Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 310 sonuç

Konu: Adım adım EPL'ye / FC United Of Manchester ( 3. Sezon )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Önemli bir kar sağlıyoruz kulübe. 1-2 sezon daha böyle gidersek kendi stadyumumuzu yapcak ekonomimiz olacak

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Yeni sezon öncesi ince eleyip sığ dokuyorsun anlaşılan, henüz start vermemişiz.

Norton'u ne oynatıyorsun? Birde logosunu bulursan takımın banada haber et

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Yeni sezon öncesi ince eleyip sığ dokuyorsun anlaşılan, henüz start vermemişiz.
    Biraz meşguldüm hocam şehir dışından arkadaşlar gelmeye başladı onlarla görüştüm dün de Sneijder forması almaya gitmiştim bugün yapabildim anca

Quote Originally Posted by TurgoN View Post
    Norton'u ne oynatıyorsun? Birde logosunu bulursan takımın banada haber et
    Klasik taktikle oynuyorum hocam o yüzden komple santafor filan gibi özellikleri yok. tamamen atak , araya sıkça koşu yaptırıyorum bir de top sürmesini arttırdım oyuncu talimatlarından. Şuanda bir forma paketi indiriyorum bakalım var mı orada

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şampiyonluk adaylarından biri olarak gösteriliyoruz. Transferler iyi oldu sanırım bu onu gösteriyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Transferler

Kısıtlı bütçe ile alabileceğim en iyi oyuncuları almaya çalıştım. Hiç bir oyuncu kialık gelmek istemedi. 3-4 tane çok iyi oyuncu buldum ama onlarda çalışma izni alamadılar. Kalanlardan da bulabildiklerim bunlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hep bizden iyi rakiplerle oynadık ve gayet iyi bir hazırlık dönemi geçirdik

Kirk Millar en önemli transferin gibi duruyor hocam. Biraz serbestlik verirsen orta sahanın sağında alt küme için fırtına gibi esecek bir oyuncu bence. Diğer transferlerin de fena değil de hocam galiba İngiltereye yoğunlaşmış transfer çalışmaları, iki tane kuzey irlandalı almış olmana rağmen. İskoçya alt liglerinde sözleşmesi bulunmayan yetenekli ayaklar var onlar gelmeye mi yanaşmıyor acaba hocam. League 2- League 1 seviyesine kadar çok önemli bence İskoç, İrlanda, Wales v.s liglerindeki oyuncular.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Kirk Millar en önemli transferin gibi duruyor hocam. Biraz serbestlik verirsen orta sahanın sağında alt küme için fırtına gibi esecek bir oyuncu bence. Diğer transferlerin de fena değil de hocam galiba İngiltereye yoğunlaşmış transfer çalışmaları, iki tane kuzey irlandalı almış olmana rağmen. İskoçya alt liglerinde sözleşmesi bulunmayan yetenekli ayaklar var onlar gelmeye mi yanaşmıyor acaba hocam. League 2- League 1 seviyesine kadar çok önemli bence İskoç, İrlanda, Wales v.s liglerindeki oyuncular.
    Dediğin ligleri açtım hocam oraları hep gözlemliyorum ama pek bi oyuncu çıkmıyor. O liglerin hep 1. ligleri açık belki o yüzden olabilir o seviyedekiler gelmiyor olabilir bilmiyorum

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Dediğin ligleri açtım hocam oraları hep gözlemliyorum ama pek bi oyuncu çıkmıyor. O liglerin hep 1. ligleri açık belki o yüzden olabilir o seviyedekiler gelmiyor olabilir bilmiyorum
    Hocam üst ligleri değil de alt ligleri var Amatör kulüpleri olan onlardan sözleşmesiz yada yarı-zamanlı sözleşmeleri oyuncuları takip etmeyi dene bir de. Sözleşmesi bitmek üzere olan yarı-zamanlı İngiliz ve sözleşmesiz İngilizlerde de kaliteli isimler var ama zor bulunuyor onlar. Ben baya bir süre o tip isimler transfer ettim. Takıma katkısı olanların çoğunu da iyi ücretlerle sonradan sattım daha iyileri geldikçe. Yardım istersen etmeye çalışabilirim hocam. (Garanti vermiyorum oyuncu bulurum diye.)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam üst ligleri değil de alt ligleri var Amatör kulüpleri olan onlardan sözleşmesiz yada yarı-zamanlı sözleşmeleri oyuncuları takip etmeyi dene bir de. Sözleşmesi bitmek üzere olan yarı-zamanlı İngiliz ve sözleşmesiz İngilizlerde de kaliteli isimler var ama zor bulunuyor onlar. Ben baya bir süre o tip isimler transfer ettim. Takıma katkısı olanların çoğunu da iyi ücretlerle sonradan sattım daha iyileri geldikçe. Yardım istersen etmeye çalışabilirim hocam. (Garanti vermiyorum oyuncu bulurum diye.)
    Her zaman yardım iyi olur hocam konuşuruz sonra

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu kariyerde kendim görebiliyorum bitiriciligi 10 olan adamı görünce deli gibi sevniyordum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

1. Hafta

Lige galibiyetle başlıyoruz ama oyuncularım bu kadar cömert olmasaydı daha farkı kazanabilirdik

2. Hafta

Adamlar adeta beraberliğe yattılar. Kalabalık defans hattıyla oynadılar bizde uzaktan şutlarla şansımızı denedik ama olmadı

3. Hafta

4. Hafta

Norton ve Zamblera coştu

5. Hafta

2 top direkten dönmeyeydi iyiydi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu kariyerde kendim görebiliyorum bitiriciligi 10 olan adamı görünce deli gibi sevniyordum
    Bazen çıldırtsalarda eğlenceli oluyor böyle takımlar ya

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İyi başlangıç

Hocam bu maç özetlerinin sonunda Kirk Millar ve o aya damga vuran başka bir oyuncu daha varsa istatistiklerini paylaşır mısın merak ediyorum da. Maç özetlerinden gördüğüm kadarıyla Millar maçlarda sonradan oyundan çıksa da takıma baya katkı veriyor.

Hocam nerdesın ya bende senı hasretle beklıyorum Kars'ın corak tepelerınde Hocam yeni kariyerin için başarılar dilerim Sıkı takipçinim

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

İyi bir başlangıç yapmışsın.

transferler 6. lige uygun transferler, ancak İngiltere kariyerinin zevki başka lig açmadan çıkar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    İyi başlangıç
    Umarım devamı da böyle gelir

Hocam bu maç özetlerinin sonunda Kirk Millar ve o aya damga vuran başka bir oyuncu daha varsa istatistiklerini paylaşır mısın merak ediyorum da. Maç özetlerinden gördüğüm kadarıyla Millar maçlarda sonradan oyundan çıksa da takıma baya katkı veriyor.
    Hocam takım belli bir seviye tutturdu ama öne çıkan 3 oyuncuyu paylaşıyım. Millar iyoruluyor bir de sert giriyorlar ona her maç gücü düşüyor bende çıkartıyorum ama oyundayken çok iyi

Quote Originally Posted by akuli View Post
    Hocam nerdesın ya bende senı hasretle beklıyorum Kars'ın corak tepelerınde Hocam yeni kariyerin için başarılar dilerim Sıkı takipçinim
    Teşekkür ederim dostum

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    İyi bir başlangıç yapmışsın.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Smal View Post
    transferler 6. lige uygun transferler, ancak İngiltere kariyerinin zevki başka lig açmadan çıkar.
    Hocam Karsspor da yeterince çile çektim burada biraz işin kolayına kaçtım oyuncu bulabilmek için

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

6. Hafta

7. Hafta

8. Hafta

Maçta biz daha etkiliydik , pozisyonları biz bulduk ama beceriksiz ve şanssızdık. 2 topumuz direkten döndü. Onlarda bulduğunu atınca ilk mağlubiyet geldi

9. Hafta

10. Hafta

Nesil
    2012

Hocam sen herhalde bildiğin sabır taşı , olmuşsundur , bir sonraki kariyerde artık , biraz tanınmış takım almalısın diye düşünüyorum , onunda keyfi ayrı,

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hocam gidişat iyi EPL için şafak kaç

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam sen herhalde bildiğin sabır taşı , olmuşsundur , bir sonraki kariyerde artık , biraz tanınmış takım almalısın diye düşünüyorum , onunda keyfi ayrı,
    Bu kariyer uzun soluklu olursa başka bi kariyer açmam sanırım 13 için. Belki Gs-Fb ortak kariyeri filan yaparım öyle bir organizasyonda bulunabilirim

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam gidişat iyi EPL için şafak kaç
    Hiç takılmadan gidersek 5 sezoncuk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

11. Hafta

Lig sonuncusuyla kendi evimizde berabere kaldık. Çok da iyi oynadık ama olmayınca olmuyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

2. Ön Eleme Turu

Alt ligdeki rakibimizi kolay geçiyoruz

Bazı taraftarlarımız maçı "Beleş Tepe" den izlerken yakalandı

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Güzel gidiyoruz. Sana dediğim takımı buldum 9.Lig de

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Güzel gidiyoruz. Sana dediğim takımı buldum 9.Lig de
    Onunla başlayacaksan senin işin daha zor şimdiden kolay gelsin

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar çok iyi.Sadece Halifax maçında bir şanssızlık yaşamışız o kadar.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Onunla başlayacaksan senin işin daha zor şimdiden kolay gelsin
    Hiç takılmadan gitsek bile 10 sezon sonra ancak Premier Lig'e çıkıyoruz

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri