-
İşe teknik ekibimizle başlayalım isterseniz. İmkanlar doğrultusunda en iyi ekibi oluşturmaya çalıştım, yine benimsediğimiz değerlerden ödün vermeden yabancı isimlerden uzak durduk 
AS ve YEDEK TAKIM
Oyundaki sisteme göre as takımda yedek takımda aynı antrenman tesislerini kullanıyor, aynı personeller çalıştırıyor. Oyun izin verse yedek takıma ayrı antrenman ve yoğunluk uygulamak isterdim ancak mümkün değil, bunu bireysel antrenmanla kapatmaya çalışıcaz. Teknik ekibimizi tanıyalım şimdi.
Futbol Direktörü......... : Kenan Çamoğlu
Asistan Menajer........... : Turgay Tapu
Antrenör........................ : Sefer Yılmaz
Antrenör........................ : Ömer Yılmaz
Antrenör........................ : Kenan Oktay
Antrenör........................ : Evrim Esendemir
Antrenör........................ : Ekrem Ekşioğlu
Kaleci Antrenörü......... : Ahyan Öztunç
Kaleci Antrenörü......... : Ömer Çatkıç
Kondisyon Antrenörü : Fatih Yıldız
Görüldüğü üzre gayet iyi ekip kurduk. Çok kalabalık bir kadromuz olmadığı için antrenörlerin iş yoğunluğu da makul seviyede. En iyiler diyemem ama şu an için fazlasıyla işimizi görecek mevcut düzen.
Antrenman programımızda hemen hemen her sezon aynı olacak. Sezon başı ve gördüğünüz gibi giderek yükselen bir yoğunlukla kondisyona odaklandık. Maç antrenmanı %10'da, böylece daha çok antrenmana vakit ayırıyoruz, ayrıca şu anki taktiğimiz ile ilgili bilgileri de azalmıyor oyuncuların. 4 haftalık periyot sonunda genel antrenman-takım uyumu, maç hazırlığı sadece taktikler (%50) olacak, böylece hızlı bir şekilde taktik alışkanlıklarımızı geri kazanacağımızı ümit ediyorum. Taktiklerimize tamamen hazır olduğumuzda -ki bunun 2-3 haftadan fazla süreceğini zannetmem, yani Ağustos ayı ortalarında- genel antrenmanımız taktikler/yüksek, maç hazırlığımız ise gelecek karşılaşmaya göre(defans-ofans-duran toplar, vb) %30 olacak.
As takımdaki her oyuncunun belli bir teknik ve fizik seviyesinde olması gerekiyor zaten. Bu sebeple zihinsel özelliklerini geliştirmeye yönelik antrenmanı tercih edeceğim. Yedek takımdaki oyuncular için fizik ağırlıklı bireysel antrenmanlarla bu açıklarını kapatmalarını sağlayacağım.
Mesaj Yetkileri