Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 20. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Karabükspor kazanır
-
Hiçbir yazılanı okumadan kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum bu defa. Çok sinirliyim ve hâlâ yatışmış değilim! Hangi birini yazacağımı, hangisinden başlayacağımı da bilmiyorum. Sırayla gideyim:
Takım: 2-0 öne geçmişsin güç bela, maçı bir anda 2-2'ye getirdin. Defans yapmayı bu kadar mı bilmiyorsunuz? Hadi, baskı yedin bir gol gördün kalende; ama o 2. golde yapılan hata nedir abi? Geri pasa gireceğinize, taca atın kimse çıkıp size tepki koymaz merak etmeyin! Siz Beşiktaş'ın futbolcususunuz. İnönü'de 2-0'ı korumayı bilmiyorsanız, bilenlere bırakın işi. Bilhassa, M.Akgün gibilerinin bu takımda yeri yok. 2 haftada 3 gol yedik onun yüzünden. Toraman sağ bek, Emre Özkan ya da Escude stoper çıksa daha az hata yapardık heralde. Heralde diyorum, bu konuda da emin değilim! Yazık oldu kısaca. 2-2'den sonra çaba gösterdiniz; fakat o da yeterli olmadı. Hakem de maça etki etti ve alamadık 3 puanı. Silkelenin artık ve kendinize gelin. İkinci yarıda galibiyetiniz yok, böyle mi şampiyon olacağız?! Şampiyonluğu geçtim, ilk 2'ye girin bari!
Samet Aybaba: Nasıl biz zihniyete sahip olduğunu anlayamadım. Geçen hafta oynamak istediğini söyleyen Almeida'yı kadroya bile almadın; ama bu hafta, bir anda ilk 11'e alarak riske soktun ve tekrar sakatlanarak hiç yoktan, sahalardan 1,5 ay uzak kalmasına neden oldun? O 1,5 ay inşallah 2-3 aya çıkmaz! Ersan'ı oyundan alıp taraftara ıslıklattın ve takımın gole ihtiyacı varken Escude'yi oyuna soktun. İlk 11 başlasaydı bir şey demezdim; ancak o dakikadan ve skordan sonra Escude'nin ne gereği var, anlatabilir misin? Değişiklik demişken, 15. dakikada Sinan'ı oyuna aldın. Eyvallah, lafımız yok; fena da değildi aslında, gol atamaması dışında. Goller kaçırdı, bu da olabilir. İlk maçı sonuçta ve İnönü'de çıkıyor o maça. 94 doğumlu adam, dizleri titriyordu belki de. O psikolojiyi anlamak lazım; fakat sen gidip maçtan sonra onu yerecek açıklamalar yapıyorsun; acemiliği vardı vs. şeklinde. Sahip çıkacak açıklamalar, olur böyle şeyler, arkadaşımız henüz yolun başında, çok genç vs. tarzı yapacağına... Madem bunları değil de, acemiliğini söyleyecek kadar düşüncelisin, o zaman niye aldın oyuna? Fernandes'i 2-0 iken değil de, gole ihtiyacımız varken ve bu doğrultuda şişirme toplar, duran toplar vs. yapacağımız sırada çıkarıyorsun oyundan! İyi etti, elini sıkmayarak. Fernandes'e bu konuda hiçbir şey söylemeyeceğim. Her maçtan sonra, futbolculara yüklenmenden ve onları bahane etmenden bıktım artık! Hatayı biraz da kendinde aramalısın!
Fikret Orman: Rakipleri tebrik edip goygoy yapacağına ve medya önünde Veli'yi kendini yere attı şeklinde eleştirip küçük düşüreceğine hakkımızı savun biraz başkan! Hakem hatalarıyla giden 9. puanımız bu! Nasıl böyle sessiz kalabiliyorsun, ne düşünüyorsun, anlamadım!
Hakemler: O topun dışarı çıkmadığını tv başında gördük; ama siz önünüzdeki olayı göremediniz. Yediğimiz 2. golde Lua Lua'nın Ersan'a yaptığı şarj yan hakemin gözleri önünde oldu ve devam kararı sonrası golü gördük kalemizde. Sizden bizi kollamanızı beklemiyoruz, tek isteğimiz adil bir yönetim! Yeter artık!
Vesselam...
Mesaj Yetkileri