Emre hayırlı olsun, sanırım Ziegler'de sıra.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ziegler'in kiralık da olsa gereksiz bir transfer olacağını düşünüyorum ben, neyse oyuncu alındı gibi görünüyor, ben artık ne desem boş. Bu arada Aykut Hoca, Egemen'i sol bekte hiç düşünmüyor mu acaba? Gerçi Egemen'i sol bekte hiç denemedi sanırım, ben öyle hatırlıyorum en azından.
Last edited by Crazycat : 31.Ocak.2013 at 21:00
3 Dünya yıldızı getiriyorum deyip 2 eski oyuncusunu ve bir tane de Süper lig topçusu getiren başkana Aziz Yıldırım denir, yarın çıkar "Biz istesek anında alırız" diye sallar yine, fanları da "Büyük Başkan, Varol Başkan" diye yağ çeker.
Bir de utanmadan yine Aykut Hocayı yem olarak ortaya atmış "Transfer tasarrufu hocamıza ait demişler" ya gerçekten utanılacak bir yönetim.
...
transferler akıllıca ama aykuta artık zerre kadar güvenim kalmamıştı istifa mevzu dolayısıyla aziz yıldırıma da dünya yıldızı diyip emre zigler weboyu almasından sonra artık güvenmiyorum
hayır almıcaksan alma ben emre zigler ve weboyla da tatmin olurum güzel transferler de ama senin söylediğinle yaptığın bir değil
bu arada webo ne oldu hala resmi aciklama gelmedi bu aksam transfer dönemi sona ermiyormu?
12 Mayıs 2012 ruhuna dönüş olabilir şahsen çok büyük hatalar yapılıyor fenerbahçe'de, emreyi bıraktın niye şimdi 350bin euro veriyorsun ve yerine adam almak için 14milyon harcıyorsun
Kim yağ çekiyor ben onu anlamadım. Birtek kendini Aziz Yıldırım düşmanı zannetme, ama sırf bu adama düşmansın diye de gözün kararmasın. Ben Emre ve Ziegler transferlerini doğru buluyorum. Yıldız sözü tutulmamış olabilir ama bu transferlerin yanlış olduğunu göstermez.
10 numara transferi olacak bence
WEbolarla Emrelerle mi yürüyor iş.. Emrenin Fenere faydasını olacagını düşünen yanılır..Neden gönderdin..Aykut hoca istemiyordu bu adamı! FEnerde büyük bi iç çatışma var.. hayrolsun bakalım
gelir aykut kocamanin elini öper barisirlar aralarinda sorun olacagini sanmam.. emre her halükarda faydali olur..
10 numara olsun emre.
10 numara nasıl giysin yahu Alex giydi. Kurallar dahilinde giyemez. O storelarda 10 numara formalar bastırılıyor falanda yalan yani imkansız öyle bir şey.
ya ben mi çok basit düşünüyorum yoksa bizim yönetim transferde dibe mi vurdu ?
Webo: Biz bu adamı ne etcez ? Niang demek ki para pulu bırakmış , gelmiş Beşiktaş'a. al Niang'ı sol kanada koy. mis gibi gerektiğinde forvette olur. Webo ile Niang'ı kıyaslamam bile. Webo'yu beğenirim ama Sow'un yedeği olur ancak. ki bence acelesi yoktu. Gerekirse Kuyt'ı merkeze çekerdin Topuz'u sağa koyardın Sow olmadığında.
Ziegler : Aykut Yıldırım , Santos için kulübü kiralama parası istediği için olmadı dedi. Ne kadar istemiş olabilir Allah aşkına. biri santos diğeri ziegler !! ya sol kanatta sıkıntı olduğu belli. al bu adamı sol açık yap , hem ileride yetenekli bir adamın olur. gerektiğinde sol beke indirirsin. hatta gün gelir sol kanadı Santos'a sağ kanadı GG'ye bırakır göbekten oynarsın. çok mu zor yahu ? hele bir de Ziegler gelip Hasan kesilirse fena söverim arkadaş. yapıştı yakamıza bu adam , bi git Allah aşkına bi git başka takım mı yok.
Emre: Zararın neresinden dönülürse kardır.
Belhanda : Gözümde sıfıra indi yönetim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emre, Belhanda ve Webo hakkında düşündüklerine kaktılıyorum ama Ziegler konusunda farklı düşüncelere sahibim. Tabiki Santos ve Ziegler arasında inanılmaz bir kalite farkı var ama Santos 1,5 yıldır düzgün maç yapmadı. Bizdeyken de 3 maç oynamayınca göbeği bırakıp salıyordu, çok maçını hatırlıyorum yürüyecek hali yoktu. Şimdi takıma gelse en azından 2 ay geçmesi lazım toparlaması için, Aykut'un antreman sistemiyle bu imkansız gibi duruyor (Örnek Krasic). Bir de kiralama parası olunca Ziegler alınmış. Zaten sizin dediğiniz gibi alıp sol açığa koyarsak Stoch tamamen biter bence 2. yarı Stoch üzerinde durulmalı en azından maçlarda ilk 60 dakika sürekli hücumda tehdit olarak durur.
ben de cok icerledim o ifadeye, transferler olmayinca faturayi aykut kocamana kestiler bir de utanmadan. yaziklar olsun, aykut hoca istifa ettiginde kararini degistirmemeliydi kesinlikle. hakkaten de aykut kocaman gibi efendi adami buldular, vuruyorlar semeri uzerine. kigili da cikmis hala birkac gun icinde 1-2 transfer gerceklestirebiliriz diyor yuzsuz yuzsuz. ezeli rakibin yaptigi transferlerin basarisi degil kendi takimimizin bu acizligi bizi olduruyor ve yonetimin bu aymazligi, piskinligi. nefret her gecen gun artmaya devam edecek bu gidisle. bateye falan elenirsek olabilecekleri dusunemiyorum.
takimin kondusyon antremaninda bir aksaklik yok bence, 90 dakka cok rahat sonuna kadar oynayan bir takimimiz var. krasice ozel bir durum o, zorla yapamazsin bazi seyleri. onder ozen fenerbahcenin camianin icinden biri olarak kondusyon konusunda sayili hocalardan biriyle calistigini belirtmisti. yanlis bir yaklasim bana gore.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=33122 başlık değişir
geldi gerçekten. şaka değilmiş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ziegler'de geldi kaldı Webo..
tum dunyada ses getiren transferler gerceklestiriyoruz, tum bu basarilarin mimari transfer komitesini kutlamak lazim.![]()
benim anlamadigim sezon basinda son dakkada meirelesi getirdiniz, krasic bombasini aldiniz. bu yetmezmis gibi bir de stoch dip yapti ama devre arasini da bos geciyoruz ve son dakkada takimlarinda kullanilmayan artiklari topluyoruz. taraftarin gucune giden sey bu, aylardir uyutuluyor taraftar. keske yarin adam gibi transfer yapsalar da bizi mahcup etseler ama nerdee...
Ben Ziegler yerinde olsam hiç kasmam kendimi. Maçlarda da boşuna riske etmem. Çünkü daha önceki gelişinde elinden geleni yaptı, neredeyse bi taraflarını yırttı kalmak için ama almadık. Şu durumda da bonservisini almayacağız gibi. Neden kassınki kendini?
emre simdi avrupa liginde oynayabilecekmi?
.............................
Last edited by petrol_fb12 : 01.Şubat.2013 at 02:39