Yeni çıktı fırından
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=xlUaD6oevnA"]Melo[/YOUTUBE]
Yeni çıktı fırından
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=xlUaD6oevnA"]Melo[/YOUTUBE]
...
Oğuzhan sadece melo pozisyonunda değil maç genelinde yaptığı hareket yok hep kendini yere atmalar ve darbeler zaten necip ve veli'den bahsetmiyorum 90 dakika oynamaları büyük başarı
Samet Aybaba: "Cabuk ataga cikan bir takim goruntusu koyamadik. GS da bizi baski altina alamadi. Yazik oldu bu maci boyle kaybetmek."
yanlış maçı mı izledim ben ?
Burada daha net. Tükürük görünmüyor.
http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-boyle-kizardi-2
Ben sadece video koydum, tükürdü veya tükürmedi diye yorum yapmadım umrumda da değil açıkçası : ) Sadece görüntüler üzerinden konuşmak sizler için daha rahat olur dedim, Ayrıca Melo'nun olmayışı Galatasaray için avantajdır, yukarıda bu yorumu paylaşanlara katılıyorum.
...
Roller değişmiş komik olmuş.Tükürmese niye hakem öyle karar versin değil mi?
Neyse,zaten kendini yere atan futbolculardan,oyunundan çok diğer olaylara yönelen futbolculardan oldum olası nefret ederim takım falan farketmez bizde de Nobre vardı,düşman başına.
Kardeşim iyi hoş kendini attı öbürleri sert girdi bunları söylerken Hamit'in hiç bir şey yokken sağ kanatda kendini atıp zaman geçirmesini, Snejderin oğuzhan arkasındayken kendisini çektigini göstertip üstüne yatmasını bunlardan da bahset. Ben bunları bahane bulmuyorum yanlış anlama maç sizin hakkınızdı zaten.
Harbiden Melo'nun dediği gibi 100 farklı açıdan da izlesek bir şey yok bu pozisyonda ama Oğuzhan'a koz vermemesi gerekirdi. Pozisyonda bir şey olmasa da en aşağı 4 maç bekliyorum ben.
Melo konuşmuyor o saniyede. Neden ağzını büzüyor onu da açıklayabilmek gerekli. Tükürüyor ya da tükürmüyor demek güç, çünkü hava kötü kamera net alamıyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bende bir tükürük göremedim ama orda duddaklarının aldığı şekli anlamadım yani orda kelimede kurmuyordu sonuçta
Farketmez, tükürmeden rapora tükürdü yazdılar, hatadır sonuç olarak. Bi süre dinlendirilmesi gerekiyordu. Bu akşamki pozisyonda da, ben bir tükürük göremedim yine(belki ben görememişimdir, olabilir), raporda muhtemelen rakip oyuncuya tükürdü yazacak ve alması gerekenden yüksek bir ceza alacak Melo, üstüne gidilmeli. Hata tekrar edilmemeli bence.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Genç çocuk diye okuyup üfledi Melo işte uzatmayın. En son da elini havaya kaldırıp Allah seni korusun dedi o kadar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yalnız bu işin iyice suyu çıktı.
Bu kadar basit mi arkadaş bu iş ? Tükürmek kadar kötü bir davranış var mı ki bir de bunun yapmadıysa boyutu var.
Bence o daha fena sonuçta kul hakkı diye bişey var, bildiğin adamın hakkına gasp oluyor. Bu adamın bu olayı ölene kadar belki de hatırlanacak.
Net açılar çıksın da bir eğer ortada tükürük yoksa ve Oğuzhan bunu yapmışsa büyük ayıp eder tüm ülkenin camiasına. Melo tükürmüşse de durum aynı olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Galatasaraylı arkadaşlar önce tükürdü dediler, sonra tükürmemiş dediler. Ardından tükürmüş olsa bile kışkırtılmış dediler, sonra da Oğuzhan kışkırtıp rol yapmış dediler. Yetmedi Necip çirkinlik yapmış dediler. Önce bir sakin olun, olayın sıcağıyla klavyeye çullanmayın yahu.
İşin enteresan yanı bir tane Beşiktaşlı olmadan birbirinizi yiyorsunuz.
Steam ID: fotosuki
Benim kastettiğim Meireles'in cezası düşüyorsa hakem raporuna tükürdü yazmakla hata etmiş demektir, ceza almalıydı yani bence evet. Burada da , daha önce de yazdım ben tükürük göremedim ama emin olmak zor yağıştan dolayı. Rapora tükürdü yazar hakem, ama net bir görüntü gelir de tükürmediği ortaya çıkarsa, atılma sebebi de tükürük olduğu için cezası da kalkabilir diyorum. Doğrusu budur bence.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.