Cok aaglam skor. Benficayi elemek moralleri dahada arttirir.
Cok aaglam skor. Benficayi elemek moralleri dahada arttirir.
Bir kutu çikolata yesem bu kadar seratonin salgılamazdı vücutZevkten dört köşe oldum maçı izlerken. Benfica'nın bir adı varmış, o formasyonla orta alanları çok boş kalıyor, önde baskı yediklerinde büyük sıkıntı yaşadılar. Umarım bizim sahamızda da benzer dizilişle oynarlar, ön liberoyu kilitledim mi işleri tamam
2. Hafta
Evdeki hesap çarşıya uymadıplay-off maçları arasına denk gelince Göztepe maçı, rotasyon yaptık. Benfica maçında oynatmayı düşündüğüm isimleri ya yanımda ya tribünde oturttum. Rakibe üstünlük kurduk ama o top bir türlü girmedi içeri, karambol bir pozisyonda golü bulup skorun üzerine yattılar. Bekir'in gereksiz yere gördüğü kırmızı kartta işimizi iki kat zorlaştırdı.
Lige ikide sıfırla başlamak pek hoş olmadı. Hayırlısıyla atlatalım play-off'u, ligde de toparlarız durumu, kafam rahat.
Play-Off 2. Maç
Benfica'ya iç sahada da geçit yok! İlk yarıda kazandığımız topları hızlı oynayıp çok net pozisyonlar yakaladık ve bir anda 2 farklı üstünlüğü ele geçirdik karşılaşmada. Selim'in sakatlığı işimizi zora soktu kabul etmem lazım. Yerine Adem oyuna girdi ama çok aksadı, sürekli o bölgeden tehlikeli ataklar geliştirdi Portekiz temsilcisi. Cardozo ile farkı bire indirirken 2 kezde direklere takılmıştılar ki atamayana atarlar kuralı devreye girdiVolkan Şen soyunma odasına girmeden önce skoru 3-1'e taşıdı. İkinci yarıda daha kapalı oyunu tercih ettik, zaten tur gelmişti ilk yarı sonucuyla. Sık sık uzaktan şutlarla gol aradılar ancak başarılı olamadılar. 78'de Wanyama'nın attığı gol yeterli olmadı, 3-2'lik galibiyetle gruplara kalan takım olduk.
Lige iyi başlayamasak da avrupa'da bileğimiz bükülmüyor! Diğer temsilcilerimizden de mutlu haberler var:
AEK : 1-0 : Bursaspor
Beşiktaş 4-0 : Belshina
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray 3.turda Cluj'u geçse de play-off'ta Shakhtar'a takıldı ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alacak. 5 takımla Avrupa'yı dize getirecek Türk gücü!
3. Hafta
Ligdeki şanssızlığı sonunda kırdık, Kasımpaşa'yı konuk ettiğimiz karşılaşmada ufak tefek sorunlar yaşasak da net bir galibiyet elde ettik. Duran topları çok daha etkili kullanmaya başladık, İlhan'ın hava toplarındaki hakimiyeti harikaydı bugün. Bertul Kocabaş'ın da maşallahı var, gol yollarındaki etkili oyunu sayesinde skor avantajını kolaylıkla elde ediyoruz.
Okan Derici'den ise üzücü bir haber geldi. Sakatlığı ciddi, 4-5 ay gibi bir süre aramızda olamayacak. Tam formunu yakalamaya, seviye atlamaya başladığı dönmede gelen bu sakatlık hepimizi üzdü, dileğimiz en kısa zamanda iyileşip aramıza katılması![]()
Genç takımlarımızdan haberlerle devam edelim. u18 ligi 1 Ekim'de başlıyor, o tarihe kadar her hafta bir hazırlık maçı yapıyor küçüklerimiz. Bugüne kadar 11 hazırlık maçına çıktılar, 1 mağlubiyet 3 beraberlk 7 galibiyet aldılar.
Yedek takım ise sezonu açtı. Resmi karşılaşmalarda yönetim bende, hazırlık karşılaşmalarında kontrolü asistanım alıyor. 7 hazırlık maçından 5 galibiyet 1 beraberlik almayı başardı gençlerimiz. Alınan tek mağlubiyet ise as takıma karşı sezonun ilk hazırlık maçıydıLigde aldığımız sonuçlar ise şöyle:
Son olarak Avrupa Ligi grup kuralarından bahsedip sonlandıralım bu yazıyı. Kuraya Galatasaray 2, Beşiktaş ve Bursaspor 3, Bandırmaspor ise 4. torbadan katıldı.
Rubin Kazan(Rusya), Schalke 04(Almanya) ve Strum Graz(Avusturya) takımlarıyla aynı grupta yer alıyoruz. Rakiplerimin son durumları hakkında net bilgim yok ama işimizin hiç kolay olmadığı ortada...
Last edited by Deus Dominus : 26.Ocak.2013 at 15:23
4. Hafta
Sezona geçtiğimiz yılların aksine iyi bir giriş yaptı Trabzonspor, 3 maçta 2 galibiyet, bir beraberliği vardı ve henüz gol yememişti. Ancak bu karşılaşmada iyi gidişlerine eski oyuncuları son verdi
Volkan Şen'in ilk yarıdaki absürt performansı şok yaşattı Trabzonspor savunmasına. 7 dakikada hattrick mi yapılırmış?!İkinci yarıda diğer kanattan sık sık bindirmeler yapan Olcan'da bir gol attı. 5-2'lik güzel bir galibiyet aldık, Strum Graz maçı öncesi moral depoladık.
J Grubu 1. Maç
3 puan için gittiğimiz deplasmandan beklenenden daha rahat sonuca ulaştık. Bertul Kocabaş ve Volkan Şen alev aldı resmen, durdurulamıyorlar. Serdar Gürler'i, Artun Akçakın'ı o kadar seviyorum, onları bile oynatamaz oldum bu yüksek formlardan. Karşılaşmada Sezer Özmen ufak bir problem yaşadı, sakatlığı çok ciddi değil, 1 hafta kadar dinlenecek, sonra tekrar aramıza katılacak.
Diğer sonuçlar;
Rubin : 1- 2 : Schalke (J Grubu)
Beşiktaş : 3-0 : Werder Bremen
Galatasaray : 6-1 : HSV
Bursaspor : 3-1 : FC Twente