1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Bu bilet.galatasaray.org sayfasında bilet bakabilen oldu mu bugün hiç. Sabahtan beri bekliyorum deli olacağım şu anda. Saat 11 de açtım 1:30 saat kuyruk var dedi ama sayfa saat 1 e kadar açılmadı kuyrukta durmaya devam ettim. PC başından bir 20dk kalkmam gerekti o ara açmış ama 10dk durma limiti verdiğinden sayfadan atıldım yine. Şu anda yine 1:30 saatlik kuyruktayım. Ne lanet sistemmiş biletixden rahat rahat alıyordum biletimi.
    6000 civarı bilet falan satılıyor yüz binlerce insan almaya çalışıyor. Çok doğal yoğunluğu.
    45 bin kombine satıldı geriye 6000 7000 kalıyor işte.

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    6000 civarı bilet falan satılıyor yüz binlerce insan almaya çalışıyor. Çok doğal yoğunluğu.
    45 bin kombine satıldı geriye 6000 7000 kalıyor işte.
    Yoğunluğa laf söylemiyorum zaten. Sistemi aptalca bir şekilde kurmuşlar bence. Biletix zamanında da derbilerde aşırı yoğunluk olmuyormuydu oluyordu. Ama sayfaya girebiliyordun en azından. Burada bir kuyruğa sokuyor seni daha sayfaya bile girmeden saatlerce makinanın başında bekle bekleyebilirsen. 5 dakika önce netim gitti TTNet sağ olsun. 1 saattir beklediğim 2.kuyruğum iptal oldu başa döndüm yine.

Mesaj Yetkileri