Sanki bizim geçen sene çok aman aman bir kadromuz vardı. Sezona başlarken en değerli ve alternatifli kadro yine Fenerbahçe'deydi, son yıllarda en çok parayı harcayan da sizsiniz.

Maliyet hesabın ntvspor gibi oldu biraz, işine gelince toplam işine gelince yıllık veya oyuncunın sözleşmesi bazlı. Toplam çıkacak paraya baktığın zaman aynı, 10 Meireles, 7 Krasic'e veriyorsun, şimdi 9-10 Belhanda'ya gidecek, arada fark nerede ben pek göremiyorum. Ayrıca yakın tarihde bir Guiza örneği de mevcut, kaça geldi neler aldı, kaça gitti bunlar biliniyor.

Sneijder'ın yıllığı 3.2 aslında, her oyuncuya imza parası verilecek diye de bir şart yok yani bundan sonraki sözleşmeleri çok fazla etkilemez. Galatasaray'ın mali durumu bitik söylemleri de eskidi artık, kulüp daha dün açıkladı raporu, gelirler artıyor. Beşiktaş'ın durumuna düşeceğimizi hiç sanmıyorum, çünkü onlar 2 sene önce yalan beyan vererek bu sene en ihtiyaçları olduğu dönemde Avrupa kupasından men edildiler ve seneye yine aynı durumla karşı karşıya kalma riskleri olduğu söyleniyor finansal fair - play'den ötürü.

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Abi yapma Emre kim Aydın kim, ikisi de zaten maksimumda oynuyor şu anda neyine yatırım yapacağız ki. Adamların potansiyeli yok.