Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni çıktı fırından

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=xlUaD6oevnA"]Melo[/YOUTUBE]
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Oğuzhan sadece melo pozisyonunda değil maç genelinde yaptığı hareket yok hep kendini yere atmalar ve darbeler zaten necip ve veli'den bahsetmiyorum 90 dakika oynamaları büyük başarı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bayagi bir monolog oluyor burda, bjkliler nerde
    Abi neden gelsin Beşiktaşlılar boş muhabbete Hep aynı tipler olayları karıştırmak isteyenler.

Bence hakeden kazandı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba: "Cabuk ataga cikan bir takim goruntusu koyamadik. GS da bizi baski altina alamadi. Yazik oldu bu maci boyle kaybetmek."

yanlış maçı mı izledim ben ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yeni çıktı fırından

diğer açıdan bakarsanız görürsünüz 70 dakikalarda o görüntü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Şimdi ilk devreyi izlemedim,Oğuzhan'ın bu kadar üstüne gidilmesinin nedeni Melo'nun kırmızı kartlık pozisyonu mu? Eğer Melo tükürdüyse Oğuzhan haklı,tükürük yoksa haksız,fakat daha işler netleşmeden bu kadar üstüne gidilmesini anlayamıyorum.
    Nedeni o pozisyonda tam olarak tepkinin nedeni Melo'nun üstüne gelip itmesi Oğuzhan'ın, yani kızıştırdı ortalığı ondan.
    Screw you guys, I'm goin' home

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yeni çıktı fırından

Burada daha net. Tükürük görünmüyor.

http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-boyle-kizardi-2

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hareket yaptı demiyorum,sorumsuz bir hareketti,işte eğer tükürmediyse Oğuzhan rolünü iyi oynadı ve attırdı Melo'yu.Melo her maç böyle ikili aksiyonlar yaşıyor,bu sefer ya harbiden tükürdü ya da Oğuzhan rol yaptı,her iki durumda da ben kabul etmiyorum.
    O konuda haklısın da hakem de hemen dibindeydi.Zaten yakında netleşir.Ama tükürmüş olsa bu kadar olay yapmazdı diye düşünüyorum Melo.Saha içinde de twitterda da baya söyleniyor.Yapmış olsa susar kabullenirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bence sorulması gereken tek soru var, Melo tükürmediyse Oğuzhan ve hakeme ne olacak ?
    Bildiğim kadarıyla Meireles olayındaki şahsa bişey olmadı. Olmaması hataydı, eğer tükürmediyse, bence aynı hataya düşmemeli ve maç vermemeliler bir süre.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bildiğim kadarıyla Meireles olayındaki şahsa bişey olmadı. Olmaması hataydı, eğer tükürmediyse, bence aynı hataya düşmemeli ve maç vermemeliler bir süre.
    melo suçlu, hakem değil şunu bir anlayın meirelesin pozisyonunda direkt hakeme yönelikti hareketler
    Last edited by zeck17 : 28.Ocak.2013 at 01:18

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben sadece video koydum, tükürdü veya tükürmedi diye yorum yapmadım umrumda da değil açıkçası : ) Sadece görüntüler üzerinden konuşmak sizler için daha rahat olur dedim, Ayrıca Melo'nun olmayışı Galatasaray için avantajdır, yukarıda bu yorumu paylaşanlara katılıyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Roller değişmiş komik olmuş. Tükürmese niye hakem öyle karar versin değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Neyse,zaten kendini yere atan futbolculardan,oyunundan çok diğer olaylara yönelen futbolculardan oldum olası nefret ederim takım falan farketmez bizde de Nobre vardı,düşman başına.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Oğuzhan sadece melo pozisyonunda değil maç genelinde yaptığı hareket yok hep kendini yere atmalar ve darbeler zaten necip ve veli'den bahsetmiyorum 90 dakika oynamaları büyük başarı
    Kardeşim iyi hoş kendini attı öbürleri sert girdi bunları söylerken Hamit'in hiç bir şey yokken sağ kanatda kendini atıp zaman geçirmesini, Snejderin oğuzhan arkasındayken kendisini çektigini göstertip üstüne yatmasını bunlardan da bahset. Ben bunları bahane bulmuyorum yanlış anlama maç sizin hakkınızdı zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Harbiden Melo'nun dediği gibi 100 farklı açıdan da izlesek bir şey yok bu pozisyonda ama Oğuzhan'a koz vermemesi gerekirdi. Pozisyonda bir şey olmasa da en aşağı 4 maç bekliyorum ben.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Roller değişmiş komik olmuş. Tükürmese niye hakem öyle karar versin değil mi?
    Yalnız Meireles tükürdü diye atılmadı hocam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Hakem maç almazsa bu zaten ceza demek, peki ya oyuncu ne olacak ? Hiçbir şey olmayacaksa bu resmen haksızlık olur. Tabii varsayım üzerine konuşuyorum, çok net görüntüler çıkacaktır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Melo konuşmuyor o saniyede. Neden ağzını büzüyor onu da açıklayabilmek gerekli. Tükürüyor ya da tükürmüyor demek güç, çünkü hava kötü kamera net alamıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bende bir tükürük göremedim ama orda duddaklarının aldığı şekli anlamadım yani orda kelimede kurmuyordu sonuçta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yalnız Meireles tükürdü diye atılmadı hocam.
    Biliyorum yahu. Oradaki tükürmese niye raporuna yazsın olayı burada tükürmese niye atılsın olayı aynı şey.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Kardeşim iyi hoş kendini attı öbürleri sert girdi bunları söylerken Hamit'in hiç bir şey yokken sağ kanatda kendini atıp zaman geçirmesini, Snejderin oğuzhan arkasındayken kendisini çektigini göstertip üstüne yatmasını bunlardan da bahset. Ben bunları bahane bulmuyorum yanlış anlama maç sizin hakkınızdı zaten.
    Kesinlikle haklısınız hamit de aynı hataları yaptı zaman geçirmek için baya uğraştı doğrudur ama bir başka pozisyonda deltinho herhalde adı o adam kendini yerden yere attı sadece kart çıksın diye

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    melo'da suçlu hakem değil şunu bir anlayın meirelesin pozisyonunda direkt hakeme yönelikti hareketler
    Farketmez, tükürmeden rapora tükürdü yazdılar, hatadır sonuç olarak. Bi süre dinlendirilmesi gerekiyordu. Bu akşamki pozisyonda da, ben bir tükürük göremedim yine(belki ben görememişimdir, olabilir), raporda muhtemelen rakip oyuncuya tükürdü yazacak ve alması gerekenden yüksek bir ceza alacak Melo, üstüne gidilmeli. Hata tekrar edilmemeli bence.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Burada daha net. Tükürük görünmüyor.

http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-boyle-kizardi-2
    tükürük filan yok %100 belli.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Genç çocuk diye okuyup üfledi Melo işte uzatmayın. En son da elini havaya kaldırıp Allah seni korusun dedi o kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hakem maç almazsa bu zaten ceza demek, peki ya oyuncu ne olacak ? Hiçbir şey olmayacaksa bu resmen haksızlık olur. Tabii varsayım üzerine konuşuyorum, çok net görüntüler çıkacaktır.
    oyuncuya da hiçbir şey olmaz bence. eğer tükürmediyse Oğuzhan ceza almalı ama almaz. Mesela ; 'lan' ı küfür kabul ettik ama Veysel hiçbir ceza almadı. onun cezasını Caner çekti.

Bu arada maçın başında Elmander küfretti ama es geçti hakem.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Harbiden Melo'nun dediği gibi 100 farklı açıdan da izlesek bir şey yok bu pozisyonda ama Oğuzhan'a koz vermemesi gerekirdi. Pozisyonda bir şey olmasa da en aşağı 4 maç bekliyorum ben.
    4 maç verilirse bu ülkede olay çıkar size söyleyeyim sonuçta el hareketi yok oyuncuya tükürük de yok sadece Oğuzhanın oyunculuğu var

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yalnız bu işin iyice suyu çıktı.

Bu kadar basit mi arkadaş bu iş ? Tükürmek kadar kötü bir davranış var mı ki bir de bunun yapmadıysa boyutu var.

Bence o daha fena sonuçta kul hakkı diye bişey var, bildiğin adamın hakkına gasp oluyor. Bu adamın bu olayı ölene kadar belki de hatırlanacak.

Net açılar çıksın da bir eğer ortada tükürük yoksa ve Oğuzhan bunu yapmışsa büyük ayıp eder tüm ülkenin camiasına. Melo tükürmüşse de durum aynı olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Biliyorum yahu. Oradaki tükürmese niye raporuna yazsın olayı burada tükürmese niye atılsın olayı aynı şey.
    Birinde Oğuzhan'ın anlık tepkisiyle ve Melo'nun da karakterinin tükürmeye müsait olduğu için kartı gösteriyor,diğerinde oyuncuyla diyalog halindeyken tükürdü diye raporuna yazıyor.Fark bu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Galatasaraylı arkadaşlar önce tükürdü dediler, sonra tükürmemiş dediler. Ardından tükürmüş olsa bile kışkırtılmış dediler, sonra da Oğuzhan kışkırtıp rol yapmış dediler. Yetmedi Necip çirkinlik yapmış dediler. Önce bir sakin olun, olayın sıcağıyla klavyeye çullanmayın yahu.

İşin enteresan yanı bir tane Beşiktaşlı olmadan birbirinizi yiyorsunuz.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Benim kastettiğim Meireles'in cezası düşüyorsa hakem raporuna tükürdü yazmakla hata etmiş demektir, ceza almalıydı yani bence evet. Burada da , daha önce de yazdım ben tükürük göremedim ama emin olmak zor yağıştan dolayı. Rapora tükürdü yazar hakem, ama net bir görüntü gelir de tükürmediği ortaya çıkarsa, atılma sebebi de tükürük olduğu için cezası da kalkabilir diyorum. Doğrusu budur bence.

Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri