Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Oğuzhan sadece melo pozisyonunda değil maç genelinde yaptığı hareket yok hep kendini yere atmalar ve darbeler zaten necip ve veli'den bahsetmiyorum 90 dakika oynamaları büyük başarı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Oğuzhan sadece melo pozisyonunda değil maç genelinde yaptığı hareket yok hep kendini yere atmalar ve darbeler zaten necip ve veli'den bahsetmiyorum 90 dakika oynamaları büyük başarı
    Kardeşim iyi hoş kendini attı öbürleri sert girdi bunları söylerken Hamit'in hiç bir şey yokken sağ kanatda kendini atıp zaman geçirmesini, Snejderin oğuzhan arkasındayken kendisini çektigini göstertip üstüne yatmasını bunlardan da bahset. Ben bunları bahane bulmuyorum yanlış anlama maç sizin hakkınızdı zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Kardeşim iyi hoş kendini attı öbürleri sert girdi bunları söylerken Hamit'in hiç bir şey yokken sağ kanatda kendini atıp zaman geçirmesini, Snejderin oğuzhan arkasındayken kendisini çektigini göstertip üstüne yatmasını bunlardan da bahset. Ben bunları bahane bulmuyorum yanlış anlama maç sizin hakkınızdı zaten.
    Kesinlikle haklısınız hamit de aynı hataları yaptı zaman geçirmek için baya uğraştı doğrudur ama bir başka pozisyonda deltinho herhalde adı o adam kendini yerden yere attı sadece kart çıksın diye

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk 11 ler açıklandığında maçı kaybedeceğimizi anlamıştım. Yönetimden adam akıllı birinin çıkıp samet hocaya şu soruları sorması lazım ; 1- Koca bir sezonda sadece 45 dakika oynamış Mehmet akgün neden sahada? 2 - Oturmuş bir sağ bekin var sen neden bunu sağ açığa çekiyorsun? 3 - Top indirmeyi beceremeyen Holosko neden tek forvet? 4 - Formada bir oğuzhan neden ilk 11 oynamıyor?

Mesaj Yetkileri