa'ya açılan kapı bilen var mı ?

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Biri beni aydınlata bilir mi ?

Lig kupasından elendim , şimdi Fransa kupası mücadelesi vericez hangisi Avrupa'ya açılan kapı bilen var mı ?

Fransa Lig Kupası, ( asıl adı Coupe de la Ligue) Fransa Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen , kaybeden takımların her turda elendiği bir futbol organizasyonudur. Kazanan takım 1995'ten beri UEFA Kupası'na katılmaya hak kazanır.
    Yani Hocam lig kupasını kazanınca Avrupa'ya gidebiliyorsun . Fransa kupası önemli değil pek.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    hocam lig kupasını kazanınca Avrupa'ya gidebiliyorsun . Fransa kupası önemli değil pek.

Hadi beee yapacak bir şey yok bu kupaya 'da yedekleri çıkartalım bari , ilk tur'da lig kupasından elenilir mi ya

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hadi beee yapacak bir şey yok bu kupaya 'da yedekleri çıkartalım bari , ilk tur'da lig kupasından elenilir mi ya
    Kötü olmuş ama seneye katılırız avrupa'ya dert etme o kadar diğer kupaya da koy gençleri gitsin

Nesil
    2012

Kötü olmuş ama seneye katılırız avrupa'ya dert etme o kadar diğer kupaya da koy gençleri gitsin
    Direk asistana bırakıyorum o maçları , bir anlamı kalmadı

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Direk asistana bırakıyorum o maçları , bir anlamı kalmadı
    aynen dostum ver asistana gitsin biz lige odaklanalım

Nesil
    2012

Fransa Lig 2

15 .Hafta

Nesil
    2012

kardeşım şıu ana kadar gördüğüm en güzeli tebrik ederim o görsellik ne ya kıskandım ...

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Lennon'u alırsan sağlam olur hocam kanatlar , birde bir ara profilini koyabilir misin Lennon' nun
    Last edited by benzema35 : 22.Ocak.2013 at 00:04

Nesil
    2012

Fransa Lig 2

16 .Hafta

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MEHMET5555 View Post
    kardeşım şıu ana kadar gördüğüm en güzeli tebrik ederim o görsellik ne ya kıskandım ...
    Teşekkr ederiö Şu 1.Lige çıkalım , çok daha iyileri gelicek

lennon'u alırsan sağlam olur hocam kanatlar , birde bir ara profilini koyabilir misin lennon' nun
    Hocam Lennon basının abartamsı , bize hayatta gelmez

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Yani öyle de hocam hızı falanda olmasa aslında pekte abartılı bir oyuncu değil gibi duruyor daha hiç oynamadım tabi lennon'la da ama biz daha iyilerini buluruz bu takıma

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyer hikayelerini takip etmiyorum.Tesadüfen denk geldim.Sunumun harbiden çok iyi.Bu çizgide devam edersen ayın kariyeri seçilebilir bu kariyer.Kolay gelsin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2012

Yani öyle de hocam hızı falanda olmasa aslında pekte abartılı bir oyuncu değil gibi duruyor daha hiç oynamadım tabi lennon'la da ama biz daha iyilerini buluruz bu takıma
    Özellikle senden ara transferde yardım bekliyorum , orta saha ve sağ kanat yardımcı olursan sevinirim

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyer hikayelerini takip etmiyorum.Tesadüfen denk geldim.Sunumun harbiden çok iyi.Bu çizgide devam edersen ayın kariyeri seçilebilir bu kariyer.Kolay gelsin.
    Teşekkür ettim , 2. Lig'de çok fazla malzeme çıkmıyor ama 1,l,g ve Şampiyonlar liginde çok daha iyileri olacal .

Hocam yalnız pes olmasa bu kariyer hiç başlamayacaktı gibi

Nesil
    2012

Fransa Lig 2

17. Hafta

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam yalnız pes olmasa bu kariyer hiç başlamayacaktı gibi
    Kesinlikle katılıyorum , büyük bölümünü Pes'e borçluyum, ona da zamanında o kadar para verdik bi işe yarasın

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hocam salvator'un sözleşmesi bitiyor , defansı 10 numara yapar, bide artık , ayın kariyeri oyluyorlar bu kariyeri her halde bu ay oylamadan 1. ilan ederler

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

[QUOTE=19karabulut07;2405157]Özellikle senden ara transferde yardım bekliyorum , orta saha ve sağ kanat yardımcı olursan sevinirim

Tabi ki hocam

Sağ Kanata gelirsek Sercan Sararer çok etkili bir oyuncu onu alabilirsin sidney sam var onuda kullandım oda etkili baya birde weiss var pascera'da sözleşmeside devre arası bitiyordu galiba ve Nicusor Stanciu var hem genç hem potansiyelli bu 4 oyuncuya bak alabilirsen faydalı oyuncular hemde ters kanatta da oynayabiliyorlar.

Ayrıca forvet için destro'ya bak geliyorsa mutlaka sözleşme imzalat devre arası 6 ay kalıyor kontrat bitimine genç ve çok kaliteli bir oyuncu.

Orta saha olarak ta verratti'yi kiralayabilirsin , xhaka gelirse alabilirsin , jem karacan da iyi bir alternatif olur .

He ayrıca Salvatore Bocchetti var sözleşme imzalat mutlaka kaya gibi defans onun gibisini bulamazsın kolay kolay .

Birde kaleci sorunun varsa Sinan Bolat ve Ospinaya sözleşme imzalatmaya çalış devre arası ..

Benden bu kadar hocam kolay gelsin transfer harekatında

Sayfa 4 / 18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri