Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala İbrahim Toraman'ın stoper değil ön libero olduğunu anlayamayan insanlar olduğunu bize gösteren maçtır bence. Ersan İ.T'den on kat daha iyi bir stoper. İ.T'de ön libero da çok başarılı. Bunu görmek için dahi olmaya gerek yok.

Galatasaray'da ikinci yarı Engin ve Sneijder oyuna girecek diye düşünüyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hala İbrahim Toraman'ın stoper değil ön libero olduğunu anlayamayan insanlar olduğunu bize gösteren maçtır bence. Ersan İ.T'den on kat daha iyi bir stoper. İ.T'de ön libero da çok başarılı. Bunu görmek için dahi olmaya gerek yok.

Galatasaray'da ikinci yarı Engin ve Sneijder oyuna girecek diye düşünüyorum.
    Ersan bu sene form anlamında hiç iyi değil, hatta önceki maçlardan birinde henüz 30 dakika dolmadan oyundan çıkmıştı. Bu maçta da, G.Saray'ın forvetleriyle başa çıkabileceği konusunda endişelerim var. Ben o açıdan, kendi düşünceme göre Toraman'ın stoper oynayacağının daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ersan ilk 11 başlarsa da Veli'nin yedek kalması gerekiyor, yoksa çok defansif bir takım olacak sahada. Yukarıda yazdığım kadronun Ersan oynarsa, şu şekilde değişmesi gerekiyor:

McGregor
    Hilbert- Sivok - Ersan - G.Süzen
    Toraman
    Necip - Fernandes
    Oğuzhan - Olcay
    Holosko

Mesaj Yetkileri