Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Melo'nun pozisyonunu full HD görüntü kalitesinde defalarca izledim. Hani konuşurken insanlar bazen istemsizce tükürürler fakat o pozisyonda o bile yok. Adamın ağzından hiçbir şey çıkmıyor. İlk maçta nasıl Burak emek hırsızlığı yaptıysa bu maçtada Oğuzhan aynı şeyi yaptı. Biraz objektif olun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Melo'nun pozisyonunu full HD görüntü kalitesinde defalarca izledim. Hani konuşurken insanlar bazen istemsizce tükürürler fakat o pozisyonda o bile yok. Adamın ağzından hiçbir şey çıkmıyor. İlk maçta nasıl Burak emek hırsızlığı yaptıysa bu maçtada Oğuzhan aynı şeyi yaptı. Biraz objektif olun.
    Full HD LED TV'de izledim ben de. Tükürme falan yok kimse ağzının şekli 'O' iken tüküremez. Orada Melo bir şey söylüyor. Dediğim gibi belki istemsizce 1-2 tükürük damlası mı ne kelime söylerken gelmiş olabilir o yani öyle tükürme amacı falan kesinlikle yok. Bir Galatasaray taraftarı olarak söylemiyorum bunu bir futbol izleyicisi olarak söylüyorum.

Ayrıca;

Last edited by Kaka Leite : 28.Ocak.2013 at 00:22 Reason: Silinen içerik hakkında yorum silindi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri