yanlis anlasilmasin ama emre transferi daha kesinlesmedi bugun burda cikan haberler onu gosteriyor yapilan açiklamada atletico madride gelen teklif vs yok denildi.
yanlis anlasilmasin ama emre transferi daha kesinlesmedi bugun burda cikan haberler onu gosteriyor yapilan açiklamada atletico madride gelen teklif vs yok denildi.
Bu saatten sonra o Emre'yi ne yapıp edip alacaklar başka çözümü yok. Zaten Aziz Yıldırım gittiği için çok pişman onu tekrar kazandırmak istiyor takımın lideri yok, Volkan bunu üstlenemedi.
niang twitterda fransa veya türkiyeye geri döneceğim gibisinden bişey yazdı![]()
![]()
Webo'dan sonra Niang gelirse kesinlikle Fenerbahçe 4-4-2 ye dönecektir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hala Topal'dan birşey bekleyenler varsa birşey diyemem. Şu an 2 stoper ve Topal takıma el fireni etkisi hatta geri vites etkisi yapıyorlar, üstüne bir de ilerde pas yapamayan Kuyt ve Cristian oynayınca tam oluyor. Bu kadar kazma birarada oynamaz, kadro yapılanmasında ciddi bir hata var. Takım gereksiz adamlarla şişirildi, 3 yıla zor toparlarız, seneye şampiyonlar ligine kesin katılmalıyız ekstra para gelsin ama gelen parayla topçu almayalım eldeki kazmaları kovalım.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON DAKİKA: F.Bahçe Belhanda için Montpellier ile anlaşamadı..
TRT SPOR @TRT3SPOR
(TRT SPOR ÖZEL) ...VE BELHANDA FENERBAHÇE'DE http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=45446 …
aynı anda çıkmış iki çelişkili haber![]()
İbrahim seten başka kulüplerin haberlerini daha iyi biliyor...
Normal şartlarda trtspor haklı derim ama bu sefer Seten haklı galiba, Fransa'da son dakika geçiyormuş Belhanda'nın takımında kaldığı.
rahat olun belhanda gelicek aziz yıldırım aksi durumda göreceği tepkiyi biliyor klüpten içeri sokmazlar adamı
Kaldırmış o tweeti İbrahim Seten. Atıyor yahu hep
Trt Klose'yi bize getirmişti. Ersan Gülüm'ü de öyle![]()
Truman Burbank olduğuma inanmaya başladım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Belhanda'dan vazgeçmiş FB.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=33096
kan çıkıcak 1 ay boyunca belhanda dediler avuttular 1 ay boyunca beklediler son gün almaya çalışıyorlar sonra yattı diyorlar bu kadar vizyonsuz insan yığını görmedim ben gelip te bana paramız yoktu demesinlerde
Nicoluie yarın arar özür diler , gelin alın deryoksa kime satacak
Yazık oldu çok yazık.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İnanılır gibi değil.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Emre-Webo transferinden belliydi açıkçası Belhanda'da pürüz çıktığı.
Hey Allah'ım ya. Adamların ikide bir fiyat oynatmasına niye izin veriyorsunuz ki? Oturun deyin teklifimiz bu olursa olur olmazsa biz gidiyoruz diye. Neyi beklediler bu kadar anlamıyorum bir aydır
Açıkçası kendi takımımda dahil resmi bir açıklama olmadan twittermış facebookmuş oradan buradan çıkan haberlere inanmıyorum. Eğer Fenerbahçe transfersiz kapatırsa bu dönemi taraftarın neler yapacağını düşünemiyorum bile.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Vurun beni.
belliydi zaten belhandanin yatacagi
Gelecek rahat olun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yalnız Emre de halen belli değil beyler, o da yatabilir bu beceriksizler yüzünden
Fiyat düşürme taktiği mi diyorsun ? Benim de aklıma gelmiyor değil ama resmi sitenizin açıklamasında bir kısım var, oyuncu da sürekli alacağı parayı arttırıyor gibisinden. Olay sadece çatlak Montpellier başkanı değil gibi.
KAP'a bildirim yapmamışlar, bu da transferin kapanmadığını işaret edebilir.
Trt Spor yüzyılın saçmalığını yaptıSen ''Belhanda Fenerbahçe'de'' de 1 saat geçmeden Fenerbahçe vazgeçtiğini açıklasın.Geçmiş olsun,gelirse iyi bir katkı verebilirdi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp