Batuhan büyük ihtimal A2 takımı ile antrenmanlara çıkar. Keyfi bilir bundan sonrası için Samet Aybaba'nın onu isteyeceğini sanmam. Yada kiralık sözleşmesi feshedilir. (Amin)

Samet Aybaba sezon başı hazırlık kampında 4-3-1-2 oynatmak istediğini söylemişti. Büyük takımın çift forvet oynaması gerektiğini söylemişti. Pektemek'in sakatlığından sonra elde tek Almeida kaldığı için şimdiye kadar takım klasik 4-2-3-1 oynadı. Samet Aybaba sezon başı planladığını en geç iki hafta sonra uygulayabilir. Holosko'yu katarsak elde direk dört tane oynayacak forvet oldu. Tek forvette ısrar edip bu oyunculardan ikisini dışarda tutmak istemeyecektir. Süzen transferinden sonra iki tane hucum eden beke sahibiz artık. Şöyle düşünüyorum da sanki Toraman'ı ön liberoya atıp süpürücü olarak kullanacak. 3-5-2 oynarsak şaşırmam. Bu 4-3-1-2 olarak düşünülebilir.

Olcay dışarıda kalıyor. Tabi oda oynamaya devam edecektir. Fernandes'e daha çok sorumluluk yükleyebilir bundan sonrası için. Alternatif çoğaldı hoca forma paylaşımını iyi yaparsa bu hucum hattı ile ilk iki için şansımız yüksek diyebilirim. Şampiyonluğu elbette her taraftar ister ama olmazsa ikincilikte bu sezon için büyük başarıdır. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar ligi demek maddi anlamda sıkıntıları biraz olsun aşmak demek. Yönetimi bu yönden kutluyorum. Eğer mevcut kadroya güvenip hiç transfer yapılmasaydı eminim bu takım belli bir haftadan sonra düşüşe geçecekti. İlk yarı oynanan maçların zorluğu ile ikinci yarı oynanan maçların zorluğu çok değişik. Artık takımlar daha sert oynuyorlar. Ama bu sıkıntılı dönemde risk almasını bildiler. Risk almadan sıkıntıların aşılacağı da düşünülemezdi. En azından transferde tasarruf etmediler. Kaldı ki transfere ödenen bonservis ücretleri, yıllık maaşlar öyle çokta değil hani.

Ha son olarak bir önceki mesajda Serdar Kurtuluş'u yazdım Twitter'da Serdar Kurtuluş adı geçiyor Keşke alınabilse muhteşem olur. Sağ bek, defansif orta saha anlamında hiç bir sıkıntı kalmaz.