1 ile 30 arası toplam 310 sonuç

Konu: Adım adım EPL'ye / FC United Of Manchester ( 3. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Kirk Millar en önemli transferin gibi duruyor hocam. Biraz serbestlik verirsen orta sahanın sağında alt küme için fırtına gibi esecek bir oyuncu bence. Diğer transferlerin de fena değil de hocam galiba İngiltereye yoğunlaşmış transfer çalışmaları, iki tane kuzey irlandalı almış olmana rağmen. İskoçya alt liglerinde sözleşmesi bulunmayan yetenekli ayaklar var onlar gelmeye mi yanaşmıyor acaba hocam. League 2- League 1 seviyesine kadar çok önemli bence İskoç, İrlanda, Wales v.s liglerindeki oyuncular.
    Dediğin ligleri açtım hocam oraları hep gözlemliyorum ama pek bi oyuncu çıkmıyor. O liglerin hep 1. ligleri açık belki o yüzden olabilir o seviyedekiler gelmiyor olabilir bilmiyorum

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Dediğin ligleri açtım hocam oraları hep gözlemliyorum ama pek bi oyuncu çıkmıyor. O liglerin hep 1. ligleri açık belki o yüzden olabilir o seviyedekiler gelmiyor olabilir bilmiyorum
    Hocam üst ligleri değil de alt ligleri var Amatör kulüpleri olan onlardan sözleşmesiz yada yarı-zamanlı sözleşmeleri oyuncuları takip etmeyi dene bir de. Sözleşmesi bitmek üzere olan yarı-zamanlı İngiliz ve sözleşmesiz İngilizlerde de kaliteli isimler var ama zor bulunuyor onlar. Ben baya bir süre o tip isimler transfer ettim. Takıma katkısı olanların çoğunu da iyi ücretlerle sonradan sattım daha iyileri geldikçe. Yardım istersen etmeye çalışabilirim hocam. (Garanti vermiyorum oyuncu bulurum diye.)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Hocam üst ligleri değil de alt ligleri var Amatör kulüpleri olan onlardan sözleşmesiz yada yarı-zamanlı sözleşmeleri oyuncuları takip etmeyi dene bir de. Sözleşmesi bitmek üzere olan yarı-zamanlı İngiliz ve sözleşmesiz İngilizlerde de kaliteli isimler var ama zor bulunuyor onlar. Ben baya bir süre o tip isimler transfer ettim. Takıma katkısı olanların çoğunu da iyi ücretlerle sonradan sattım daha iyileri geldikçe. Yardım istersen etmeye çalışabilirim hocam. (Garanti vermiyorum oyuncu bulurum diye.)
    Her zaman yardım iyi olur hocam konuşuruz sonra

Mesaj Yetkileri