Bekir'in şu çıkışları şekil olmaya başladı.![]()
Ayrıca o pozisyon da penaltı yok bence
Topal çıktı Caner girdi.
Stoch oynadığı zaman defans yapmıyor
Krasiç oynadığı zaman defans yapmıyor
ondan hoca oynatmıyor diyen futbol ulemalarının Sow'un her iki kanatta da oynamasına rağmen şu tabiri kullanmaması ne ilginçtir.
...
Langırt gibi maç oluyor
FM Gazetesi
sevinemiyorum
Golden önce tekrarını gösterdi de Sow'un golünün ofsayt olduğunu düşünüyorum yanlış görmediysem, sol ayağı öndeymiş. Genel olarak sıkıcı bir maç oluyor, ama tebrik etmek gerek 1-0'dan 2-1'e getirdi skoru Fenerbahçe.
Yıllardır değişmeyen bir şey var, büyüklere karşı maçı koparma şansını kullanamayan takım illa ki maçı kaybediyor. Cenk 2'ye 1'i harcadı ve maçın hali ortada.Kaybetmeyi hakettiler bence, kötünün iyi Fenerbahçe kazanıyor, bize de tebrik etmek düşer.
Sanki maç Saraçoğlunda oynanıyor Taraftar o şekilde sesi geliyor.
gol ofsayt vs sorun degil her hafta oluyor hakem hatalari zaten her takimin aleyhine vs , tebrikler fenerbahçe.
Cenk Tosun resmen maçı hediye etti.O pozisyonu kaçırmasa çok rahat bir galibiyet alırdı Antep.Ofsayttan gelen golle iyice saçmaladı takım.Ama bu maçı da gördükten sonra şampiyon olucağımıza olan inancım daha da arttı (:
Kazandık
Transferin aciliyeti açısından hocanın kafasına saksı şiddetinde uyarı geldi. 1 hafta içinde transfer gelir sanıyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
yarım adım ofsayt'a isyan ediyorum![]()
gol o kadar ofsayt ki kameramanın durduğu an 1 salise değişse ofsayt olup olmadığı değişiyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
böyle galibiyet sade günü kurtarır haftaya yada ondan sonraki haftaya hiç bir şekilde ışık vermiyor bu korkak hoca dan cacıkk olmaz..
semih formdaysa oynat kuyt baroni topal dökülüyorlar resmen neden oynar yani
salih kupa maçında xavi misali top oynadı neden oynamaz anlamıyorum
rıdvan dilmen yağlamaya başladı hemen rıdvan dan bile soğudum aykut sayesinde.
heycanımı öldürdün aykut kocaman.
Gol ofsayt olabilir fakat bunu hakemin görmesi imkansıza yakın.
Tebrikler Fenerbahçe bu galibiyete sevindim. Gaziantepspor kimi futbolu katletmeye çalışanlara müstehak.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Dk. 46 Orhan çıkıyor Semih gidiyor.
Fenerbahçe hücumda yine daha etkili, Sow atıyor, Semih atıyor 1-0'lık maç 2-1 oluyor ve galibiyet.
Fenerbahçe bağıra çağıra tek forvetli köhne sisteme karşı çıkıyor kaç maçtır ama Aykut Kocaman ısrarını bir türlü çözmüş değilim, yahu insan bile bile kendi ayağına sıkar mı ? Adım gibi eminim gelecek maç yine aynı sistem ve defansif tarzda oyuncularla oynayacaz yine kötü oyun, hücumda olmayan Fenerbahçe yine benzer senaryo.
Maçtan önce de demiştim
Yani bazı şeyleri görmek için müneccim olmaya gerek yok, Fenerbahçe'nin önünü kesen yine Fenerbahçe'nin kendisidir. Fenerbahçe bu korkak zihniyeti aşmadıkça sorun yaşamaya devam ederiz, çünkü korkaklığın bize kazandıracağı bir şey yok. Umarım kaç maçtır aynı şekilde ilerleyen senaryodan artık ders almışızdır ve buna göre oynarız.
...
yalnız o 8 numara kartsız bitirdi dimi maçı, ilk yarıda 2 sarı kartlık pozisyonu vardı
Bütün gözler Fenerbahçe'nin üzerinde özellikle taraftarın baskısı buna izin verilmiyor. Alınacak herhangi bir mağlubiyette taraftarların kafasında bi soru işareti, bir rahatsızlık oluşuyor. Fenerbahçe taraftarı yaşadıkları bu kötü olaylardan sonra takımlarının her hafta her kimle oynarsa oynasın mutlak galibiyet istiyorlar. Aykut Kocaman omuzlarında ki bu baskıyı hissettiğinde içinde garanti bir 11 ile çıkıyor her hafta. Aykut Kocaman'ın ilk sezonunda takımı şampiyon yaptığı zamanda böyle korkak bir futbol var mıydı, her maç üst bitmiyormuydu maçlar. Bu korkaklık temmuz ayında oluşan olaylardan sonra başladı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
kotu oynayarak kazandik ama tek tesellim rekiplerimizin de kotu oynuyor olmalari. one gecen taraf biz olsaydik bu mac cok rahat fark olurmus. defans yapmaktan baska bir is yaptiklari yok antep takiminin. boyle devam ederlerse kume duserler. kac mactir kontrollu baslayip overload modunda devam ediyoruz. bizim acimizdan da bir yere kadar gider boyle. bir gun ters tepebilir, cenkin kacirdigini digerleri atabilir. ama durum boyleyken riske etmek zorundaydik. evvelde one gecip verirdik maci, simdi hep kurtarmaya oynuyoruz.![]()
Antep 3 puanı verdiyse böyle takım falan değil. Antep ikinci yarı iyice diplere vurur bu maçta 3 puan verilir mi yahu. Sow'un golü de ofsaytmış ne diyelim bir şey diyemem hakem için zor pozisyon.
Pozisyonun 15 dakika sonra tekrarı gelene kadar hiç kimse ofsayt olduğunu anlamamışken, yan hakemi eleştirmek çok acımasızca olur.
M.Topal pası verirken eli altı pas çizgisindeydi, ofsayt yok.
Aykut yemin ediyorum FB tarafatarı üzerinde araştırma yapıyor, bir grup ne kadar sabırlı olabilir diye, doktora tezi olur şerefsizim. İnatla Cristian, Topal, Meireles orta sahasıyla oynayıp maç boyu hiçbirşey yapmayan ve bir düzine pas hatası yapan Kuyt, Meireles gibi oyunculara tahammül ediyor. Semih Kuyt bu kadar formsuzken banko 11 oynamalı.
Her maç 2-1 galibiyetle biterseSezon sonu şampiyon fener olur hatırlatmakta yarar var yani
Hatırlıyorumda geçen sezon Galatasaray hakemlerle Bir maç kazandı.Ofsaytta olan kişi Melo'ydu ve maç 2-0 galatasarayın üstünüğüyle sona erdi.O maçta baya hakem hatası Galatasaray lehineydi.
Bu sezon yine beşiktaş maçında harika bir atlayışla 1 puan cıkardı galatasaray inönü'de.3-3 bitti.
Gelelim maça..
İlk yarı baroni oyun kurması beni mest etti attığı paslar oynadığı futbol herkesi büyülediğine eminim.
Mierles iyi bir maç cıkardı.Kuyt yokları oynadı.
Gaziantepspor takımı cok kötü futbol oynuyor.İşte büyük takım yenme psikolojisi oynadılar ilk yarı 1 poziyon gol oldu.İkinci yarı Semih orham şam değişikliği takıma yarar sağladı 4-4-2 döndük ve gerçek serbest bir şekilde oynadı Fenerbahce maçın kırılma anı.51 dakika'da cenk tosunu atmadığı pas oldu.Eğer atsaydı gaziantep maçı kazanacıktı.Geçen hafta Elazığ bu antep yaptıkları kapalı savunma yüzünden 2'side üç puanı kaçırdı.
Last edited by LaigLeNoiR : 27.Ocak.2013 at 01:40
Galatasaray'ın sistemi mi değişecek? Yine 442 oynayacak. Galatasaray'ın işleyen kanatları yok, 2 forvetle o yüzden oynuyordu. Necati'nin işini toparlayacak oyuncu almadın, orta sahaya destek olacak yetenekli oyuncu aldın. Necati top indirip iyi dağıtıyordu, inen toplar doğru yere pas atılıyordu, topun fiziği ile saklanmasına yardım oluyordu. Sneijder'i arkasına koyarsan Burak ile direkt futbol oynayamazsın. Kanatlar olmadan da pas oyunu oynayamazsın. Presle rakibin hatalarından atılacak goller hariç. Tüm Anadolu takımları yarı sahasına gömülüp hızlı çıkıyor. Açık alan bulamazsa Burak marke edilir yalnız kalırsa. Fatih Terim kötü giderken bozmadı, şimdi de bozmaz bence 442yi. İleride çoğalmakta problem yaşar yoksa Galatasaray.
Belhanda ile birlikte Emenike ile de görüşülüyor. Spartak 5. forveti aldı, 2 de genç forvet var ellerinde. Emenike satılmazsa oynamadığında mutlaka problem çıkarır. Devre arası olmazsa bile sezon sonu gider muhtemelen. Bütün mesele bu.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hocam 4-2-3-1 yada 4-3-1-2 düşünülüyor Galatasaray için. Kanatlardan istenen verim alınamazsa 3'lü orta saha Melo- Selçuk - Hamit gibi önlerinde Sneijder iki de forvet oynar. Kanatlardan istenen verim alınırsa tek forvet devam edilir. Bizim en büyük sorunumuz yaratıcı oyuncu eksikliğiydi yoksa çok kötü oynamıyoruz zaten lige göre Sneijder nokta atışı oldu. Fenerbahçe için de Emenike gelirse 2 forvet çok etkili olurlar ama Aykut Kocaman bence Sow'a sola çekmek gibi bir hata yapar.
Sneijder ile 4-4-2 intihar olur, geriye düşsek neyse de maça bu şekilde başlamak akıl işi olmaz. Fatih Terim bu sezon defalarca değiştirdi taktiği maç içinde, çünkü 4-4-2 işlemiyordu. Bu konularda ketum bir hoca da değil, geçen seneye de 4-4-2 ile başlamamıştık biz. Hoca deniyor, olursa devam ediyor. Zaten büyük ihtimal Drogba geliyor, Sneijder & Drogba olur herhalde.
Fenerbahçe açısından da bu durum devam edecek, yani anlayış. Aykut Kocaman ilk yarı doğruyu yaptık iyi oynadık diyor, bu da demek oluyor ki şikayetçi değil.
Fenerbahçe kötü oynadı ama bireysel yetenekler ile kazanmayı başardı. Tebrikler. Sow'un attığı golde ise ofsayt vardı ama o anda ofsayt olduğunu görebilmek neredeyse imkansız.
Canım FEDA olsun sana !