Sayfa 944 / 1204 İlkİlk ... 4448448949349429439449459469549941044 ... SonSon
28,291 ile 28,320 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

  1. #28291
    Nesil
    2007
    Yer
    Konya
    Mesajlar
    813

    Default

    Zapata
    Sabri Servet Gokhan Çağlar
    BAM
    aydın mehmet batdal serdar ozkan

    muslera
    eboue sabry dany riera
    hamit selcuk melo
    sneijder
    burak drogba

    vay anasını

  2. #28292
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    Drogba gelirse umarım tek forvete dönmeyiz. Çift forvet her zaman iyidir.

    GÜLÜMSE KADERİNE
    Drogba aslında iki sene önce değil 12 sezon önce Galatasaray’ın radarına takılmıştı. Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan ve aynı zamanda menajerlik yapan Tunç Üner, Mayıs 2002’de dönemin başkanı rahmetli Özhan Canaydın ile yönetici Özer Saraçoğlu’na bir mektup göndermiş ve Fransa Ligi’nden iki forveti sarı-kırmızılılara önermişti. İşte o iki isimden biri Drogba idi. 25 yaşında Guingamp forması giyen Fildişili yıldızın 600 bin dolara transfer edilebileceği vurgulanmıştı. Drogba dışında önerilen isim ise Metz’in 19 yaşındaki golcüsü Adebayor’du.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  3. #28293
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Arkadaslar pek takip edemedim de Drogba olayi hakkinda hic resmi agizdan bir laf var mi ? Yani Drogba olayi nerden cikti, nasil buyudu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  4. #28294
    Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34
    Mesajlar
    13,628

    Default

    Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Zapata
    Sabri Servet Gokhan Çağlar
    BAM
    aydın mehmet batdal serdar ozkan

    muslera
    eboue sabry dany riera
    hamit selcuk melo
    sneijder
    burak drogba

    vay anasını
    Stoperde Sabry.Ooo muhteşem

  5. #28295
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    4-2-31
    Muslera
    Hamit Semih Balta Riera
    Melo Selcuk
    Burak Sneijder Amrabat
    Drogba

    gibi olacak sanırım.

    Sene sonu da Muslera iyi bir takıma gider. Eboue de gönderilebilir. Melo tekrar kiralanmayıp Alper alınabilir. Bir de yabancı stoper alınabilir.


    o defans follos olur follos.

    Muslera

    Eboue-Semih-Dany-Riera

    Hamit-Yekta-Selcuk-Sneijder

    Burak-Drogba

  6. #28296
    Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21,748

    Default

    Eğer Drogba ve Toure ikilisi alınırsa ciddi anlamda Süper Lig bitmiş olur Ama ben ikisinin birden geleceğine pek ihtimal vermiyorum.Aslında yaşları ileri fakat en azından takımda abilik etmeleri açısından bu 2 oyuncu kulübe çok şey katar... Zaten kanımca Melo ve Umut'un bonservisi alınmaz. Eğer Drogba v Toure gelirse sene sonunda Riera,Baros,Ujfalusi ve Elmander'i bonservisleriyle beraber elden çıkarıp ,kadroda Muslera,Drogba,Eboue,Sneijder,Ambrabat,Danny ve Toure gibi gayet makul bir yabancı kadrosu olabilir. Zaten böyle bir durum olursa Danny yedek olacağından sınıra takılmayız,Fakat mutlaka yerli bir sol bek lazım. Bu transferler henüz olmadı fakat olursa hayalimdeki GS 11'i;

    .............................Muslera.............. .............

    Eboue........Toure...............Semih............ .xxxxx


    ..................Hamit................Selçuk..... ..............

    Burak....................Sneijder................. ...Ambrabat

    ............................Drogba................ ...............

    Burak orda ne arıyor diyenler olabilir belki Burak'ın normalde mevkisi orasıydı zaten. Fakat gol attıkça ceza sahasına yaklaştırdılar adamı.Bence tek forvetli sistemde kanat forvet olarak oynarsa güzel işler çıkarabilir.Fakat savunmaya yardım konusunda zayıf kalabilir..
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

    Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

    http://www.twitch.tv/nannar_hhc

  7. #28297
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Arkadaslar pek takip edemedim de Drogba olayi hakkinda hic resmi agizdan bir laf var mi ? Yani Drogba olayi nerden cikti, nasil buyudu
    uA forumda güvenilir bir abiden çıktı mevzu, Sneijder ismi basında yokken söylüyordu, bu sefer de 2 gün önce Drogba dedi, dün twitter'da patladı, sonra da basın haber yapmaya başladı. Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu işi bitirmek için gece Afrika'ya gitmiş durumda. Resmi ağızdan açıklama olarak dün başkan alakamız yok maliyeti yüksek demiş milliyet'e güya, bugün ise transfer konusunda Ali Dürüst konuşacak demiş. Ali Dürüst ise Beşiktaş maçı bitene kadar konuşmayacağını açıklamış transfer konusunda, öncelik maç doğal olarak. Drogba'nın menajeri yönetimle irtibata geçiyor, ilginiz hala devam ediyorsa diye, hocaya soruluyor, stoper bitmek üzere böyle de bir fırsat var şeklinde, hoca da gerekirse stoper almayın alabiliyorsanız Drogba'yı alın diyor. Pazartesi - salı netleşir genel anlamıyla transferler diye düşünüyorum.

  8. #28298
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    amk olsun seref aydin olsun twitterdeki saglam duyumcularin hepsi soledi hatta dun drogbanin menajeri unal aysal ile yemek yemis Les Ottomans"da bugun kaynaklar dogruluyor bakalim olursa drogba guzel olur ama fazla luks olur bu arada geldigini dusunuyorumda gol attiginda vs yere kayarsa drenaj sistemini kirabilir arenanin

  9. #28299

    Default

    Quote Originally Posted by byariff View Post
    o defans follos olur follos.

    Muslera

    Eboue-Semih-Dany-Riera

    Hamit-Yekta-Selcuk-Sneijder

    Burak-Drogba
    Öyle folloş olur ama Melo'yu kesmez Yekta için bak görürsün.
    Sneijder i de sol kanat oynatmaz.
    Dany'yi keserim daha iyi der. Ya Balta oynar ya da turk stoper alacaklar. Drogba gelirse başka çözüm yolu yok.

    Burak sağ açık oynarsa Drogba servislerinden cok yararlanır. Gayet de iyi oynar. Trabzon'da Umut varken öyle oynuyordu zaten.

  10. #28300

    Default

    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    hoca da gerekirse stoper almayın alabiliyorsanız Drogba'yı alın diyor. .
    Demek istediğim buydu Terim'i tanıyorum ben ya. Arka tarafı bir türlü idare ettirme yoluna gider her zaman

  11. #28301
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Demek istediğim buydu Terim'i tanıyorum ben ya. Arka tarafı bir türlü idare ettirme yoluna gider her zaman
    Ligimiz için de mantıklı olan bu bence, şampiyonlar liginde yapacağımız maksimum 4 maç var ki bunun için de kura şansı gerekiyor, oturmuş bir takım değiliz, geçen seneye göre ilk 11'e giren yeni isimler oldu, çok umutlu değilim o açıdan avrupa konusunda. Hedef gruptan çıkmaktı, başarıldı bir şekilde, Schalke'yi de elersek daha ne olsun derim, gerisi için beklentim olmaz. Hoca da bu şekilde düşünüyor olmalı ki, Drogba alınabiliyorsa stoper alınmasa da olur diyebiliyor. Sol bek için Carlinhos'a takmış resmen, kulübü bir türlü ikna edilemediği için sezon sonuna kalmış, oyuncudan yana sıkıntı olmadığı söyleniyor. Stopere de yerli bir oyuncu alınabilir gelecek sene. Sadece Drogba ile kapatılsa bile transfer dönemi cidden çok sağlam iş olur. Bana kalırsa bizim bu seneki kötü oyunumuzun sebebi kapanan defansı açamamak ve ilerde top tutamamaktı. Ağır çekimde hücum ediyorduk resmen ve yediğimiz kontraları savunamıyorduk. Çilingir geldi, hem de gelebilecek en iyi isimlerden birisi, Sneijder transferi bitti. Şimdi kaldı top tutabilecek bir forvet, yaşı 34 de olsa Drogba bu ligin tozunu atar, onun tarzına yakın isimlerin ne kadar etkili olduğu ortada, istekli bir Drogba muhteşem ötesi olur. Gol yeme sorunumuz da azalabilir oyuna hükmedeceğimiz için, azalmasa bile yediğimizden fazlasını atabileceğimizi düşünüyorum. Bir de bunun yanında işin reklam, prestij boyutu var, ara transferi Sneijder & Drogba ikilisi ile kapatmak bu açıdan da on numara iş olur. İnşallah gelir Drogba, Eboue kampta sürekli sıkıştırsın gel panpa falan desin de olsun bu iş, şampiyonluk şansımız zaten fazla, iyice artmış olur, yürür gideriz.

    Kontenjan ve seneye gidecekler konusunda da bilgiler var, Baros zaten devre arası bile gidebilir. Muslera'ya çok ciddi talipler varmış, oyuncuya da söz verilmiş, iyi bir paraya satılacakmış. Yerine düşünülen iki isim Onur ve Sinan Bolat'mış. Ujfalusi'nin sözleşmesi bitiyor zaten, umarım teknik ekibe katılır. Riera'nın gönderileceği, Melo'nun da tekrar kiralanmayacağı veya satın alınmayacağı söyleniyor. Alper Potuk için girişimler olacakmış yine, gelecek sezonun da planlaması yapılıyormuş yani. Tabii bu planların gerçekleşmesi için şampiyonluk olmazsa olmaz.

  12. #28302
    Nesil
    2008
    Yer
    Karabük
    Yaş
    32
    Mesajlar
    7,951

    Default

    Ya Muslera'yı satmaya ne kadar meraklılar bunlar neyin sözünü vermişler ki.Kaç sene sonra adam akıllı kaleci bulmuşuz niye satalım hem de Ş.Ligi gibi bir ciddi hedeften söz edilirken.
    Bi kere Onur'u Trabzon vermez bir şekilde alırsak(Burak gibi Selçuk gibi)Trabzon bizi baş düşmanı ilan eder zaten iyice bozuk olan ilişkiler tümden kopar.Sinan ise iyi deniyor ama ne milli takımda çok görebildik ne de Belçika ligini sürekli takip edebiliyoruz.Bence Sinan riskli Onur şu durumda imkansızdır.
    Şahsen Şampiyonlar Ligi gibi bir hedeften bahsedilirken Muslera'nın satılması çok kötü olur üzerine ne olursa olsun kaleci konusunda çok sıkıntıya gireriz.Mondi'den sonra gelenlere bakalım Orkun,Aykut,De Santcis,Leo Franco,Ufuk ve Zapata.4 sene içinde 6 kalecinin kaleye geçmesi ne kadar kötü.Muslera'nın gidişi aynı sorunu tekrar hortlatacaktır bence.
    Lafın kısası bir takımda atan ve tutan düzgün olacak Muslera giderse bir kanadımız kırılır açık net.

  13. #28303
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Onur'un sözleşmesinde madde yoksa hayatta alamayız zaten. Muslera'yı ManU istiyormuş, menajeri ciddi teklif var diye iletmiş, sezon sonu bakılır diye söz verilmiş. Adam gitmek istiyorsa, 20 milyon euro üstünde teklif olursa satmayıp ne yapacaksın ? Zorla mı oynayacak bu adam ? Ünal Aysal 15 gün önce falan üstü kapalı zaten bahsetti bundan, değerini bulduğu zaman satılmayacak oyuncu yok dedi. Sinan'ı ben de istemiyorum, Onur'u çok isterim, Trabzonspor'lu arkadaşlar kızmasın göz diktiniz diye de, bence Türkiye'nin en iyi kalecisi şu anda Onur. Trabzon'da da Tolga var zaten, sezon sonu hayırlısı olsun artık.

  14. #28304
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Bence Muslera futbolu bırakana kadar takımda kalmalı.Onun gibisini bulamayız ve kaleci sorunumuz tekrar başlar.Açık ve net söylüyorum Muslera ne olursa olsun gönderilmemeli,tabi kendi gitmek isterse ona yapılacak bir şey yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  15. #28305
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Selçuk ve Sneijder'den başkası yalaaan.

  16. #28306
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Arkadaslar pek takip edemedim de Drogba olayi hakkinda hic resmi agizdan bir laf var mi ? Yani Drogba olayi nerden cikti, nasil buyudu
    Şeref reyis ekşi'ye yazdı sonra gs forumuna geldi bir tane yöneticiler Afrika'ya uçmuş imza attırmak için. Amk'da imza atıldı diye haberler geçti twitter'dan.

  17. #28307
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    Sinan değilde illa yerli kaleci isteniyorsa tek yol Onur Kıvrak.
    Screw you guys, I'm goin' home

  18. #28308
    Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris
    Mesajlar
    2,130

    Default

    Eray'a güvenip forma versek?

  19. #28309
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    amk yine yazdi birseyler

    Bülent Tulun, Sinan Kalpakçıoğlu, Ceylan Çalışkan ve Pierre Frelot dün gece 00.55'te TK 0040 sefer sayılı uçakla Johannesburg'a uçtular.

    18 D-E-F-G koltukta Johannesburg'a giden eden Tulun, Kalpakçıoğlu, Çalışkan ve Frelot, Didier Drogba transferine nokta koymaya hazırlanıyor.

    Johannesburg'tan Cape Town'a geçecek olan ekip Drogba'nın menajeri Pierre Frelot ile birlikte bugünkü Fildişi-Tunus maçını izleyecek.

    Fildişi-Tunus maçı sonrası Didier Drogba ile masaya oturulacak.

  20. #28310
    Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris
    Mesajlar
    2,130

    Default

    AMK diyosa doğrudur, ayrıca çok iddalılar. Sneijderde de bu kadar iddalıydı AMK.

  21. #28311
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    AMK Galatasaray haberlerinde yanılmıyor pek. Hele böyle kesin konuştuklarında hiç. Başında Gökmen var zaten. Yalnız Şeref Aydın ile AMK'nın bilgi aldığı kaynak herhalde aynı. Önce Şeref yazıyor arkasından direk AMK giriyor

  22. #28312
    Nesil
    2011
    Yer
    adana
    Mesajlar
    1,765

    Default

    Muslera kesinlikle gitmemeli zaten o saydığınız takımların kalecisi vardır ve galatasaray şurda avrupanın son 16 takımından biri buralara oynayan takımlar kalecileri yılalrdır oynayan kalecilerdir hep..Valdes olsun Casillas olsun Buffon olsun Cech olsun..

  23. #28313
    Nesil
    2006
    Yer
    Malatya
    Yaş
    41
    Mesajlar
    6,236

    Default

    Drogba kaç yaşında şu anda? Bence 29 yaşından büyük oyuncular hep risktir. Hatta mümkünse 25 yaş altı oyuncular almalıyız. Fransa'da falan bir sürü genç yetenek var birkaç milyon TL'ye alınabilecek. Drogba çok para ister. Hem bu kadar yabancı ne olacak zaten yabancı sınırı var.

  24. #28314
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    Muslera umarım satılmaz çünkü kalecilerin yasları ilerledikçe cok daha iyi performans gösteriyorlar ve kıymete biniyorlar. Henüz 26 yaşında Muslera ve onu simdi satmak doğru değil bence. 3-4 sezon sonra 29-30 yaşındayken aynı paraya belki daha da fazlasına satılabilir. Bu kulüp için istikrarı getirecektir. Ünal Aysal çok fazla konusmaya basladı. Biri sustursun ve Fatih hocanın dedikleri yapılsın. Satmayı düşünmüyoruz demişti. Hocanın lafı geçsin bi zahmet..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  25. #28315
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Galatasaray, Wesley Sneijder'in ardından önemli bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Sarı - Kırmızılılar, Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

    Galatasaray'da Drogba transferine son noktayı koymak için Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu, Afrika'nın yolunu tuttu.
    Sarı-Kırmızılılar, Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili Milli Takımı’nın kampında bulunan yıldız oyuncu ile son pürüzleri giderek sözleşme imzalamayı planlıyor. Drogba'nın, yarın Çin ekibi Shanghai Shenhua ile sözleşmesini feshederek Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

    BU SEZON 2 MİLYON EURO KAZANACAK
    Drogba'nın maliyeti de belli oldu. Fildişi Sahilli oyuncu, bu sezon sonuna kadar 2 milyon euro garanti paraya oynayacak. 34 yaşındaki golcü oyuncu, gelecek sezon ise 4 milyon euro garanti para alacak.

    ntvspor

  26. #28316
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,364

    Default

    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Pazar değilde pazartesi olmasın o : ))

    ----------------Muslera-----------------

    Eboue-------Semih------Dany------Hakan

    Hamit-------Selçuk---------Melo

    ---------------Sneijder------------

    ---------Burak------Drogba---------
    : )) Geliyor ciddi ciddi.

  27. #28317
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Harbi harbi geliyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  28. #28318
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default



    Yarın gece yarısı açıklanır büyük ihtimalle
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  29. #28319
    Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu
    Yaş
    27
    Mesajlar
    5,256

    Default

    Drogba hayırlı olsun diyorum Beşiktaş maçından sonra açıklanacaktır.

  30. #28320
    Nesil
    2010
    Yer
    [01]
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,308

    Default

    34cimbom34 Kim peki?

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •