resim doğru mu acaba
![]()
resim doğru mu acaba
![]()
(/s)
Suarez'i şu formuyla bu ülkeye getirmek imkansız.
Suarez: "Şuan için bir transfer söz konusu değil. Lugano bana İstanbul ve Fenerbahçe hakkında çok iyi şeyler anlattı."
Suarez: "2 gündür İstanbul'dayım ve gerçekten çok etkilendim. Gelecekte İstanbul'da yaşamayı ve Fenerbahçe'de oynamayı düşünebilirim."
Mutlu bana bir şeyler oluyor.![]()
Atkı montaj olsa bile yakışmışSuarez biraz zor ama imkansız değil.Parayı seçerse gelebilir
![]()
fotolarda lucas ta var paket transfermi yapıcakmışızkesin reklam çekimi filan vardır
yalnız bu adamlar bizim lige göre neredeyse yok pahasına oynuyorlar![]()
Cenk Tosun ismi geçiyor Fenerbahçe ile.
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim
Luis Suarez hafta sonu Premier Ligde mac olmadigi icin bu boslukta bir giyim firmasinin katalog cekimi icin geldi Istanbul'a bilginiz olsun.
Cenk Tosun ismi kulüpte 1 aydan fazladır geçiyor sanırım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Belhanda da bir sıkıntı yok beyler rahat olun.
Ferit şahenk Fenerbahçe Başkanlığına oynuyor çok açık ve net basıyor parayı getiriyor topçuları ama artık bu tip başkanlardan ben bıktım Fenerbahçeye zarar veriiyor bu tip başkanlar.
Suarez içinde boşuna heycanlanmayın![]()
![]()
![]()
Luis Suarez'in şu an için Fenerbahçe'ye gelmesi imkansız ötesinde birşey bence. Olay Fenerbahçeyle ilgili olduğundan değil , Suarez'in müthiş performansından. L'pool'un bırakacağını sanmıyorum ama satacak olsalar bile sırada çok daha önde gelen kulüpler vardır.
Belhanda ha bugün imzayı atmış ha 30 ocakta, hiç bir önemi yok zaten oynayamayacak. Sıkıntı yok.
Suarez bir takıma gitse en az 20m den kapıyı açarlar ve liverpoolun satmak isteyeceğini hiç düşünmüyorum adam epl gol krallığında 2.
Ramsey'in çekimleri için gelmiş Luis Suarez
zaten sow varken suareze ihtiyac yok ki, musriflik olurdu. belhanda bize yeter, fransada 2012 yilinin en iyi genc oyuncusunu almak cok daha onemli. arsene wenger nasil kancayi takmadi bu adama hayret![]()
Ne diyosunuz ? Montaj mıdır![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Montaj dır büyük ihtimal cubuklu yakışmış ama![]()
Belhanda transferi artık bitti diyebiliriz, onun için paylaşılan resimlerde gerçeklik payı olabilir, kötü olan durum ise Afrika Uluslararası Kupasının devam etmesi, Belhanda'nın takıma geç katılacak olması, adaptasyon süreci falan derken arada 4-5 lig maçının uçacak olması. İyi olan taraf ise Allah'tan diğer takımlarda kötü yoksa 7 galibiyet 7 beraberlik ve 4 mağlubiyetle çoktan lige havluyu atmıştık. Bundan sonraki temennilerimiz bizi aştı artık, umarım rakiplerde kötü olur diyoruz : )
...
Belhandayı düşünmeyin artık diyorum size oyuncu bizim artık .
Montpellier Başkanı Louis Nicollin, Fenerbahçe'nin de istediği Younes Belhanda için Inter ile 14 milyon avroya anlaşmaya vardığını açıkladı.
Fenerbahçe, Belhanda transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi ancak Montpellier Başkanı Louis Nicollin, sarı-lacivertlileri üzecek bir açıklama yaptı.
Nicollin'e telefonla ulaşan AMK'nın haberine göre Montpellier Başkanı, şu açıklamayı yaptı: “Fenerbahçe ile durumumuzda en ufak bir ilerleme yok ama Inter, Belhanda için 14 milyon avroluk teklifini bize geçti. Ben de Inter’le anlaştım. Oyuncunun menajerine de Inter’le görüşmesi için gerekli direktifi verdim. Tahmin ediyorum ki transferin galibi Inter oldu. Fenerbahçe ekonomik konularda inatçı davranınca bu kararı aldım. Her futbolcunun bir fiyatı var, Belhanda’nın da 8 milyon avro değil.”
http://tr.eurosport.com/futbol/frans...35/story.shtml