Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

"Yüzde yüz tükürüyor. İlla tükürük ağızdan balgamlarla olmaz. Havadan bir şey gitmesi gerekmiyor" böyle demiş Sergen. Şuanda sabah sabah sandalyeden kahkaha atarak düştüm. Ağzımızdan dalağımızı falan çıkarmalıyız herhalde tükürürken.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    "Yüzde yüz tükürüyor. İlla tükürük ağızdan balgamlarla olmaz. Havadan bir şey gitmesi gerekmiyor" böyle demiş Sergen. Şuanda sabah sabah sandalyeden kahkaha atarak düştüm. Ağzımızdan dalağımızı falan çıkarmalıyız herhalde tükürürken.
    Farklı olmak için çabalıyorlar, acınası durumdalar bence. Tükürmeye teşebbüs lafı türedi şimdi de, Meireles olayında bir sıvı var ama tükürük yok diyenler vardı net görüntüler çıkmadan oysa görüldü ki tükürük yok. Şimdi de niyetlenmiş, son anda vazgeçmiş diyenler çıktı. Bir de utanmadan hakem raporu diyorlar, çok çabuk unutuyorlar daha 1 ay öncesinde olanları. Bu tarz olaylarda artık hakem raporunun hiçbir işlevi kalmayacak, görüntüyle karar alınmış bir kere. Olur da PFDK ve Tahkim bu hataya düşerse, bu iş UEFA'ya taşınır. Melo tükürmedim diyormuş ısrarla, yönetim de Ligtvden tüm görüntüleri istemiş. 4-6 maç arası ceza verip tahkimden tamamen kaldırılması lazım. PFDK görüntülerine bakmıyormuş çünkü hakem raporuna bakıyormuş, mühim olan tahkimin tutumu ve kararı olacak. Çifte standart olursa, kendilerini yakarlar.

Mesaj Yetkileri