maçın 5. dk sında sarı kart görmesi gereken necipin 90 + da sarı kart görmesi ne kadar ironik
maçın 5. dk sında sarı kart görmesi gereken necipin 90 + da sarı kart görmesi ne kadar ironik
bitti neyseki kazandık
İşte bu be bitti. Kazandık bravo çocuklar. Beşiktaşlı futbolcular oyunu çirkinleştirmek için ellerinden geleni yaptılar. Özellikle Oğuzhan,Necip,Veli.
Çok sevinçliyim,hem derbiyi kazandık,hem 5 puan öne geçtik hem de artık Yekta hak ettiği formayı sırtına geçirecek.
Ve sıra geldi Drogba'ya![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Melo ben sana ne diyim söyle hadi. Canımızdan can gitti ama yendik. Kendini yere atan Necip sayesinde Hamit'i de kaybettik. Bursa maçında Melo'nun olmaması avantaj.
Hakem Necip'e sarı kart gösterirken 4. kartlık pozsiyonu olduğunu itiraf etmiş oldu.
Şu yerli futbolcuların kafası cinliğe çalıştığı kadar futbola çalışsa çok farklı yerlerde olurdu Türk futbolu.
Sonunda bitti maç. Necip'in 10 kere atılması lazımdı oyundan. Hakan Balta'nın pozisyonu aut, Sneijder'in taç olmalıydı hakem gerçekten kötü
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
10 kişi takıma baskı kuramadı Beşiktaş ilk yarı sonunda demişti gol atamaz diye kornerden bir gol geldi öyle de bitti.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Mücadele eden takıma sonuna kadar helal olsun, hakettik, kazandık.
Melo'nun yaptığını kabullenemiyorum, tahriklere kapılmayacak, yırtık dondan çıkar gibi meseleye dahil olanlara aldırmayacaktı. Tükürdüyse cezasını alsın, tükürmediyse zaten pfdk ya da tahkim gereğini yapacaktır.
Her fırsatta Burak Yılmaz diyenler, emek hırsızı diyenler, elinizi vicdanınıza koyun ve kendi oyuncularınızın yaptıklarına biraz bakın. İsme gerek yok, herşey gün gibi ortada ama görene tabii.
En yakın rakibe fark 5, derbilerde iyi oynamaya, kazanmaya devam ediyoruz. Yürüyedur Galatasaray !
Tükürdü tükürmedi mevzusuna pek konuşmam, Meireles olayından bilen biliyor, net olarak görelim doğru zaten bir tanedir.
Tabii programlarda olsun, burada olsun, işine içine renkler girecek, oyuncu Melo olunca niyet okumalar başlayacak ama bunlar boş işler bence. Şimdiden kolay gelsin tartışacak arkadaşlara.
Beşiktaş'tan daha iyi oynadık. Maçı da hak eden taraftık. 10 kişi kalmamıza rağmen baskı yemedik. Tebrikler aslanlarımıza
Melo yine yakacaktı bizi. Tükürük galiba şimdi kim bilir kaç maç ceza da alır. Yapılacak şey değildi bu.
Beşiktaşlı oyunculara da ayrıca tebrikler!
Meireles olayında ahkam kesenler bakalım bu olay için ne diyecekler. Neyse tebrikler aslanlarımıza.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galatasaray ısrarla puan vereceğim , Beşiktaş da istemem dedi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eboue hadi yok da Sabri niye oynuyor arkadaş? Hamit oynasın orada ve talimat ver hiç çıkma diye, hiçbir sorun olmaz. Sabri ise ileri çıkınca daha rahat hissediyorum.
Şerefli oyuncu şu Necip.Sarı kartı neden gördü anlamadım!
Melo bundan sonra 11'i zor görür.Yazıklar olsun.
Beşiktaş maçı kazanmak için hiç birşey yapmadı.10 kişi bile daha iyi oynadık
.Kritik bir galibiyet.
gs bugün haketti tebrikler, bu arada sahanın zemininin en kısa zamanda yenilenmesi gerekicek bu gidişte aslında bu maçın burda oynanmaması lazımdı biraz zeminin oturmasını beklemelilerdi
Hamit biraz şut çalışsa eminim her maç gol atar. Antrenmanını izlemek lazım Galatasaray'ın muhtemelen takımla çalıştığından fazla şut çalışmıyor.
Hakan Balta forvet oynadı yahuDentinho'ya da yazık adamın ayagına top gelmedi. Sneijder bence hazır degil henüz bir iki maç daha ikinci yarı oyuna girerse kendine gelicektir birde 10 kişiyle kıstas yapamayız şimdi o yüzden net birşey söylemicem. Hamit ikinci yarı çok güzel oynadı sadece şutları zayıflamış hiç biri kaleyi tutmadı malesef. Ve son birşey Beşiktaş haftaya karabük karşısında kimleri sahaya sürecek kim sarı kart gördüyse haftaya yok dendi yahu
![]()
bayagi bir monolog oluyor burda, bjkliler nerde
bjk kontra harici bir plani olmadigini gosterdi sanki bu macta da. rakibi kapaninca kaleye sut dahi atamadilar. zamani yediler, 30 dk bosa gitti resmen. terim bircok mac icin tehlike arz edecek forvetsiz dizilisi rakip bjk oldugu icin tercih etmis olmali ama 2-2 olsaydi bir sekilde mac orda kopardi hersey. riskliydi biraz.
Hakan Balta pozisyonu kornerdi açık - net. Bir daha izle. Sneijder'ın pozisyonunda da karar doğru Sneijder'in kendi ayağından cıkıyor top.
Bunların dışında Necip kırmızı kart görmeliydi ikinci sarıdan. Oyunu çirkinleştirmek için elinden geleni yaptı ve başardı. Melo bana kalırsa tükürmedi. Tükürken kimse ağzını 'O' diye açmaz. 'tük', 'tüh' tarzında bir forma bürünmesi lazım ağzın. Melo orada bir şey söylüyor onu söylerken ağzından bir iki damla çok yakın oldukları için Oğuzhan'ın suratına gelmiş olabilir hepimiz arkadaslarımızla cok yakından konusurken böyle şeyler olabiliyor fakat Oğuzhan çirkefleşti ve hakemi aldattı. Hakem de çok güzel yedi bunu kırmızı kart gösterdi Melo'ya. Üzüldüm sadece. O pozisyonda Melo hariç kimseye kart cıkmaması da ayrı bir olay.
Ayrıca herkesin eleştirdiği Sabri'yi ben çok beğendim hem hamleleri yerindeydi hem de çok güzel paslar attı. Hızı ile de katkı sağladı bazı pozisyonlarda Eboue gelirse kesemeyebilir diye düşünüyorum. Eğer 4-5-1 oynayacak olursak Sabri ve Eboue aynı anda oynar Hamit göbeğe çekilir gibi..
Maçla ilgili asıl olay Fatih Terim tek forvete dönme isteğini gözler önüne sermiş olmasıdır. 4-1-3-2 değil 4-2-3-1 istiyor hoca sanırım ki öyle değişiklikler yaptı.
Sabri Semih Dany Riera
........Melo Selçuk
Hamit ...Sneijder...Engin
........Elmander
formatına dönmüştük ki bence tek forvet oynamak mahkum oynamayı da beraberinde getirir. Önde baskısız olmaz diye düşünüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
rahat bir galibiyet aldik 10 kisi olunca zaten top yine bizdeydi besiktas oyle aman aman tehlikeli atagida yoktu tesekurler aslanlar sneijderde olumlu toplar kullandi. melo"nunda acilen kontrati fesh edilmeli tukurmemis olabilir ki tukuruk cikmamis agizdan ama 2-1 iken ne guzel giderken hersey yaptigi hareketler cok yanlisti
Meireles'e tükürdüğü gerekçesiyle 7 maç verilmişti sonra tükürmediği ortaya çıkınca geri alınmıştı. Bakalım Melo tükürdüyse kaç maç ceza alıcak.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Melo geçen sene ki Melo değil. Artık onun yerine Yektanın oynaması gerektiğini düşünüyorum. En azından yabancı kontenjanından yememiş oluruz
Tükürme pozisyonunu tam göremedim ama tükürdüyse eğer 11'i göremez Melo.Neden bilmiyorum Yekta'yı da beğeniyorum ben boşluğunu doldurabilir Melo'nun.
Galatasaray'ı tebrik ederim, 10 kişiyken de daha iyi olan taraftı. Hoşuma giden ise Melo'nun tükürme ile ilgili bir pozisyonunun olması, bir tükürük goygoyu daha saracak ortalığı yine, yakından ve slow motion gösteriminde bile tükürüp tükürmediği belli değil, ona bakarak kesin tükürmüş diyen de olacaktır, kesin tükürmemiş diyen de. Tam da bizim olay gibi işte, hoşuma gitme sebebi bu, zorla empati.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Burak Yılmaz'a emek hırsızı vb. kötü şeyler söyleyenler. Necip ve Oğuzhan hakkında neler düşünürler acaba. Bu kadarda çirkinleştirilmezki bir oyun. Melo tükürmüyor Oğuzhan çok iyi Tiyatro yapıyor Tebrik etmek lazım.
Yekta,Galatasaraya gelmeden önce kanat mı oynuyordu? ben mi yanlış hatırlıyorum.