Yeni sezon öncesi ince eleyip sığ dokuyorsun anlaşılan, henüz start vermemişiz.
Norton'u ne oynatıyorsun? Birde logosunu bulursan takımın banada haber et![]()
Biraz meşguldüm hocam şehir dışından arkadaşlar gelmeye başladı onlarla görüştüm dün de Sneijder forması almaya gitmiştim bugün yapabildim anca
Klasik taktikle oynuyorum hocam o yüzden komple santafor filan gibi özellikleri yok. tamamen atak , araya sıkça koşu yaptırıyorum bir de top sürmesini arttırdım oyuncu talimatlarından. Şuanda bir forma paketi indiriyorum bakalım var mı orada![]()
Kirk Millar en önemli transferin gibi duruyor hocam. Biraz serbestlik verirsen orta sahanın sağında alt küme için fırtına gibi esecek bir oyuncu bence. Diğer transferlerin de fena değil de hocam galiba İngiltereye yoğunlaşmış transfer çalışmaları, iki tane kuzey irlandalı almış olmana rağmen. İskoçya alt liglerinde sözleşmesi bulunmayan yetenekli ayaklar var onlar gelmeye mi yanaşmıyor acaba hocam. League 2- League 1 seviyesine kadar çok önemli bence İskoç, İrlanda, Wales v.s liglerindeki oyuncular.
Hocam üst ligleri değil de alt ligleri var Amatör kulüpleri olan onlardan sözleşmesiz yada yarı-zamanlı sözleşmeleri oyuncuları takip etmeyi dene bir de. Sözleşmesi bitmek üzere olan yarı-zamanlı İngiliz ve sözleşmesiz İngilizlerde de kaliteli isimler var ama zor bulunuyor onlar. Ben baya bir süre o tip isimler transfer ettim. Takıma katkısı olanların çoğunu da iyi ücretlerle sonradan sattım daha iyileri geldikçe. Yardım istersen etmeye çalışabilirim hocam. (Garanti vermiyorum oyuncu bulurum diye.)
Bu kariyerde kendim görebiliyorum bitiriciligi 10 olan adamı görünce deli gibi sevniyordum![]()
1. Hafta
Lige galibiyetle başlıyoruz ama oyuncularım bu kadar cömert olmasaydı daha farkı kazanabilirdik
2. Hafta
Adamlar adeta beraberliğe yattılar. Kalabalık defans hattıyla oynadılar bizde uzaktan şutlarla şansımızı denedik ama olmadı
3. Hafta
4. Hafta
Norton ve Zamblera coştu
5. Hafta
2 top direkten dönmeyeydi iyiydi![]()
İyi başlangıç![]()
Hocam bu maç özetlerinin sonunda Kirk Millar ve o aya damga vuran başka bir oyuncu daha varsa istatistiklerini paylaşır mısın merak ediyorum da. Maç özetlerinden gördüğüm kadarıyla Millar maçlarda sonradan oyundan çıksa da takıma baya katkı veriyor.
Hocam nerdesın yabende senı hasretle beklıyorum Kars'ın corak tepelerınde
Hocam yeni kariyerin için başarılar dilerim
Sıkı takipçinim
![]()
İyi bir başlangıç yapmışsın.
transferler 6. lige uygun transferler, ancak İngiltere kariyerinin zevki başka lig açmadan çıkar.
Umarım devamı da böyle gelir
Hocam takım belli bir seviye tutturdu ama öne çıkan 3 oyuncuyu paylaşıyım. Millar iyoruluyor bir de sert giriyorlar ona her maç gücü düşüyor bende çıkartıyorum ama oyundayken çok iyi
Teşekkür ederim dostum
Teşekkürler
Hocam Karsspor da yeterince çile çektim burada biraz işin kolayına kaçtım oyuncu bulabilmek için![]()
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
Maçta biz daha etkiliydik , pozisyonları biz bulduk ama beceriksiz ve şanssızdık. 2 topumuz direkten döndü. Onlarda bulduğunu atınca ilk mağlubiyet geldi
9. Hafta
10. Hafta
![]()
Hocam sen herhalde bildiğin sabır taşı , olmuşsundur , bir sonraki kariyerde artık , biraz tanınmış takım almalısın diye düşünüyorum , onunda keyfi ayrı,
Hocam gidişat iyiEPL için şafak kaç
![]()
11. Hafta
Lig sonuncusuyla kendi evimizde berabere kaldık. Çok da iyi oynadık ama olmayınca olmuyor![]()
2. Ön Eleme Turu
Alt ligdeki rakibimizi kolay geçiyoruz
Bazı taraftarlarımız maçı "Beleş Tepe" den izlerken yakalandı
![]()
Güzel gidiyoruz.Sana dediğim takımı buldum 9.Lig de
Maçlar çok iyi.Sadece Halifax maçında bir şanssızlık yaşamışız o kadar.