Mancini sonunda bu adamdan bıkmış. Ama biraz ucuza satmıyor mu?
http://imageshack.us/photo/my-images...transfert.png/
Alsam mı ki?![]()
Biraz önce Real Sociadad karsı yaptıgım maçta messi gol atınca spiker diyor ki "aman allahım ağlamak istiyorum messi gol attı " koptum resmen![]()
kalecim topu çizginin dışında tuttu reklam panolarının orada dolaşıp ceza sahasına tekrar girip degaj yaptı hakem korner demedi.
oyuncu etkisine dikkat beyler, kendi oyuncum bile ihtimal vermiyor ne yani hayal kuramazmıyım
![]()
Last edited by Önder HOCA : 26.Ocak.2013 at 19:04
Ve bende kayış kopar...
Kaka ile henüz hiç çalışmadık ancak sevdiği kişilerde ben varım. Ben de onu almak istiyorum hasta olduğum kişilere ama yok mudur bir yolu![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kimse farkettimi bilmiyorum ama Türkçeye çevirirken sıkıntı olmuş sanırım bildiğimiz Ganso kaleci olmuş
![]()
Uefa Kupasıda Türk ambargosu![]()
Vaaay efsane olay olmus.![]()
benim kariyerimde real madrid e gitti yerine ersun yanal geldi![]()
Benim oyunda Fatih Terim emekli olunca Nurullah Sağlam geldi başa, ordan da Real'in başına geçti.
Benim kariyerimde ilk sene 8 puan farkla şampiyon yaptı Fatih Terim GS'yi, sonra Liverpool'a geçti orada da Premier ligi 2. bitirdi, Tolunay Kafkas'da GS'nin başına geçti ve 23 puan farkla şampiyon oldu.
Yok artik Fatih Terim nasil kovulur![]()
Bende de 10.hafta da kovuldu...
galatasaray ile ilk sene şamp liginde milan man city ve anderlechtle eşleşmem ve içerde milanı 2-1 cityi 3-1 eze eze yenmem deplasmanda da anderlechti 5-2 yenmem çok ilginç. hem de daha ilk seneden. biraz kolaylaştırmışlar mı acaba fmyi
bizimkiler belalımızı alarak nobre den artık gol yememeyi amaçladı galiba. kendi kalesine atar mı acaba
Uploaded with ImageShack.us
Fenerbahçe'nin lig maçında oynamasına rağmen maçı bu kadar az seyircinin izlemesi çok tuhafıma gitti.
![]()
Bende FB-BJK derbisinde bugün 2000 küsür seyirci gördüm.
Aklıma geldi aslında bu durum ama yine de paylaştım.
Arkadaşlar İngiltere League 2'de Wimbledon'la bir kariyerim var ve ilk defa farkettiğim bir durum var.
Off the ball ve Positioning özel antrenmanlarını veremiyorum, gözükmüyorlar.
Aynı kariyerde başka takım alırsam onlarda gözüküyor veya yeni kariyer açsam yine Wimbledon'da gözükmüyor.
Muhtemelen başıma ilk defa geldiği için bilmediğim bir ayar var diye düşündüm. Sizlerden birinin başına gelen veya konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Not: Koçlarla ilgili olduğunu düşünüp bütün koçları değiştirdim ama kar etmedi...