1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Niang kenar forvet de oynayabiliyor. Almeida'nın olması sıkıntı yaratmaz. Niang - Dentinho, önlerinde Almeida bile olabilir. Şu tarz bir şey bekliyorum:

Necip (Transfer) - Fernandes
    Niang - Oğuzhan - Dentinho
    Almeida

Bu arada, Başkan 'FEDA sırası bizde, bir sürprizim daha olacak.' demiş. Merakla bekliyorum kimi alacağımızı ve fikir de yürütemiyorum. İnşallah defansif orta saha alınır ve sürpriz dediği kişi Sezer Öztürk çıkmaz.

Batuhanla anlaşma fesh edildi ve KAP'a bile bildirildi. Eskişehir'e geri dönsün ve mümkünse bir daha gelmesin Beşiktaş'a!
    Yabancı kontenjanı ? Fernandes, Niang, Dentinho, Almeida, Sivok, Hilbert. Kaleyi Cenk geçer bu kadro ile. Bana Dentinho yedek kalırmış gibi geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yabancı kontenjanı ? Fernandes, Niang, Dentinho, Almeida, Sivok, Hilbert. Kaleyi Cenk'e geçer bu kadro ile. Bana Dentinho yedek kalırmış gibi geliyor.
    Burada 4 yabancı var, Dentinho olmaz da arkadaşların dediği gibi Holosko olur; fakat o da yabancı. Hilbert'in yerine Serdar Kurtuluş'u ya da Veysel Sarı'yı alabilsek çok iyi olacak da, işte... McGregor yedek kalmaz, zannetmiyorum. Hem Dentinho hem Holosko yedek kalıp Olcay da oynayabilir.

Mesaj Yetkileri