Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Her şeyi çok yanlış algılıyorsun. Tamam yönetimi transfer yapmaması yada başka şeylerle eleştirebilirsin ama rakibin senin oyuncun hakkında yaptığı açıklamanın aynısı kendi oyuncusu başına gelince de aynı tepkiyi vermesini istemelisin. Yönetimin transfer yapmaması onların bu konuda sessiz olmasını engellemez. Hiç bir şeyin de üstünü örtmez. 3 Temmuz sürecinden itibaren eskisi kadar güçlü olmadığı belli Fenerbahçe yönetiminin eskisine göre çoğu şeye sessiz kalınıyordu ve bu üstünlüğün el değişmesine neden oluyordu. Artık haksızlıklara ve oyunculara verilen yanlış kartlara, cezalara tepki koymanın zamanı geldi fazlasıyla sustu zaten yönetim.
o zaman değişim şart
bu yönetimin ne taraftar ne rakipler ne de medya gözünde güvenilirliği saygınlığı kalmadı
yada varsa da çok aza indi

sadece taraftarın gözünde bu hale gelmesi bile yeterli.

eski gücünden uzaklaştıralarsa fenerbahçe yi de güçsüzleştirmeyecekler kendileri ayrılacaklar.

zaten son yönetim listesi o kadar sönük ki gelişi güzel hazırlanmış gibi yıldırım kardeşler kendi başlarına takılıyorlar arada kiğili çıkıp görünürse görünüyor.

önceki yönetimler çok daha güçlüydü kadro en başta ali koç nihat özdemir mosturoğlu vs..

benim için fenerbahçe yönetimi şu açıklamayı yapmasın hiç gocunmam banane melo ne hali varsa görsün.
çıkar ali yıldırım demeç verir doğru yada yanlış derim ama resmi sitenden ne diye açıklama yaparsın.
ne oldu şimdi hiç birşey değişmedi sadece ortaya tartışmak için konu attılar.
yönetim bu açıklamayı yaptı diye, adnan öztürk insan içine çıkamayacak değil
galatasaray melo yu gönderecek değil vs vs

hiç bir yararı olmayan bir açıklama sırf ortalık karışssın gözler başka yana çevrilsin açıklaması.

biraz olgunluğa sahip her fenerbahçelinin mevcut durumda bu açıklamayı eleştirmesi gerekir.