Anket Sonuçlarını Görüntüle: Küçük ülkenin yürekli gençleri devler liginde devlere karşı akibeti ne olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Devler ligi devlerindir. Küçük ülkelerinde başarılar

3 23.08%
  • Bi dev olmasa da 3. olup Avrupa ligine kalabilirler

3 23.08%
  • Devlere kafa tutmak yürek işidir ve San Marinoda fazlasıyla mevcuttur fakat çeyrek finali göremezler

5 38.46%
  • Çeyrek Final

0 0%
  • Yarı Final

0 0%
  • Final

0 0%
  • Devlerin Devi

2 15.38%
Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
421 ile 450 arası toplam 510 sonuç

Konu: San Marino Devler Liginde Devlere Karşı |7.Sezon|

Hoca napmıssın oyle bea takım ortalaması aklımı aldı neyse hoca bence ezcuk tecrubelı adam al Sana bunu dıyorum fakat ben oynarken 'FM08 hala pc'ım yeterlı degıl 13 e ama aldım elımde orjınal var ama neyse bende oynarken takımımım yas ortalaması 23 u gecmez oda bır kac yaslıdan kaynaklı ama al sen bır 2 tane yaslı :'

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tutoring yaptırırsın al yav beni al ben oraya geliyim arttırırım kararlılığını bunların.

Baya da hızlı geçmiş, transferleri bekliyoruz "Kıristiyano" Ronaldo'yu istiyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    sen bi hevesle kaptırınca sezonun nasıl geçtiğini anlamadım ama bu geçiş sezonunda hızlı ilerlemen iyi olmuş bence. ligde ve kupada boyumuzdan çok çok büyük işler başarmışsın tebrikler. yalnız bizim o izlenen çocukların büyük bir kısmını elinde tutmaya çalış, inter gibi dev leş kargalarında yedek olup harcanmasın çocuklar özellikle san marinolu olanları bi yere yollama kalsınlar takımda
    San Marinolu gençleri bırakmam en kötü genç takıma yollarım Diğer izlenilenleride satmas gibi niyetim yok teklif gelir yönetim kabul ederse elden bisi gelmez tabi ama gittikleri takımda yedek kalmazlar nerdeyse hepsi milli oldu
    Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam yaklaşık 40 dakikada okudum bütün kariyerini. Ortalarda 2-3 sayfa atladım uykusuzluktan. Gerçekten çok başarılı olmuşsun.
    Eyv hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Serie A'ya fırtına gibi girdik, kupayı da aldık, Avrupa Ligi prestij açısından önemli olur diyeceğim ama sonuçta Milli Takımın takımı, ne derece doğru olur bilemedim şimdi
    Milli takımdan ümidi kestim ben ya 1-2 turnuva daha iddialı degiliz kasmıyorum elle tutulur mesela top kapması 12-13 olan 1 stoperim olana dek kasmıcam idda yok 2022 falan otutur takım
    Quote Originally Posted by akuli View Post
    Hoca napmıssın oyle bea takım ortalaması aklımı aldı neyse hoca bence ezcuk tecrubelı adam al Sana bunu dıyorum fakat ben oynarken 'FM08 hala pc'ım yeterlı degıl 13 e ama aldım elımde orjınal var ama neyse bende oynarken takımımım yas ortalaması 23 u gecmez oda bır kac yaslıdan kaynaklı ama al sen bır 2 tane yaslı :'
    Yaşlıya gerek yok ki herifler canavar gibi oyunu acaınca ss paylaşırım Petriso Suru denen bi insan azmanı var mesela bence düyanın en iyi stoperi herif forvet kadar gol attı
    Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Tutoring yaptırırsın al yav beni al ben oraya geliyim arttırırım kararlılığını bunların.
    Baya da hızlı geçmiş, transferleri bekliyoruz "Kıristiyano" Ronaldo'yu istiyoruz
    Bakalım özellikle küme düşen Roma ve Fiorentina gibi takımlara çökecez tabi adam kaldıysa Ama maaş olarak dengeleri bozamam. Ayıca şuan takımın transfere çok ihtiyacı yok geçen sene hemen her takımı yendik Seri-Ayı tanıyoruz artık şimdi onlar düşünsün

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Avrupa bekle bizi. San Marino'nun gençleri olarak döner bıçaklarını aldık geliyoruz.

Gruplardan çıkamaz demiştim ama Serie A'ya çıktığında da düşer diye düşünüyordum. Nirvana yarat bize hocam !

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupa bekle bizi. San Marino'nun gençleri olarak döner bıçaklarını aldık geliyoruz.
    klüpten cok senin beklentilerini yerine getirememekten üzlüyorum
    Gruplardan çıkamaz demiştim ama Serie A'ya çıktığında da düşer diye düşünüyordum. Nirvana yarat bize hocam !
    İnş bakalım gruplardan cıksak yeter ilk sezon

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yeni sezona güzel başlamak iyidir

Transferde biraz vites büyülttük bu sezon artık kafaya oynama düşüncesindeyiz zira geçen sene sinyali verdik

Kamp boyu il sınırından cıkmadık

Avrupa Ligi Kuraları çekildi direk gruplardan başlamak güzel ama biraz daha kolay gruba düşmeyi isterdik

e birazda milli takım haberleri şu sıralar 120 ile 160 arasında gel gitler yaşıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Belçika ne yapmış öyle ya? Hazard etkisi heralde

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dünya Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasını hiç bize anlatmadın Juan Hoca, bileydik bari San Marino yok diye yoksayma oraları

Transferler akıyor, San Marino artık ülke olarak ana sektörü futbola yöneltti, inanıyoruz, bir gün biz de grup 3.-4. olacağız elemelerde

Hocam transferler iyi de 6 sezondur takımı gençleştirme operasyonun var farkındaysan. Bi kadroyu düzene soksan, 30 milyon euro harcamışsın. 2 tane 26-27 yaşında çok iyi oyuncu alabilirsin. Hem abilik de yaparlar. Ha gerçi San Marino kulüp takımını serie a'ya taşıyan birine laf edilmez ama nacizane...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Juan Diaz "Yok artık bir de şampiyon olsun"'a tek oyu sen verdin dimi len

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Belçika ne yapmış öyle ya? Hazard etkisi heralde
    sen diyene kadar dikkatimi bile cekmedi ahaha nasıl odaklandıysam San Marinoma
    Juan Diaz "Yok artık bir de şampiyon olsun"'a tek oyu sen verdin dimi len
    yok ben vermedim hatta oy kullanmadım takımın maçlarına bakıcam önce

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dünya Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasını hiç bize anlatmadın Juan Hoca, bileydik bari San Marino yok diye yoksayma oraları

Transferler akıyor, San Marino artık ülke olarak ana sektörü futbola yöneltti, inanıyoruz, bir gün biz de grup 3.-4. olacağız elemelerde
    Bundan sonra ekistira bilgileri paylaşırım önümüzdeki olmasada inanıyorum 2022 falan kafaya oynayacaz giagobbi ucuyor oyunu acarsam ss veririm film izliyorumda
    Hocam transferler iyi de 6 sezondur takımı gençleştirme operasyonun var farkındaysan. Bi kadroyu düzene soksan, 30 milyon euro harcamışsın. 2 tane 26-27 yaşında çok iyi oyuncu alabilirsin. Hem abilik de yaparlar. Ha gerçi San Marino kulüp takımını serie a'ya taşıyan birine laf edilmez ama nacizane...
    Aşırı gençleştik farkındayım ama seri a ya cıkınca en uca vardık. Dolayısıyla her bölgede en az 2 genç düşündük sistemi oturtmaya calıstık bu yıl eksik bölgelere nokta atısı genç hedef artık kupalara ambargo koymak Saolasın bu arada Ha birde el mahkum maaş olarak veremiyoruz fazla abiler fazla maaş istiyor aşırı gençleştirmemde en büyük sebeb bu şuan bölgeleri kapadık diye düşünüyoruz bu genclerle gidebildigimiz yere kadar gidecez inş arada küme düsenlerden abiler

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam en az final bekliyorum ona göre

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Hocam en az final bekliyorum ona göre
    ben zamanında seri c kupasında bile finale cıkamadım yauu elinizi vicdanınıza koyun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gönül isterdi ki lige süper kupayla başlayalım ama olmadı..ve biz juventusa degil kaleci Tim Krula yenildik. Adam insan degil birader golüde resmen tsubasanın misakini ayagını ittirdigi gibi attık ahtapot gibi nereye nasıl vurursan vur cıkarıyor ben böyle bişi görmedim arkadas..golde resmen ken wakasimazu gibi bir direkten digerine uctu ama yetişemedi..deli oldum valla stadda bagırdım zaten kimse bunun velisi gelsin alsın diye

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu gece oyun moyun yok krul tüm heyecanımı aldı..Arogdaki zincirle baglanan herifin adı neydi onun kaleci versiyonu resmen :F Federasyona başvuruda bulundum zaten. Ayağına pıranga takıp direge bağlasınlar maç adil olsun dimi canım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biz San Marino'luyuz zaten ayağımıza geleni vuruyoruz bari buna izin verin diyeydiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fark yemediğin iyi olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Biz San Marino'luyuz zaten ayağımıza geleni vuruyoruz bari buna izin verin diyeydiniz.
    Yav böyle diyon bi taraftan da kupayı kazanırıza oy atıyon oyuncularımın beynini yıkıyon herifler tuhsal çöküntüye giricek
    Fark yemediğin iyi olmuş
    İstatistikler juvenin lehine gibi gözükse de öyle aman aman ezilmedik ortadaydı şutların çoğu uzaktan belirgin şanslara baksana ligde krula markaj vericem topuklarını sıktırıcam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Yav böyle diyon bi taraftan da kupayı kazanırıza oy atıyon oyuncularımın beynini yıkıyon herifler tuhsal çöküntüye giricek

İstatistikler juvenin lehine gibi gözükse de öyle aman aman ezilmedik ortadaydı şutların çoğu uzaktan belirgin şanslara baksana ligde krula markaj vericem topuklarını sıktırıcam
    Sicilya sana yakın sanırım orada mafya babaları çok birine söylemen yeter

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben de tam Sicilya diyecektim, oradan tanıdık çıkar hocam sıktıralım mı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sicilya sana yakın sanırım orada mafya babaları çok birine söylemen yeter
    Ben de tam Sicilya diyecektim, oradan tanıdık çıkar hocam sıktıralım mı
    Yok yok Allah'a havale ettim dürzüyü

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu aralar oyunu açıp oynama fırsatım olmadı. Neyse sezona merhaba deme vakti (: en son kupada 5 atıp kupayı almıştık ama ligde 2 kez magluğ olmustuk makus talih devam ediyore

ve baya sinirlendigim bir maç olmustu kadrodan o kadar umutluyum ki gencler ve yeni takviyelerle kafaya rahat oynarım diyordum bologna karşısında ciddi sıkıntılar yaşadık.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Adamlar belalım oldu resmen galibiyetim yok heralde regginaya karsı

Tarihimizin ilk avrupa maçına çıktık. Geriye düşmemize rağmen 2-1e getirdik fakat biraz avrupa deneyimsizliği biraz da rakibi hafife almaktan ötürü çok önemli 2 puan kaybettik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

San Marino yabancı takımlarla oynadı demek ha Herifler ilk defa farklı ırk gördüler herhalde

Bir de ülke dışına çıkınca daha fena olacak, pasaportları tamamlayalım da problem olmasın acemilikten ötürü falan kalmayalım ortada

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bitti herhalde yav bu kariyer

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bitti herhalde yav bu kariyer
    Yok ya, nişana kınaya neyim gitmiştir.