Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyeri ilk sayfadan beri okuyanlar, kariyere kaç puan veriyorsunuz?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • 10

14 58.33%
  • 9

4 16.67%
  • 8

2 8.33%
  • 7

1 4.17%
  • 6

1 4.17%
  • 5'ten aşağıya inmem; o kadar da kötü bir kariyer değil

2 8.33%
1 ile 30 arası toplam 524 sonuç

Konu: Absürt bir kariyer

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Değirmenin suyu nereden geliyor

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Değirmenin suyu nereden geliyor
    Monaco'dan yok hocam bunlar hedef illa olacak diye bir şey yok , transfer döneminde duruma göre güncellenicek , zaten takımdan genel itibari ile memnunum , 2-3 nokta transfer yapmayı planlıyorum , onlarda bize birşeyler katan usta ayaklar olmalı

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Monaco'dan yok hocam bunlar hedef illa olacak diye bir şey yok , transfer döneminde duruma göre güncellenicek , zaten takımdan genel itibari ile memnunum , 2-3 nokta transfer yapmayı planlıyorum , onlarda bize birşeyler katan usta ayaklar olmalı
    2 tane 30 yaş üstü tecrübeli oyuncu almanı öneririm.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

hocam , kontratı biten önemli oyuncuları da kap geliyorlarsa maddi açıdan da yararlı olur ..

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by romelon View Post
    İşte teknik direktörlük , takımın eksìğini belirleyip kamp dönemine yetiştirmeye çalışmak , Türkiye'yede bir ara uğra hocam , buradakilerede ögret transfer nasıl planlı yapılır. youtube' dan izleyip bienvenü yü topçu diye getiriyorlar
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Yani hocam bizde t.direktörlük araştırma falan yok Türkiye'de genellikle show amaçlı yapıyorlar yada son günde bienvenü cris gibi adamları topluyorlar takıma transfer diye
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    hocam , kontratı biten önemli oyuncuları da kap geliyorlarsa maddi açıdan da yararlı olur ..

Gelecek oyuncularn mevkiileri 1 sezon önceden belliydi , ona göre haraket edicez , bu arada devre arası sözleşmesi sona eren hiç bir oyuncuyu alamadık ,muhtemelen oyuncu'da satmayacağımız için beklentim yönetimin sağlam bir bütçe vermesi ,

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Gelecek oyuncularn mevkiileri 1 sezon önceden belliydi , ona göre haraket edicez , bu arada devre arası sözleşmesi sona eren hiç bir oyuncuyu alamadık ,muhtemelen oyuncu'da satmayacağımız için beklentim yönetimin sağlam bir bütçe vermesi ,
    hocam birde Gianluca Caprari var pescarada oynuyor 20 yaşında belki alabilirsin potansiyeli sağlam baya hem de güzel oynuyor , forvet kanat her yerde oynuyor mutlaka bir bak ona .

Mesaj Yetkileri