1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Aykut Kocaman'ın Profili

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by brtcne View Post
    Aykut Kocaman'ı bazen Carlo Ancelotti'ye benzetiyorum, lâkin ikisi de futbolcu katili benim gözümde.
    Yok daha neler. Ancelotti futbolun katili ? Kariyerinde iki kez Şampiyonlar ligini kazanmış Ancelotti ? Belki haz etmiyor olabilirsin ama 40'lık adamlarla Milan'la Şampiyonlar ligini kazanırken, Chelsea'ye şampiyonluk kazandırırken oynattığı pozitif futbolu izlemedin mi hiç ? Chelsea o dönem 103 gol attı. Dünya futbolunda yıldızları en iyi yönetebilen teknik direktörlerden biridir bana göre. Başarılı olduğu dönemler başarısız olduğu dönemlerden daha azdır buna katılırım. Ama kazandığı büyük başarılar onu dünyadaki en iyi 10 teknik direktör arasına yazdırır net.

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Yok daha neler. Ancelotti futbolun katili ? Kariyerinde iki kez Şampiyonlar ligini kazanmış Ancelotti ? Belki haz etmiyor olabilirsin ama 40'lık adamlarla Milan'la Şampiyonlar ligini kazanırken, Chelsea'ye şampiyonluk kazandırırken oynattığı pozitif futbolu izlemedin mi hiç ? Chelsea o dönem 103 gol attı. Dünya futbolunda yıldızları en iyi yönetebilen teknik direktörlerden biridir bana göre. Başarılı olduğu dönemler başarısız olduğu dönemlerden daha azdır buna katılırım. Ama kazandığı büyük başarılar onu dünyadaki en iyi 10 teknik direktör arasına yazdırır net.

(: Ancelotti futbolun katili değill, 'futbolcu katili'. Tabir ettiğim 'futbolcu katilliği' en az 2-3 yıldızı yahut yarım sezonluk parlak bi kariyerin sonrasında dünyanın en'lerinden olabilecek oyuncuları gömmesi... Evet, Ancelotti bence de dünyadaki en iyi teknik dirökterlerden biri. Velhasıl İtalyan olmasaymış keşke tek sempatim burdan kendisine

Mesaj Yetkileri