fake degildir drogba giymis bile formayi =))
![]()
fake degildir drogba giymis bile formayi =))
![]()
@byariff sahtedir o,Drogba'nın böyle mi olur omuzlar hiç? daracık.
Dedim size pazartesi diye. Bitti denim size teşekkürler Hasan Şaş yanıltmadığın için![]()
Eğer koldaki dövme şop değilse ki değildir resimdeki Drogba![]()
Ben korktum Ünal Aysal'dan... Sene sonunda Fatih Terim'i şutlayıp Jose Mourinho'yu getirirse hiç şaşırmam -ki Real Madrid'de ne kadar kalacağı meçhul, İspanyol futbolcularla arası açık, özellikle Casillas ve Ramos ile sanırım. Bunun yanında oyuncu da yönlendiriyor Galatasaray'a konudan takip ettiğim kadarıyla![]()
Mourinho benim kafadan gidiyor bende FM'de başarısız oluyorum. Benim gibi düşünen taktikçiler artık o taktikler işe yaramıyor. Kanat sisteminden bahsediyorum.![]()
Mou'nun bu yönlendirmelerinin hepsi Fatih Terim yüzündendir net. Adamların çok iyi arkadaşlığı var ve Mou'nun da biraz sempatisi var Galatasaray'a ama gelmez![]()
Bu arada Milan Baros'un TFF'de ki kadroda ismi var o yüzden Drogba'nın 15 numarayı giymesi olanaksızmış.
Edit:
Ünal Başgan @UnalBasgan
Her şey "Çarşıdan aldım Shaqiri, eve geldim Necati" esprisini yaptıklarında başlamıştı.
Drogba'yı Sneijder'den daha çok izlemek istiyorum.Alsın yardırsın,yıksın geçsin ortalığı istiyorum.Tabi gol atarsa da güzel olur![]()
Last edited by europeanconquer : 29.Ocak.2013 at 12:16
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O değil de. Şimdi koskoca Drogba ermanın ahmetin diline düşecek her hafta ya ona yanıyorum
"Bir Vlemincksx değil"
"Drogba adamsa çıkar konuşur"
"Aldıgı para hepimizin cebinden gidiyor"
"Umut'a Burak'a yazık oldu Drogba kim"
yazık adama be![]()
[youtube=iQpHwvmH2nQ]66[/youtube]
Neden 66 acaba![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Özellikle oyuncuların gelmeden önce Mourinho'yu arayıp bilgi alması onunda''Galatasaray'a git'' demesi aklımdaki soru işaretlerini arttırıyor. Acaba seneye kendine takım mı kuruyor erkenden.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Beyler Afrika Uluslar Kupası hangi kanalda yayınlanıyor herhangi bir ülkede ?
Fatih Terim giderse yerine Mourinho düşünülür mü, teklif yapılır mı bilemem ama, hem Mourinho'nun ülkemize gelmesi hem de Fatih Terim takımın başından ayrılması yüksek ihtimaller değil bence.
Mourinho'nun Fatih Terim'e karşı bir sempatisi var, kendisi bahsetmişti, 2000 dönemlerinden dolayı. Birlikte yedikleri yemek falan da olunca, arkadaşlar diyebiliriz herhalde. Hamit, Sneijder ve Drogba transferlerinden tavsiye vermiş olması güzel, altında başka bir şey olduğunu sanmıyorum.![]()
Bu tarz bir dizilime dönsek aslında çok iyi olur. ya da 4-5-1 'de olabilir sanırım Drogba geldiğine göre ama tek forvette nasıl oynuyor bilemiyorum izlemedigim için. İş artık Fatih Terim'de bitiyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ünal Aysal gitgide Aziz Yıldırım'a mı benziyor yoksa ben mi yanılıyorum.Aradaki tek fark üslup. Başkanlığa başladığı günden bugüne yaptığı atılımlar, ekonomik kazançlar ve yıldız transfer isteği. Sonunuz hayrolsun : )
Drogba transferine başta olumlu olarak bakmıştım ama fiyatları görünce "Yine mi?" demekten alamadım kendimi. İmza ücreti + Garanti Para + Bonuslar 25 milyon lira ediyor. Bizim kulübü yöneten yöneticilerde Futbol zekası yok, 25 Milyon lirayla Türkiye'nin 7 bölgesinde içinde kolej bulunan 7 tane futbol akademisi kurulur o zaman Barcelona olmanın adımları sağlam şekilde atılırdı. Ama Galatasaray Real Madrid olma yolunda daha doğrusu Real'e benzemeye çalışan ama genelde çuvallayan önceki senelerin Fenerbahçe'si olma yolunda.
Ünal Aysal'ın diğer başkanlardan farklı bir duruşu olduğunu ön görürdüm ama o da gösteriş meraklısı çıktı.
...
Mou ile Fatih Terim sezon sonu takim degistircek heraldeFatih Terimde transferlere baslasa iyi olur.Mou Besiktas ve Fenerbahce icin onlemlerini aldi Fatih Terimde Atl. Madrid ve Barcelona icin calismalara baslamali.
![]()
Bizim insanlarımızın zihniyeti değişmediği sürece verilen astronomik rakamlar değişmeyecektir. Başarı,gelir, şan istiyorsan parayada kıyacaksın elbette. Türkiye Liginde büyük takımlar transfer döneminde Anadolu kulüplerine nazaran daha fazla eziliyorlar. Örnek olarak söylüyorum; Bugün x adlı anadolu kulübünden bir futbolcuyu istersen hele de büyük kulüpsen baştan 10 Milyon Euro'yu gömüyorlar, ardından ilginç oyuncu taleplerinide sıralıyorlar. Eminim ki Avrupa'dan istense bu oyuncu bu kadar ücret talep etmeden cüz-i bi miktara transferi kolaylaştırırlar buda Avarupa hayranlıgımızdan kaynaklanıyor. Rakibimize gideceğine başka yere gitsin boşver mantığı. Dikkat ettiysen. Ligimizde oynamış eski oyuncuların bizimle alakası olmayan yeni takımlarında gol atıcan bile spor sitelerinde anahaber oluyor, neyse işe büyük kulüp karışınca nereden gömersem mantığı çıkıyor. Sonrada anadolu kulüpleri eziliyor, büyük kulüpler parayı götürüyor zırvalamaları başlıyor. Eeee götürecek tabi. Sen adamı her transfer döneminde gömmeye çalışırsan adam da çareyi dışarıda bulacak.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Dün transferden sonra büyük oyuncuların yanında genç oyunculara da yöneleceğiz dedi. Fatih Terim'in de bu yönde söylemleri var. Hala Emre Çolak'a şans vermesi de bunun göstergesi. Bir transfer yeterliydi aslında, Sneijder hem meşhur çilek söyleminin altını doldurmuştu, hem de gerekli ve mantıklı bir transferdi. Eboue'nin girişimi ile başlayan süreç de Drogba bir fırsat haline gelmiş, hem başkan hem de hocanın ortak isteği ile gerçekleşmiş bu transfer.
Bundan sonra sol bek dışında yabancı alınmayacağını düşünüyorum, belki bir yabancı stoper gelebilir. Yaz dönemi hedef potansiyeli olan veya takıma direk katkı verebilecek Türk oyuncular olacaktır. Yıldız rüzgarına kapılıp gidersek hem takım olamayız, hem de bu maliyetleri karşılayamayız. Bir yandan borçları azaltmaya hatta kapatmaya çalışırken, diğer yandan da başarı hedefleniyor. Bu kolay bir iş değil, şimdilik fena gitmiyor umarım bundan sonrasının planları da iyi yapılmıştır, söylediklerinin arkasında dururlarsa Ünal Aysal - Aziz Yıldırım kıyası taca çıkar.
Ayrıca yakında zamanda rekabetin adının Ünal Aysal - Ferit Şahenk olarak değişmesi muhtemel, esas o günler enteresan olacak. Kendi şirketlerinde sermaye arttırımı uzmanı olan Şahenk de aynısını Fenerbahçe için yaptığı zaman ezberden atıp tutanların tepkisi ne olacak o da merakımı cezbediyor.![]()
yemek sonrası basın mensuplarına poz veren Burak Yılmaz ve Gökhan Zan, Galatasaray'ın Didier Yves Drogba transferini duyuncu şaşkınlıklarını gizleyemedi. Fildişi Sahili yızdız forvetin Galatasay' a transfer olduğunu basın mensuplarından öğrenen Gökhan Zan, "Cidden geldi mi? Biz de haberleri internetten okuyoruz. Geliyor diye yazıyordu fakat kesin bilgim yok" diyerek transfer bombasını basın mensuplarından öğrendi. Drogba transferi hakkında konuşmak istemediğini belirten Burak Yılmaz'ın ise şaşkınlığı gözlerden kaçmadı.
Okan Suat Ümit diyorsun dikkat et. Beklerde de Capone ve Ergun (Hakan Unsal) var. Adamlar bütün maç git gel koridor yapıyorlardı.
Ne Selcuk hamit veya amrabat okan suat ümit kadar koşmuyor. mucadele etmiyor.
Ne de Riera Hakan Unsal kadar git gel yapamıyor. Daha dayanıksız.
Şimdi böyle diyorsunuz ya bunun kazançlarını anlatayim ben:
1-Galatasaray dünyadaki prestiji arttı spor kanalları çoğu ülkede son dakika verildi canlı yayın yapıldı
2-Galatasaray hisse satarken artık değeri artacak ve artık dünyadaki iş adamlarının satın alma durumu olacak
3-Gsstore geliri
4-Gelecek sezon sonu Türk Telekom'la forma anlaşması bitecek bildiğim kadarıyla neden bir Fly Emirates Sponsor olmasın sonuç da önümüzdeki yıl da oynarsak dünyada reklam için uygun bir takım olacağız
5-Artık taraftar şampiyonlar liginde kim gol atar dendiğinde sadece burak diyemeyecek Drogba hem kendini hem takımı oynatan bir isim
6-Zaten bu adam Chelsea ve Shensua'da daha fazla para alıyordu
7-Galatasaray store olayını dünyaya yaymaya çalışıyor almanyadan başlamak üzere
8-Son olarak Ünal Aysal'a tüm Galatasaraylılar ekonomik yönden güveniyor adamın başarılarına bakılırsa şirketlerine bakılırsa ya da saygınlığına anlaşılacaktır
Alt yapı konusuna da gelirsek altyapı şimdi açılsın verimli olsun denilecek bir olay değil bugün başarı sağlanmazdı galatasaray her gün başarılı olmak zorunda daha 2 yıl önce Adnan Polat'ın transfer politikası belliydi Hoca iyi olsun ucuz oyuncularla başarılı olsun diyordu olmuyordu takım uyumlu olmak zorunda kimse de şu anda Fatih Hocaya bir şey diyemez
Futbolcu Bilgileri
Vay arkadaş geçen hafta Sneijder Galatasaray'da yazıyordu başlıkta bu hafta Drogba Galatasaray'da yazıyorBen hâlâ uyum sağlayamadım, boşluktayım şu an
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
1.5 yilligina 10 milyon Euro karsiliginda Drogba mi?
4 yilliigina 8 milyon Euro karsiliginda Bienvenu mu?
En azindan umut edersin ki Drogba genc bir kac oyuncunun gelismesine yardimci olur, sana mac kazandirir, kupa kazandirir. Bienvenu'nun kendine faydasi yok.
Drogba'nin parasini degil, Bienvenu'nun parasini, Krasic'in parasini, Riera'nin parasini, Quaresma'nin parasini alt yapiya harcamak cok daha mantikli geliyor bana.
Not: Bienvenu'yu yetistirebilecek olsan, alttan Turk oyuncu yetistirirsin zaten.
Ayrıca salt para hesabı yapmak da mantıklı olmuyor, kime verdiğin önemli bu paraları. Sneijder & Drogba'dan ziyade, Amrabat'a verilen para fazladır bence. Rakamın fazla olmasından ziyade, değer mi diye sormak lazım.
Bu ülkede ne alt yapı ne de Porto modelinin olacağına da inanmıyorum. Alt yapı sabır işidir, bizim yapımızda bu yok. Bizim 1'e alıp, 10'a 20'ye sattığımız oyuncu da yok, ülke çapında. Bunu başarabileceğimizi de hiç sanmıyorum. Çünkü buraya gelen adamlar kendilerini geliştirmiyorlar, daha da geriye gidiyorlar.
Bize en uygun sistem, kaliteli yabancılar ile Türk futbolcuları harmanlamaktır. Alt yapıdan oyuncu da bu kadrolara ancak şansının yardımıyla girer. Geçen sene Riera solda iyi performans verse Emre o kadar oynayamazdı, keza Semih, Servet ceza almasa, Gökhan sakatlanmasa şans bulabilecek miydi meçhul.
Taraftar alt yapıdan gelen oyuncuyu seviyor, Semih çok değerli pek çok Galatasaray'lı için, bizden biri gözüyle bakıyoruz çünkü ama o oyuncunun gelişim sürecini sevmiyor, beklemeyi sevmiyor, hata yapmasını kabullenemiyor, hata yapa yapa olacak diyemiyor. Çelişkiler yumağı var yani.
@balde_mir_07
Sırf gösteriş diye ki gösteriş de değil Sneijder ve Drogba alınmasamıydı ? Yine Necati'yi alıp yaratıcı oyuncu diyede Erman Kılıç'ı mı alsaydık ? Gösteriş kelimesini kabul etmiyorum ben.Yazın olsaydı bu transferler,evet gösteriş olurdu ancak Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'yi eleyebilmek için komple bir forvete ve maç içinde fark yaratabilecek yaratıcı oyuncu eksikliği vardı bizde.Tam yerinde transferler yapıldı.Mali açıdan riskli evet ancak 1,5 senede toplam 18m euro alacak bir futbolcuyu 10m euroya ikna etmek de bir başarıdır.Sonuçta yıldızı sönmüş biri de değil geçen yıl Chelsea'nin kazandığı kupalarda akla gelen ilk 3 isimden biri ve bu isim bundan ucuz da olamaz.
Ünal Aysal'ın üslubu yeter Aziz Yıldırım karşısında ancak bu şimdilik böyle çünkü aldığı görev süresi çok kısa.İleride başkanlık koltuğunu bırakmamak adına Gollum'a dönüşme ihtimali yok değil![]()
aslinda hersey çarsidan aldik shaqiri eve geldik necati sozleriyle basladi..![]()