Gerçekleri konuşmak gerekirse Fenerbahçe 1-0 gerideyken korktum. Olurda farklı bir mağlubiyet alınırsa Aykut Kocaman yine istifa eder diye. İsteğim beraberlikti Fenerbahçe kazandı. Ancak oyun olarak Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışı içinde görmüyorum. Galatasaray olağanüstü mü oynuyor, hayır bizde kötüyüz ama konu Fenerbahçe şu anda. Mesaj kışkırtmak içinde yazılmadı yanlış anlaşılırım diye kaç maçtır yazmıyorum zaten. Böyle anlaşılmışsa şimdiden özür dilerim mesajımı dikkate almayın.

Fenerbahçe bu yarışın içine girebilir mi peki? Neden olmasın. Birkaç transferle olacak iş değil ama komple takımın toparlanması lazım. Takımda Sow dışında iyi oynayan oyuncu yok. Gökhan Gönül bir de oynadığı maçlarda farkını belli ediyor. Diğerleri futboldan anlamıyor gibi. Kötü oyuncular desem değiller. Meireles, Kuyt, maç maç performansları değişse de Caner ve Cristian, Mehmet Topal, Egemen, Hasan Ali gerçekten iyi kadrosu var Fenerbahçe'nin ama takımın toparlanmaya ihtiyacı var.

@ABOOO
Fatih Terim bir yolunu bulup Sneijder'li kadro kurar 4-4-2 olacağını sanmıyorum bu taktiğin izleyip görelim.