Sayfa 378 / 480 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon
11,311 ile 11,340 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niang ücretsiz kiralanmış.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Almeida 3 hafta yok zaten. O yüzden Holosko - Niang - Dentinho üçlüsüyle çıkacacağımızı düşünüyorum. Cenk'e çoğu kişi güvenmiyor ama ben onun Türkiye'nin en iyi kalecisi olacağını düşünüyorum. Zamanlama hatası yapıyor bunu da oynayarak düzeltecektir. Cenk adı nerde geçse aklıma hep Dinamo Kiev maçının son dakikası aklıma geliyor. Böyle bir yetenek kulübede çürütülemez. Serdar Kurtuluş veya Sezer Öztürk gelirse alternatifimiz artar, hangisi gelirse gelsin yararlı olur diye düşünüyorum.
    Almeida büyük ihtimal yarın Karabük maçında 11 çıkar.Antrenmanlara katıldı hafta arası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Satış opsiyonu yokmuş. Oyuncuya 800 bin verilecekmiş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yarim sezonluk icin 800 bin biraz pahali gibi ama Nianga deger .

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tekrar tr liginde görmek çok sevindirici olacak çok iyi golcü,beni yeak kendini yeak mamaduuuu niyaaannggg başlığa Niang yazılabilirr artık

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beni yak kendini yak Mamadou Niaaang Keşke bize gelseydi Webo ile uğraşıcaklarına Niang ile uğraşsalardı ilk tercihi eski takımı olurdu muhtemelen. Beşiktaş yönetimi çok iyi iş yaptı. Çok iyi transfer.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Batuhan büyük ihtimal A2 takımı ile antrenmanlara çıkar. Keyfi bilir bundan sonrası için Samet Aybaba'nın onu isteyeceğini sanmam. Yada kiralık sözleşmesi feshedilir. (Amin)

Samet Aybaba sezon başı hazırlık kampında 4-3-1-2 oynatmak istediğini söylemişti. Büyük takımın çift forvet oynaması gerektiğini söylemişti. Pektemek'in sakatlığından sonra elde tek Almeida kaldığı için şimdiye kadar takım klasik 4-2-3-1 oynadı. Samet Aybaba sezon başı planladığını en geç iki hafta sonra uygulayabilir. Holosko'yu katarsak elde direk dört tane oynayacak forvet oldu. Tek forvette ısrar edip bu oyunculardan ikisini dışarda tutmak istemeyecektir. Süzen transferinden sonra iki tane hucum eden beke sahibiz artık. Şöyle düşünüyorum da sanki Toraman'ı ön liberoya atıp süpürücü olarak kullanacak. 3-5-2 oynarsak şaşırmam. Bu 4-3-1-2 olarak düşünülebilir.

Olcay dışarıda kalıyor. Tabi oda oynamaya devam edecektir. Fernandes'e daha çok sorumluluk yükleyebilir bundan sonrası için. Alternatif çoğaldı hoca forma paylaşımını iyi yaparsa bu hucum hattı ile ilk iki için şansımız yüksek diyebilirim. Şampiyonluğu elbette her taraftar ister ama olmazsa ikincilikte bu sezon için büyük başarıdır. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar ligi demek maddi anlamda sıkıntıları biraz olsun aşmak demek. Yönetimi bu yönden kutluyorum. Eğer mevcut kadroya güvenip hiç transfer yapılmasaydı eminim bu takım belli bir haftadan sonra düşüşe geçecekti. İlk yarı oynanan maçların zorluğu ile ikinci yarı oynanan maçların zorluğu çok değişik. Artık takımlar daha sert oynuyorlar. Ama bu sıkıntılı dönemde risk almasını bildiler. Risk almadan sıkıntıların aşılacağı da düşünülemezdi. En azından transferde tasarruf etmediler. Kaldı ki transfere ödenen bonservis ücretleri, yıllık maaşlar öyle çokta değil hani.

Ha son olarak bir önceki mesajda Serdar Kurtuluş'u yazdım Twitter'da Serdar Kurtuluş adı geçiyor Keşke alınabilse muhteşem olur. Sağ bek, defansif orta saha anlamında hiç bir sıkıntı kalmaz.

Böyle oynarsa Beşiktaş çok iyi işler olabilir. Ya da aynı sistemle devam ederken Niang'ı Olcan'ın yerinde kullanadabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gerçekten çok sevindim bu transfere.Almeida'nın yokluğunda sistem çöküyordu resmen.Ayrıca fazla maddi yükü de yok.O açıdan da çok iyi oldu.Bir de Serdar Kurtuluş'u alsak,şampiyonluk yarışı için yeterli bir kadro kurmuş oluruz bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Batuhani Ispanyada izlemek cok iyi olacakti yazik oldu bu saaten sonra hepten biter Batuhan.

Eskisehirde Ersun Yanaldan kufur yemisti en son galiba,

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

özlenen kadro kuruldu resmen tek eksik defansif ortasaha oynayacak bir adam. birde o bölgeye bir adam alırsak (bikac mevkide oynayabilen) süper olur şampiyonluk yolunda bizde varız diyebiliriz. gs sampiyon olsa bile feda sezonunda bu kadar düşük maliyetle son haftaya kadar sampiyonluk kovalayıp ikinci olsak bile üzülmem.
    yönetim ne kadar iyi oldugunu kanıtladı resmen artık söz bizde o stad dolmalı artık ya pahalı demek bahane gibi geliyor bana..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    özlenen kadro kuruldu resmen tek eksik defansif ortasaha oynayacak bir adam. birde o bölgeye bir adam alırsak (bikac mevkide oynayabilen) süper olur şampiyonluk yolunda bizde varız diyebiliriz. gs sampiyon olsa bile feda sezonunda bu kadar düşük maliyetle son haftaya kadar sampiyonluk kovalayıp ikinci olsak bile üzülmem.
    yönetim ne kadar iyi oldugunu kanıtladı resmen artık söz bizde o stad dolmalı artık ya pahalı demek bahane gibi geliyor bana..
    Holmen geliyor sezon sonu ortasahaya
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Holmen geliyor sezon sonu ortasahaya
    Holmen, defansif değil Görkem. Veysel veya Serdar ve Aykut Demir alınırsa, önümüzdeki sezon için bile transfere gerek kalmayacak bence. Çünkü eksiklerimiz, defansif orta saha, sağ bek ve stoper. 2 oyuncuyla 3 mevkiyi halletmiş olacağız.

Bu arada sezon sonu için Holmen ve Özerle birlikte bonservisi olmayan Sinan Bolat'ı da kaçırmamalıyız. Böylece, Cenk'i 1 sezon kiraya vererek hem daha çok tecrübelenmesini hem de hatalarını en aza indirmesini sağlayabiliriz. Ertesi sene de, sözleşmesi biten McGregor'u yollayarak Cenk-Sinan ikilisiyle kaleyi sağlama almış oluruz. Kontenjan sıkıntısı da bir nebze hallolmuş olur böylece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle demek istedim yani, Holmen gelince MC'de oynar, Necip ise DMC mevkisine geçer. Bana kalırsa fena olmaz ama tabi Veysel'de güzel bir hamle olur. Ah bir de şu Serdar Kurtuluş gelirse varya seneye bekle bizi süper lig ve Avrupa
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şöyle demek istedim yani, Holmen gelince MC'de oynar, Necip ise DMC mevkisine geçer. Bana kalırsa fena olmaz ama tabi Veysel'de güzel bir hamle olur. Ah bir de şu Serdar Kurtuluş gelirse varya seneye bekle bizi süper lig ve Avrupa
    Necip DMC oynayabilecek bir futbolcu değil bence. Dikkat edersen, defansif yönü eksik ve zaten bu yüzden, defansif bir orta saha futbolcusunun yokluğunun sıkıntısını çekiyoruz. Veli de, bu işi yapabilecek seviyede değil. Bize, İ.Toraman gibi kesici bir isim lazım; ama oranın futbolcusu olabilecek birisi, devşirme değil yani. Mesela, Giunti ya da Aurelio tarzında.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

kesinlikle guinti tarzında bi adam bize ilac olur hem top kesecek hemde iyi top dagıtımı yapacak bir adam süper olur. birde stoper ve bek oynayacak bir adamla seneye sampiyonlugun en büyük adayı oluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle bi adam gelirse zaten Guinti gibi unutulmaz olur Yıllardır oranın eksiğini çekiyoruz çünkü. O gittikten sonra bir daha bulamadık alternatifini. Aslında Cisse'yi ben çok beğeniyordum. Çoğu kişi yeterli bulmuyordu ama çok iyi top yapıyordu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beşiktaş görüp görebileceği en iyi forveti aldı. Tabi 2 yıl önceki gibiyse. Benim Fenerbahçe'de gördüğüm açık ara en iyi forvetti. İlk fırsatta İnönü'de izlemek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

http://www.ligtv.com.tr/haber/niang-istanbulda-2

Beşiktaş'ın yeni transferi Mamadou Niang İstanbul'a geldi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Öte yandan Julien Escude'ye Zaragoza talipmiş

Zaragoza'ya Allah kolaylık versin; önce Bienvenu sonra da Escude.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Niang guzel transfer oldu tabi eger eskisi gibi oynarsa. Vallaha insallah gider Escude yarim senelik maasindan kurtuluruz. Mehmet Akyuz'e talip yokmu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

niangın forması çıksa iyi oynar güzel transfer

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Öte yandan Julien Escude'ye Zaragoza talipmiş

Zaragoza'ya Allah kolaylık versin; önce Bienvenu sonra da Escude.
    Ne bonservis istiyorum ne de alacaklarını almasını. Karşılıklı fesh etsinler, gitsin ve kurtulalım. Yabancı sayısı da 8'e düşer böylece ve tribünde gereksiz yere bir yabancı bulundurmayız.

Niang transferi çok iyi oldu. Ben Almeida'nın yedek kalacağına pek ihtimal vermiyorum. 9 gol 7 asistle oynayan bir adamı kesmek bana mantıklı gelmiyor. Almeida-Niang ikilisi olarak düşünüyorum, çift forvet oynayabiliriz.
    Serdar Kurtuluş için de alacaklarına karşılık bonservisini almasını bekliyormuşuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Niang sol açikda oynuyabiliyor yani iyi transfer "bence"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Niang 2-3 aydır top oynamıyor

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Necip DMC oynayabilecek bir futbolcu değil bence. Dikkat edersen, defansif yönü eksik ve zaten bu yüzden, defansif bir orta saha futbolcusunun yokluğunun sıkıntısını çekiyoruz. Veli de, bu işi yapabilecek seviyede değil. Bize, İ.Toraman gibi kesici bir isim lazım; ama oranın futbolcusu olabilecek birisi, devşirme değil yani. Mesela, Giunti ya da Aurelio tarzında.
    Necip biraz Selcuk İnan'ın gençliğini hatırlatıyor bana. O biraz parladığı Manisa dönemleri özellikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serdar Kurtuluş için beklemedeyiz sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

feda denilen bir sezonda bjk en iyi kadrolardan birini olusturdu. yabancilar arasinda bu niye var denecek hickimse yok eger ki escude de gonderildiyse. yerliler ise nerdeyse tamami potansiyeli olan gencler. niangin da gelmesiyle sampiyonluk iddasi epey artti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sezer Öztürk için Fenerbahçe yönetim parayı az buluyormuş ama bu geceye kadar anlaşılır diye tahmin ediyorum.

Serdar Kurtuluş bonservisini istemiş Antep'ten alacaklarına karşılık. Eğer alırsa akşam saatlerinde Beşiktaş'a imza atacakmış.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sezer Öztürk için Fenerbahçe yönetim parayı az buluyormuş ama bu geceye kadar anlaşılır diye tahmin ediyorum.

Serdar Kurtuluş bonservisini istemiş Antep'ten alacaklarına karşılık. Eğer alırsa akşam saatlerinde Beşiktaş'a imza atacakmış.
    Ikisinide aliriz diye dusunuyorum Hilbert geldi Serdar gitti Serdar gelsin Hilbert gitsin

Mesaj Yetkileri