Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben alacagimizi dusunmuyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
34cimbom34 , Şeref Aydın , ftw 1905 , Irmak Kazuk. Bu adamlar dışındakilere güvenmeyin fakat bunlar sağlam bilgilerle yazıyorlar.
Drogba şart değil ama gelirse iyi olur.Burak'ı 3'e katlar.Yaşı 34 olsa bile Drogba gibi bir adam 40'ına kadar rahat oynar bu güçle kuvvetle.Ama nasıl bir diziliş olur orası çok karışık.Eğer iyi bir stoper veya sol bek alınamıyorsa parayı basıp Drogba alınmalı.
Altunterimde iyidir.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
keşke amk vatan veya başka bi gazete drogbayı alamıyolar tarzı bi haber yapsa![]()
bkz. http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15558.php
![]()
Drogba şart mı bilmiyorum. Sol bek lazım bize ama nedense hiç gündemde yok.
ftw duyumcu değil.
Fatih hoca baklava oynamak istiyo sanırım.
melo-hamit-selçuk önlerinde sneijder bence olur milan bunu yapmıştı tabi onlarınki daha çok daha üst seviyede defansifti ama biz de yapabiliriz drogba transferi de ileride top tutmak içindir zaten ileride top tutmak demek defansı rahatlatmak daha diri kalmasını sağlamaktır bu ekilde olursa galatasaray daha az gol yiyecektir ve kapanan takımları açmamız içinde etkili bir taktik olacaktır
Bakın görün fatih terim çok hızlı bir sol bek alacak çünkü sağ bek ve sol bek de oyuna dahil olmasını istiyor fatih hoca ilerde top oynayacak geriye hızlı dönecek bir takım yapmaya çalışıyor dany+semih+ebouede bunlara çok uygun oyuncular
umarım Drogba da gelir.
Sneijder'in geleceği belliydi ama Drogba için pek ümitlenmeyin derim. Stoper alıp transferi kapatır Galatasaray, umarım bizim Serdar Aziz'e göz dikmezler çünkü yerli ve ülke içinden uygun 2-3 stoper var ancak. Aykut, Serdar ve belki biraz Eren -ki o da sakatlık problemlerini sıklıkla yaşayan bir isim.
Tribun Dergi @tribundergi
TRANSFER Didier Drogba ve Kolo Toure Galatasaray'da. Pazartesi imzalar atiliyor (via Vatan Spor)
hayirli olsun drogba ve toure en geç sali gunu açiklanir favlayin bu mesajimi![]()
Drogba'nın gelmesini belki de en çok isteyenlerden birisiyim. Umarım gelir de izlerim..
Drogba, Toure falan maliyetlerini düşünüyorum da artık bu kadarı bence lüks olur. Sneijder maliyetinin altına zaten girdik, bu kadar kumara gerek yok bekleyelim yarım sezon bir şampiyon olalım da ondan sonra kime yıllık 4 milyon euro veriliyorsa verilsin.
Emre Tilev ; Veeee kolo toure ve drogba oldu gibi galatasaraylı dostlar
Drogba tra Galatasaray e Anji disposto a offrire 16 milioni netti fino al 2014 @SkySport
@Milanello
Didier Drogba has agreed personal terms with Galatasaray, according to Gazzetta dello Sport.
@Milanello
Anzhi have offered Drogba a contract to June 2014, worth €16m in total. However, GdS reports that he has chosen Galatasaray instead.
Drogba bitmiş.
http://s14.directupload.net/images/130127/n5vo4ph8.swf
Adam Çin'de yaşadı birde Rusya'da Anzhi nerenin memleketi bilmiyorum adam gibi bir hayat sürmek isteyecektir o yüzden bizi tercih etmiştir.