Ne söylesem bilemedim maç ile ilgili, Sinan Kurumuş'a kızamıyorum 19 yaşında daha çocuk ve böyle bir maçta net posizyonlara girdi ve goller kaçırdı. Bu şekilde atmayı öğrenicek.
Fernandes'i hiç beğenmedim bugün. Toraman'ın attığı goldeki ortası haricinde hiçbirşey yapmadı. Sürekli pas hatası yaptı ve asla geri koşmadı. Bence hoca onu oyundan alarak doğru tercih yaptı.
Öte yandan Holosko'da bugün çok yetersizdi. Olcay'da attığı gol dışında vasatı aşamadı. Biraz çabalayan Oğuzhan'dı yine. Mehmet Akgün'ün arkasından geçen hafta Emre Çolak'ın attığı golün neredeyse aynısını A.İlhan attı.
2-0'dan sonra hele rakip 10 kişi kaldığı anda Beşiktaş kafa olarak oyundan koptu. Ersan'ın kaptırdığı posizyonda bence birşey yok sen niye topu geveliyorsun tek pas oynasan ne olur ? Neyin kafasını yaşıyorsun ?
Bir cümle de McGregor için söyleyeceğim, geldiği günden bu yana hiçbirşey söylemedim hakkında Cenk'ten daha iyi, daha çok güven veriyor dedim ama nafile. Cenk'in en azından eksantrik kurtarışları oluyordu. Bunda o da yok, gol olabilecek her top gol oluyor zaten. Kaleciler birkaç tane yüzde yüzlük golü çıkaracak ki kendinden söz ettirsin ama onda yok bu olay.
Dentinho diye bir eleman girdi, kaçıncı dakikada girdi ne yaptı ne etti hiç haberim bile yok. Çok etkisizdi.
Hakemler ise artniyetli veya değil, bu sene yine Beşiktaş'ı bu hale getirdiler. Hatalı düdükleriyle, sonrasında da bu Beşiktaş taraftarı sürekli puan kaybında hakeme dert yanar diye bir görüntü ortaya çıkardılar sağolsunlar.