Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Yves Drogba ile 2012-2013 2.yarı sezonundan itibaren 1.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 EUR ve 2013-2014 sezonu için 4.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncuya imza ücreti olarak 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında toplam 4.000.000 EUR ödenecektir.Oyuncunun Uluslararası Transfer Sertifikası, Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla Çin Futbol Federasyonu'ndan talep edilmiştir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=257867
Hos Geldin DROGBAAA!!!!
ve son sozum tesekurler unal aysal galatasarayi tekrar dunya klubu yaptigin için.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=257867
Hayırlı olsun, Sneijder transferinden daha çok sevindim.Drogba'yı parçalı ile görmek muhteşem olacak.
![]()
1.5 yıllık maç başı hariç 10mn Euro ödeyecek Galatasaray oyuncuya. Para muhabbetini pek sevmem ama pek mantıklı iş gibi gözükmüyor.
Hayırlı olsun ama şurayı anlamadım:
"Ayrıca oyuncuya imza ücreti olarak 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında toplam 4.000.000 EUR ödenecektir."
Toplam 8 milyon euro mu yoksa 2'şer milyon euro mu?
Edit: Toplam 4 imiş tamamdır.
Unal Aysal : "Butun taraftarimiza yonetimizden hediye olsun"
Ünal Aysal: Drogba, Galatasaray gibi büyük bir camiaya gelmekten dolayı çok mutlu.
Unal Aysal: "Drogba, hem benimle hem de Fatih Terim ile telefonda görüştü." (GS TV)
Ünal Aysal: Büyük kulüpler büyük hedeflere büyük oyuncularla varıyor.
![]()
Vay be
Almanyaya Schalke macina gidesim var
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Drogba'ya 10m euro vereceğiz 1,5 yıl için.Yani 0,75 yıl için 5m euro
Ancak ben bunu normal olarak görüyorum.Shenhua'dan yıllık 12m euro alırken bizden 5-6m euro gibi bir civarda para alacak olması gayet normaldir.
Hayırlı olsun GalatasarayımızaÇok şey katacaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bütün gs kariyerlerini silip güncelleme bekleyebilirsiniz artık![]()
Ünal Aysal: Tahmin ediyorum bu kadar transferle taraftarımız mutlu olacaktır. Ama son güne kadar hocamızın isteği doğrultusunda çalıcağız.
hayatımda ilk defa galatasarayı kıskanıyorum.takımımın bu denli kötü yönetilmesininde payı büyük bunda.
Son günlerde bomba transferler gelmezse, Avrupa'da devre arasının en flaş takımı olduk.Transfer döneminde gelen adamlar Drogba & Sneijder, vay vay vay.
![]()
Hahahahahahah Drogba geldi Drogbaaa
Maliyetine gelince de zaten bu adam 1 sezonda 15 milyon alıyordu çinde tabi türkiye standartları ucuz ama altın çilek bile normal çilekten ne kadar pahalı olduğu ortada ve ben maliyetini çıkaracağına eminim![]()
Parasını aslında bir gram önemsemiyorum.Ünal Aysal ve yönetime finansal açıdan çok güveniyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Drogba kaç numarayı giyer kahin arkadaşlar lütfen yardım edin
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Floryada calisan ender unsalda soyledi yonetim shaqiri için 13m ayirmisti geçen yil ? iste o paralar sneijder ve drogba parasi![]()
Sneijder&Drogba. Belki stoper gelmeyecek ama, kendimi de tutamıyorum bundan daha iyisi olamazdı.![]()
Fil dişi finale kalmamalı, tez zamanda elenmeli.![]()
Bir Transfer daha var hazır olalım![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Stancuya Culio ya Yiğit Gökoğlana verilen paralara bakıyorumda çatır çatır harca paraları DROGBA helal olsun .