Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 45.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Karabükspor kazanır

7 35.00%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 114 arası toplam 114 sonuç

Konu: Beşiktaş - KDÇ Karabükspor | STSL 20. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

golden once lualua faul yapmis, son dakikada bjknin attigi golden once de top cikmamis. bjk yine hakem magduru olmus. yalniz sinan yerine niang falan girmis olsaydi bugun bjk farka kosardi. cok net firsatlari kacirmis sinan kurumus. bjk icin talihsiz bir mac oldu. samet aybabanin elestrilmesi yanlis, sahadaki futbolcularin kalitesi olcusunde basari saglayabilir ancak. dedigim gibi sinan yerine niang olsaydi farkli bir galibiyet olurdu.

sinanin isi gol atmak, iki net firsati kacirirsa kotu oynamistir. bu cok basit bir gercek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Top çizgiyi geçmemiş ancak hakem düdüğü çalıyor epey sonra 19 numara vurup golü atıyor gibi geldi bana, yani hakem düdüğü çalmasa Karabük defansı Necip'e vurdurur mu bilinmez.

Ancak tüm bunlar hakemin çok çok kötü olduğunu değiştirmez. Lua Lua faulle atmış, Erdem'i ilk pozisyonda atması gerekirdi. Son pozisyonda da top geçmemiş çizgiyi pozisyonu devam ettirmesi lazımdı..

Yazık olmuş Beşiktaşa, ancak yine de rakip 10 kişi 2-0'dan 2-2'ye geldi maç. Düşünülmesi gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Önce şunu söyle sana göre biz nasıl oynuyoruz ? Bana göre en uçtaki forvete uzun oynuyoruz. Forvet oyuncusunun indirdiği topları Olcay, Holosko ne kadar takip ederse o kadar pozisyona giriyoruz. O dakikada takımda en iyi pas yapan iki oyuncundan biri (Fernandes) kulübede ise mecburen uzun oynayacaksın. He haliyle stoperlerden birini ileri göndermişken (Toraman) diğer stoperinde yaptığı hatadan dolayı moral olarak çöktüyse geriye diri bir oyuncu lazımdı. Bu bakımdan bana göre doğru bir değişiklikti. Sonuçta yenik durumda değilsin ki maç berabereydi.
    Doğru. Aynen söylediğin gibi oynuyoruz. Fakat Almeida çıktıktan sonra kime uzun oynayacaksın? Toraman son 5 dk dışında ileriye çıkmadı, hatta çıktığında da top gelsin indireyim gibi bir düşüncesi yoktu.

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Niang tribündeydi.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir teknik direktör futbolcusunu nasıl yuhalattırmak ister anlamıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Doğru. Aynen söylediğin gibi oynuyoruz. Fakat Almeida çıktıktan sonra kime uzun oynayacaksın? Toraman son 5 dk dışında ileriye çıkmadı, hatta çıktığında da top gelsin indireyim gibi bir düşüncesi yoktu.
    Zaten hava toplarında etkili olur diye Dentinho yerine 94 doğumlu oyuncuyu oyuna soktu Oda patladı. Toraman ileri çıktı dediysem ileride çakılı oynadı anlamında demedim. Kazanılan duran toplarda hep o çıktı ileri. Senin dediğin gibi forvet hattında fazladan bir oyuncu bulundurmadı. Yanlış anlaşılma olmasın.

Samet Aybaba konusunda ise hoca alınan sonuçlardan dolayı değil, daha çok bazı oyunculara takındığı tavırdan dolayı eleştiriliyor. Oğuzhan hakkında yaptığı açıklamalar kabul edilemez. Oyuncu ile ilgili bir sorun varsa bunu basın yoluyla değil içeriden halletmeliydi. Hangi oyuncundan memnun değilsen o oyuncun ile teke tek görüşerek sorunu halledersin bu kadar basit. Hem her maç sonu biz kırılgan bir takımız, hassas bir yapıya sahibiz diyorsun bunu bile bile sorunları dışarı yansıtıyor isen taraftarda hocada art niyet arar. Bugünde hata yapan oyuncusunu çıkartmasıyla bütün değerini kaybetti. Ersan bile hocanın niyetini anladı gülerek çıktı oyundan. Hoca çok yanlış işler yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne söylesem bilemedim maç ile ilgili, Sinan Kurumuş'a kızamıyorum 19 yaşında daha çocuk ve böyle bir maçta net posizyonlara girdi ve goller kaçırdı. Bu şekilde atmayı öğrenicek.

Fernandes'i hiç beğenmedim bugün. Toraman'ın attığı goldeki ortası haricinde hiçbirşey yapmadı. Sürekli pas hatası yaptı ve asla geri koşmadı. Bence hoca onu oyundan alarak doğru tercih yaptı.

Öte yandan Holosko'da bugün çok yetersizdi. Olcay'da attığı gol dışında vasatı aşamadı. Biraz çabalayan Oğuzhan'dı yine. Mehmet Akgün'ün arkasından geçen hafta Emre Çolak'ın attığı golün neredeyse aynısını A.İlhan attı.

2-0'dan sonra hele rakip 10 kişi kaldığı anda Beşiktaş kafa olarak oyundan koptu. Ersan'ın kaptırdığı posizyonda bence birşey yok sen niye topu geveliyorsun tek pas oynasan ne olur ? Neyin kafasını yaşıyorsun ?

Bir cümle de McGregor için söyleyeceğim, geldiği günden bu yana hiçbirşey söylemedim hakkında Cenk'ten daha iyi, daha çok güven veriyor dedim ama nafile. Cenk'in en azından eksantrik kurtarışları oluyordu. Bunda o da yok, gol olabilecek her top gol oluyor zaten. Kaleciler birkaç tane yüzde yüzlük golü çıkaracak ki kendinden söz ettirsin ama onda yok bu olay.

Dentinho diye bir eleman girdi, kaçıncı dakikada girdi ne yaptı ne etti hiç haberim bile yok. Çok etkisizdi.

Hakemler ise artniyetli veya değil, bu sene yine Beşiktaş'ı bu hale getirdiler. Hatalı düdükleriyle, sonrasında da bu Beşiktaş taraftarı sürekli puan kaybında hakeme dert yanar diye bir görüntü ortaya çıkardılar sağolsunlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hürriyet.com.tr Alıntıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Maci izleyemedim ama yazilanlara gore kotu oynamisiz. Gol yemeye devam ediyoruz bu gidisle ligin en cok gol yiyen takimi olacagiz. Keske on libero alabilseydik.

Almeida'nın sakatlığı hakkında da konuşan Aybaba, "Doktor, eski yeri değil diyor. Ağır bir vücudu var, 8 gün çalışmıyor, maça başlıyor, zor tabii ki" dedi.

Madem oyle neden oynatiyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem bence iyiydi. 3 tane hatası vardı. Bir tanesi çıkmayan topa çıktı dediler ki bence cıkmamıs olsa bile gol olmazdı o top. Diğeri Ersan'a verilmesi gereken bir sarı karttı ki çıkmadı o kart. Bir de korner vereceği yerde aut verdi Holosko'nun şutunda. Bunlar net hatalarıydı. Onun dısında kararlı doğruydu..

Samet Aybaba bence bugün ne kadar kötü bir teknik adam olduğunu gösterdi. Ersan gibi bence Türkiye'de ki en yetenekli stoperlerden birini küstürmeye çalışıyor adam resmen, günah keçisi ilan etmeye çalışıyor. Ersan maç boyu çok iyiydi bir hata yaptı gol oldu ve onu oyundan aldı Samet Aybaba. Bir kez daha yapmıştı. Bir oyuncu böyle kazanılmaz. Kaybedilir. Ersan bir an önce başka bir klübe gitmeli ki dileğim bu Galatasaray olur. Çünkü gerçekten de kumaşı kaliteli ve eğer üzerinde durulursa çok kaliteli bir stoper kazanır Türkiye. Fakat Samet Aybaba gibi sürekli futbolculara suç atmaya cabalayan, yetersiz bir adamla zor. Aynı şekilde Cenk'i de kaybetti bu adam.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Hakemlere artık dur desinler her hafta beşiktaşa karşı bi olay var yazık günah bu insanlarda adamların golünü vermediler resmen.

Nesil
    2003

Hakem nasil iyiydi diyebiliyorsunuz anlamiyorum.

Daha 3. dakikada Erdem'in kirmizi kartla atilmamasi sadece bizim ligde olur herhalde. Bir suru faul calinmadi. Kartlik hareketlere kart verilmedi. Trabzon-Galatasaray macinda da boyleydi Yunus Yildirim. UEFA/FIFA listesinden cikartildigindan beri her yonettigi macta beni daha da cok delirtiyor.

Bence Lua Lua'nin golunde faul yok. Lua Lua ayagini sokuyor ve topa dokunuyor, ardindan Ersan in ayagi Lua Lua'ya takilip yaptigi hatayi anlayinca havada takla atarak yere dusuyor.

Fernandes hala hazir degil ama duran top kullansin diye oyunda belli ki.

Macin en buyuk skandali bence Almeida'nin sakatlik sonrasi tam guclenmeden oynatilmasi.

Sinan ilginc bir oyuncu. Oyun stili bana biraz Ilhan Parlak'i hatirlatti.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@ fotosuki
    mac kadrosunda yoktu niang onu biliyorum, olsaydi dedim zaten

2-0 dan 2-2 ye geldi mac belki ama 7-8 pozisyona girmis degil karabuk de sonucta. bulduklarini attilar. ama o firsati vermeyebilirdi bjk, oyunu tutmada ciddi problemleri var. simdi ntvde yorumda dinledim, ilginc geldi. klubedeki butun teknik adamlar bjknin eski defans oyunculari ama takim defansta durmayi beceremiyor, tuhaf bir durum 2-0 iken geride beklese zaten goller kendiliginden gelicek ama maci izlemedigim icin bilmiyorum, takim hucum yapmaya ayni duzende oynamaya devam etmis. bu da ilginc.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hiçbir yazılanı okumadan kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum bu defa. Çok sinirliyim ve hâlâ yatışmış değilim! Hangi birini yazacağımı, hangisinden başlayacağımı da bilmiyorum. Sırayla gideyim:

Takım: 2-0 öne geçmişsin güç bela, maçı bir anda 2-2'ye getirdin. Defans yapmayı bu kadar mı bilmiyorsunuz? Hadi, baskı yedin bir gol gördün kalende; ama o 2. golde yapılan hata nedir abi? Geri pasa gireceğinize, taca atın kimse çıkıp size tepki koymaz merak etmeyin! Siz Beşiktaş'ın futbolcususunuz. İnönü'de 2-0'ı korumayı bilmiyorsanız, bilenlere bırakın işi. Bilhassa, M.Akgün gibilerinin bu takımda yeri yok. 2 haftada 3 gol yedik onun yüzünden. Toraman sağ bek, Emre Özkan ya da Escude stoper çıksa daha az hata yapardık heralde. Heralde diyorum, bu konuda da emin değilim! Yazık oldu kısaca. 2-2'den sonra çaba gösterdiniz; fakat o da yeterli olmadı. Hakem de maça etki etti ve alamadık 3 puanı. Silkelenin artık ve kendinize gelin. İkinci yarıda galibiyetiniz yok, böyle mi şampiyon olacağız?! Şampiyonluğu geçtim, ilk 2'ye girin bari!

Samet Aybaba: Nasıl biz zihniyete sahip olduğunu anlayamadım. Geçen hafta oynamak istediğini söyleyen Almeida'yı kadroya bile almadın; ama bu hafta, bir anda ilk 11'e alarak riske soktun ve tekrar sakatlanarak hiç yoktan, sahalardan 1,5 ay uzak kalmasına neden oldun? O 1,5 ay inşallah 2-3 aya çıkmaz! Ersan'ı oyundan alıp taraftara ıslıklattın ve takımın gole ihtiyacı varken Escude'yi oyuna soktun. İlk 11 başlasaydı bir şey demezdim; ancak o dakikadan ve skordan sonra Escude'nin ne gereği var, anlatabilir misin? Değişiklik demişken, 15. dakikada Sinan'ı oyuna aldın. Eyvallah, lafımız yok; fena da değildi aslında, gol atamaması dışında. Goller kaçırdı, bu da olabilir. İlk maçı sonuçta ve İnönü'de çıkıyor o maça. 94 doğumlu adam, dizleri titriyordu belki de. O psikolojiyi anlamak lazım; fakat sen gidip maçtan sonra onu yerecek açıklamalar yapıyorsun; acemiliği vardı vs. şeklinde. Sahip çıkacak açıklamalar, olur böyle şeyler, arkadaşımız henüz yolun başında, çok genç vs. tarzı yapacağına... Madem bunları değil de, acemiliğini söyleyecek kadar düşüncelisin, o zaman niye aldın oyuna? Fernandes'i 2-0 iken değil de, gole ihtiyacımız varken ve bu doğrultuda şişirme toplar, duran toplar vs. yapacağımız sırada çıkarıyorsun oyundan! İyi etti, elini sıkmayarak. Fernandes'e bu konuda hiçbir şey söylemeyeceğim. Her maçtan sonra, futbolculara yüklenmenden ve onları bahane etmenden bıktım artık! Hatayı biraz da kendinde aramalısın!

Fikret Orman: Rakipleri tebrik edip goygoy yapacağına ve medya önünde Veli'yi kendini yere attı şeklinde eleştirip küçük düşüreceğine hakkımızı savun biraz başkan! Hakem hatalarıyla giden 9. puanımız bu! Nasıl böyle sessiz kalabiliyorsun, ne düşünüyorsun, anlamadım!

Hakemler: O topun dışarı çıkmadığını tv başında gördük; ama siz önünüzdeki olayı göremediniz. Yediğimiz 2. golde Lua Lua'nın Ersan'a yaptığı şarj yan hakemin gözleri önünde oldu ve devam kararı sonrası golü gördük kalemizde. Sizden bizi kollamanızı beklemiyoruz, tek isteğimiz adil bir yönetim! Yeter artık!

Vesselam...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Oynayabilecek bütün futbolcuları yazdım kadroya. M.Akgün oynamazsa, Toraman - Escude - Ersan - G.Süzen yaparsın, başka alternatif yok. Toraman sağ bek oynayacağına, M.Akgün oynasın derim. En azından o bölgenin futbolcusu.
    Maçtan önceki yorumum! Yazıklar olsun! Demek ki, her şey mevkisinin futbolcusu olmakla bitmiyor. İnsana, lafını da yutturabiliyorlar! Hilbert, sakatlık veya cezalı sıkıntısı yaşamaz umarım bundan sonra. Öyle bir şey olursa da, Toraman geçsin sağ beke. Bundan sonra, M.Akgün'ü 11'de görmeyi istemiyorum.

Fikret Orman'a, bugünle alakalı bir eleştirim daha olacak. Kapalının hali içler acısı ve Lua Lua, maçtan sonra Toraman'a kafa atıp elini kolunu sallaya sallaya gidebiliyor soyunma odasına. Önceki kapalı olsa, bu hareketi yapmaya dahi cesaret edebilir miydi acaba, o baskı ortamında?! Asi Ruh'umuzu bitirdin, çürüttün başkan! Eserinle gurur duy!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

samet aybabaya hic yakismiyor yalniz hep oyunculara bahane buluyor medyaya onlari atiyor bence hoca oyunculari korumali suçu kendinde aramali.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek kelime ile rezalet ya. Normalde 2-0 mağlup olup 10 kişi kalan takım maça havlu atar ama sahada öyle bir oyun oynadık ki 2 tane gol yedik. Rakip 10 kişiyken böyle oluyorsa, biz 10 kişiyken kim bilir nasıl olur. Hakemde çok kötüydü ama hakeme sığınmayı bırakalım. 3-0 4-0 olacak maç 2-2 bitiyor. 2 haftadır rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha kötü futbol oynamaya başlıyorsan oturup bir düşünmen lazım Samet Hoca. Umarım bu maçtan gerekli dersler çıkarılır.

Almeida'nın sakatlığına da değinmek istiyorum. Geçen hafta, en az 3,5 hafta oynayamaz denen adam nasıl 1 haftada iyileşiyor ? Madem bu adam riske edilecekti, neden Karabük maçında edildi ? GS maçı formalite maçı mıydı ? Anlamak mümkün değil.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hakem nasil iyiydi diyebiliyorsunuz anlamiyorum.

Daha 3. dakikada Erdem'in kirmizi kartla atilmamasi sadece bizim ligde olur herhalde....
    Maçın sadece geniş özetini izledim. Hakemi zaten biliyoruz, aynen dediğin gibi ama benim asıl değinmek istediğim bir futbolcunun nasıl bu kadar beyinsiz olabileceği. İkinci yarının başı, sarı kartın var ve sen arka arkaya 2 net sarı kartlık faul yapıyorsun. İlkinde hakem es geçmiş, tribünler ve rakip oyuncular çıldırmış, hakem hatasını anlamış ve sen hala durumun farkına varamıyorsun. Gidip aynı dakika içinde rakibini çekip hakeme hatasını düzeltme fırsatını altın tepside sunuyorsun. Üstüne utanmadan bir de şaşkın şaşkın bakıp ellerini iki yana açarak itiraz ediyorsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu duruma şaşırdık mı ? Tabi ki de hayır. Zaten yıLLardır kanser tedavisi görüyoruz. Artık etkiLemiyor bizi bu durumLar..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu duruma şaşırdık mı ? Tabi ki de hayır. Zaten yıLLardır kanser tedavisi görüyoruz. Artık etkiLemiyor bizi bu durumLar..
    bir fenerbahceli kadar degildir bu durum emin ol biz her daim tedavi altindayiz hayrettin

sakary Ali Misafir

Bu arada şimdi öğrendim, daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama o Sinan'ın attığı gol pozisyonda yardımcı hakem bayrağını ofsayt diye kaldırdığını söylemiş. Oyuncu da net ofsaytmış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Bu arada şimdi öğrendim, daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama o Sinan'ın attığı gol pozisyonda yardımcı hakem bayrağını ofsayt diye kaldırdığını söylemiş. Oyuncu da net ofsaytmış.
    Oyuncu önde olduğu zaman ofsayt olmaz sinan besıktasta ofsaytta olan oyuncunun onunde nasıl ofsaty olsun

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Oyuncu önde olduğu zaman ofsayt olmaz sinan besıktasta ofsaytta olan oyuncunun onunde nasıl ofsaty olsun
    İlk topa vurulduğunda, topu çizgiden çeviren oyuncu ofsaytmıs

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    İlk topa vurulduğunda, topu çizgiden çeviren oyuncu ofsaytmıs
    Her halukarda suçlu hakem o el işareti aut işaretidir. topu çizgiden çevirende Sinan zaten yan hakem öyle birşey verdiyse bile ofsayt işareti yapması gerekirdi orta hakemin ki ofsayt olup olmadığınıda yayıncı kuruluş sağ olsun tek çekim olduğundan göremiyoruz.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Her halukarda suçlu hakem o el işareti aut işaretidir. topu çizgiden çevirende Sinan zaten yan hakem öyle birşey verdiyse bile ofsayt işareti yapması gerekirdi orta hakemin ki ofsayt olup olmadığınıda yayıncı kuruluş sağ olsun tek çekim olduğundan göremiyoruz.
    Orta hakem ile yardımcı o konuda anlaşamamışlar, orta hakem aut sanmış

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri