1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Hayır her şeye burnunu sokan adnan öztürkün çocuklarına bu hareketi nasıl anlatabileceğini sorma ve Meireles'e linç kampanyaları başlatanlara bu harekette ne yapacaklarını sorma çabası. O harekette gs yönetimine ne olmuştu ? Kendileriyle ilgili bişey mi vardı ? Tamamen taraftara şirin gözükme, hareketi medya yoluyla iyice büyütme çabası vs.
    Herşeye derken ? Her hafta demeç mi veriyor Adnan Öztürk ? Beşiktaş'la stadımızı paylaşmıyoruz dedikten sonra kaç defa konuşmuş rakipler hakkında ? Avatarındaki şahıs Armayı öptü ve yaptığı terbiyesizlikler yanına kar kaldı. Tükürmediği halde tükürdü diye ceza alması ve armayı öpüp şov yapmasıyla doğru dürüst konuşulmadı bile. Adnan Öztürk kendi takımının maçında gelişen bir olay hakkında fikir belirtebilir, ülkede düşünce özgürlüğü var. Ayrıca resmi sitenizin ve sizlerin yaptığı gibi saçma bir kıyaslama da görmedim, Melo ya da bir başka oyuncumuz hakeme o tarz hareketler yapmadığı sürece, kıyaslama içerisine girmek elma & armuttan öteye gitmez.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Herşeye derken ? Her hafta demeç mi veriyor Adnan Öztürk ? Beşiktaş'la stadımızı paylaşmıyoruz dedikten sonra kaç defa konuşmuş rakipler hakkında ? Avatarındaki şahıs Armayı öptü ve yaptığı terbiyesizlikler yanına kar kaldı. Tükürmediği halde tükürdü diye ceza alması ve armayı öpüp şov yapmasıyla doğru dürüst konuşulmadı bile. Adnan Öztürk kendi takımının maçında gelişen bir olay hakkında fikir belirtebilir, ülkede düşünce özgürlüğü var. Ayrıca resmi sitenizin ve sizlerin yaptığı gibi saçma bir kıyaslama da görmedim, Melo ya da bir başka oyuncumuz hakeme o tarz hareketler yapmadığı sürece, kıyaslama içerisine girmek elma & armuttan öteye gitmez.
    Tamam ülkede düşünce özgürlüğü varsa Fenerbahçe yönetimi de istediğini demekte özgürdür Fenerbahçe yönetimi yaptığı açıklamada Meireles olayında gösterdiği tavırı kendi oyuncusu yapınca gösterebilecek mi ? Bunu soruyor. Uçak bileti hazır mı acaba Melo'nun bunu soruyor. Haklısın kıyaslama yanlış Meireles tükürmemişti Melo tükürüyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Tamam ülkede düşünce özgürlüğü varsa Fenerbahçe yönetimi de istediğini demekte özgürdür Fenerbahçe yönetimi yaptığı açıklamada Meireles olayında gösterdiği tavırı kendi oyuncusu yapınca gösterebilecek mi ? Bunu soruyor. Uçak bileti hazır mı acaba Melo'nun bunu soruyor. Haklısın kıyaslama yanlış Meireles tükürmemişti Melo tükürüyor.
    Eğer tükürdüyse uçak bileti hazırdır rahat olun siz ve daha kanıtlanmamışken dün takım otobüsüne bile alınmamıış melo büyük ihtimalle büyük bir ceza gelecek tükürmediyse bile bizde cezasız kalmaz böyle bir olay

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anlamıyor musun Adnan Öztürk niye aynı teraziye koysun ikisinide. İkiside farklı olaylar. Birinde tükürük ile suçlanıyor Fenerbahçe tarafından , Galatasaray'da Meireles'i o terbiyesiz hareket yüzünden suçladı. Birde Meireles tükürmemişti Melo tükürüyor demişsin

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

fenerbahçe yönetimin çok daha önemli öncelikleri var onlar konusnda taraftar merak içinde hiç bir bilgi yok ortada verilen vaadler de yalan çıkmış üstelik.
    bu olay patlayınca anında cevap verilmesi taraftar olarak seni memnun ediyorsa diyecek birşeyim yok

şu açıkalamdan tatmin olmaması lazım hiç bir fenerbahçelilin
    bu ülke neden polemikle besleniyor tek meselemiz bu mu fenerbahçe olarak cok daha önemli meselelere sahibiz.
    ama yönetim bunun ortalığı nasıl karıştıracağını taraftarı uyutacağını iyi bildiği için buna sığınıyor..

galatasaray yönetimi ya susacak, yada kaale almaz bir açıkalama yapacaktır.

şaka maka ünal aysal aziz yıldırımı yendi. son hamleler oynanıyor aziz yıldırım ve yönetimi adına o kadar net gözüküyor ki
    gerek aziz yıldırım yoruldu deyin gerek ünal aysal ın iş bilirliği gerek 3 temmuz gerekse de artık sinerjinin uyuşmaması
    bazen öyle bir hava vardır ne yapsan ters teper artık aziz yıldırım ve yönetimi de o havada.
    hayatta herkes bir dönem rastlamıştır böyle dönemlere ama kendi hayatında ama başkasının hayatında.

inatla o koltuğa sarılmayı bırakırsa aziz yıldırım fenerbahçeye en büyük hizmetlerinden birini etmiş olacak.
    aksi taktirde galtasaray her sene farkı acacak gibi gözüküyor kendi kendilerinin ayaklarına dolanmazlarsa.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    fenerbahçe yönetimin çok daha önemli öncelikleri var onlar konusnda taraftar merak içinde hiç bir bilgi yok ortada verilen vaadler de yalan çıkmış üstelik.
    bu olay patlayınca anında cevap verilmesi taraftar olarak seni memnun ediyorsa diyecek birşeyim yok

şu açıkalamdan tatmin olmaması lazım hiç bir fenerbahçelilin
    bu ülke neden polemikle besleniyor tek meselemiz bu mu fenerbahçe olarak cok daha önemli meselelere sahibiz.
    ama yönetim bunun ortalığı nasıl karıştıracağını taraftarı uyutacağını iyi bildiği için buna sığınıyor..

galatasaray yönetimi ya susacak, yada kaale almaz bir açıkalama yapacaktır.

şaka maka ünal aysal aziz yıldırımı yendi. son hamleler oynanıyor aziz yıldırım ve yönetimi adına o kadar net gözüküyor ki
    gerek aziz yıldırım yoruldu deyin gerek ünal aysal ın iş bilirliği gerek 3 temmuz gerekse de artık sinerjinin uyuşmaması
    bazen öyle bir hava vardır ne yapsan ters teper artık aziz yıldırım ve yönetimi de o havada.
    hayatta herkes bir dönem rastlamıştır böyle dönemlere ama kendi hayatında ama başkasının hayatında.

inatla o koltuğa sarılmayı bırakırsa aziz yıldırım fenerbahçeye en büyük hizmetlerinden birini etmiş olacak.
    aksi taktirde galtasaray her sene farkı acacak gibi gözüküyor kendi kendilerinin ayaklarına dolanmazlarsa.
    Her şeyi çok yanlış algılıyorsun. Tamam yönetimi transfer yapmaması yada başka şeylerle eleştirebilirsin ama rakibin senin oyuncun hakkında yaptığı açıklamanın aynısı kendi oyuncusu başına gelince de aynı tepkiyi vermesini istemelisin. Yönetimin transfer yapmaması onların bu konuda sessiz olmasını engellemez. Hiç bir şeyin de üstünü örtmez. 3 Temmuz sürecinden itibaren eskisi kadar güçlü olmadığı belli Fenerbahçe yönetiminin eskisine göre çoğu şeye sessiz kalınıyordu ve bu üstünlüğün el değişmesine neden oluyordu. Artık haksızlıklara ve oyunculara verilen yanlış kartlara, cezalara tepki koymanın zamanı geldi fazlasıyla sustu zaten yönetim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Her şeyi çok yanlış algılıyorsun. Tamam yönetimi transfer yapmaması yada başka şeylerle eleştirebilirsin ama rakibin senin oyuncun hakkında yaptığı açıklamanın aynısı kendi oyuncusu başına gelince de aynı tepkiyi vermesini istemelisin. Yönetimin transfer yapmaması onların bu konuda sessiz olmasını engellemez. Hiç bir şeyin de üstünü örtmez. 3 Temmuz sürecinden itibaren eskisi kadar güçlü olmadığı belli Fenerbahçe yönetiminin eskisine göre çoğu şeye sessiz kalınıyordu ve bu üstünlüğün el değişmesine neden oluyordu. Artık haksızlıklara ve oyunculara verilen yanlış kartlara, cezalara tepki koymanın zamanı geldi fazlasıyla sustu zaten yönetim.
    Susan yönetim değil taraftar oldu, susan yönetim değil susturulan muhalefet tarafı oldu, susan yönetim değil susması gereken yönetim oldu

Fenerbahçenin bu duruma gelmesini sağlayan onlardı transferleri yapan onlardı hocaları tazminatla gönderen onlardı hatalarını kabul etmeyen de onlardı 3 temmuz sürecinde hatalı olanlar yine onlardı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Susan yönetim değil taraftar oldu, susan yönetim değil susturulan muhalefet tarafı oldu, susan yönetim değil susması gereken yönetim oldu

Fenerbahçenin bu duruma gelmesini sağlayan onlardı transferleri yapan onlardı hocaları tazminatla gönderen onlardı hatalarını kabul etmeyen de onlardı 3 temmuz sürecinde hatalı olanlar yine onlardı
    Taraftarın sustuğu falan yok. Şu an bir kısım yönetim ve Aykut'u desteklerken bir kısmı tamamen karşı. Karşı çıkan taraf ta gerektiğinde takımı, yönetimi ve hocayı protesto etti, istifaya bile çağırdı. Hatta istifadan döndüğü için dönek bile dediler.

Asıl sorun bizim gibi karşı olanların sayısının malesef az olması ve bu herifleri başımızdan kovamıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

o zaman değişim şart
    bu yönetimin ne taraftar ne rakipler ne de medya gözünde güvenilirliği saygınlığı kalmadı
    yada varsa da çok aza indi

sadece taraftarın gözünde bu hale gelmesi bile yeterli.

eski gücünden uzaklaştıralarsa fenerbahçe yi de güçsüzleştirmeyecekler kendileri ayrılacaklar.

zaten son yönetim listesi o kadar sönük ki gelişi güzel hazırlanmış gibi yıldırım kardeşler kendi başlarına takılıyorlar arada kiğili çıkıp görünürse görünüyor.

önceki yönetimler çok daha güçlüydü kadro en başta ali koç nihat özdemir mosturoğlu vs..

benim için fenerbahçe yönetimi şu açıklamayı yapmasın hiç gocunmam banane melo ne hali varsa görsün.
    çıkar ali yıldırım demeç verir doğru yada yanlış derim ama resmi sitenden ne diye açıklama yaparsın.
    ne oldu şimdi hiç birşey değişmedi sadece ortaya tartışmak için konu attılar.
    yönetim bu açıklamayı yaptı diye, adnan öztürk insan içine çıkamayacak değil
    galatasaray melo yu gönderecek değil vs vs

hiç bir yararı olmayan bir açıklama sırf ortalık karışssın gözler başka yana çevrilsin açıklaması.

biraz olgunluğa sahip her fenerbahçelinin mevcut durumda bu açıklamayı eleştirmesi gerekir.

Mesaj Yetkileri